شما باید دنبال فیرمور های JP یا JV بگردید که هم فارسی میخونن هم مینویسن
آخرین ورژنی که واسه JP اومده s8003JPIL1 ولی آخرین ورژنی که تو نت هست s8003JPIF4 ,اگه آخرین ورژن رو
میخواید باید برید نمایندگی مایکروتل چون فقط اونا دارن
شما باید دنبال فیرمور های JP یا JV بگردید که هم فارسی میخونن هم مینویسن
آخرین ورژنی که واسه JP اومده s8003JPIL1 ولی آخرین ورژنی که تو نت هست s8003JPIF4 ,اگه آخرین ورژن رو
میخواید باید برید نمایندگی مایکروتل چون فقط اونا دارن
دوست عزیز میشود برنامه با شماره JV را دقیق شماره اش را بگویید که بتوانیم پیدا کنیم اگر هم خودتان برنامه را دارید برایمان بگذارید .
ضمنا دوست اگر برنامه JPIF1 را هم دارید و یا آدرس که بشود پیدایش کرد ازتون ممنون میشوم
من الان این تست رو روی مموریه گوشی و مموری کارتم انجام دادم
مموری 2گیگ داخلی
مموری 8گیگ Toshiba Class 4
با این تست به تظر من اگه یه 2گیگش رو بخرید و یه مموری 8گیگ ( اگه کلاس 6 و اصلی گیرتون بیاد که خوب خیلی بهتره) بندازید روش بهتره![]()
دوستان اینجا کسی بازی یا سرگرمی یا برنامه نداره که با شتاب سنج گوشی کار کنه ؟ لطفا اگه دارید بذارین تا ما هم استفاده کنیم...اگه مال قبل هم باشه عیب نداره ، چون من تازه عضو شدم....![]()
نه عزیز DLNA همونه
اینجا رو ببین
آرم همون رو گذاشته و اصلا برای تبادل مدیا بر روی پروتکل وای فای تعبیه شده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
این فریمور نداردش
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
S800MDXJC1 مال طرفای مالزی است تو همین تاپیک بگردی لینکش هست
بفرمایین :
این JPIF4
اینم JVIF1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این فیرمور فارسی رو جدا جدا و از چپ به راست میخونه
سلام
یکی از دوستان لطف کنه برنامه ها و بازی هایی که تو یک فایل تو لینک زیر اپلود شد رو جدا جدا واسه ما دایلاپیا تو سایت اپلود کنه
اگه یک توضیح کوچیکم در مورد هر کدوم بده عالی میشه
منتظریییییم
http://www.interupload.com/files/AAAGKFUV/Games.rar_links
سلام دوست عزیز...من برنامه trekbuddy رو که مربوط به GPS گوشی هست نصب کردم و درست هم کار میکنه.و نقشه شهرمون (برازجان) رو هم تو این برنامه Load کردم و جواب داده.فقط الان نقشه یه محلی رو میخوام که حدودا 20 تا 25 کیلومتر باهامون فاصله داره و تو این نقشه ای که دارم این قسمت نیست.میخواستم بدونم از کجا باید این نقشه رو گیر بیارم. (فرمت نقشه ای که دارم tar هستش)...اگه ممکنه راهنماییم کنین.خیلی به این نقشه نیاز دارم...با تشکر![]()
بچه ها میشه یه نفر نقشه تهران رو برای برنامه ترک بادی آپ کنه ؟
از هرجا دانلود کردم خراب بود![]()
Last edited by mahsa a; 03-05-2010 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)