تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 312 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کروزر جان به جان خودم من وقتی میخوام جولوی بازیکن حریف رو بگیرم با انالوگ راست یکی از جهت هارو میگرفتم که نزدیکترین بازیکنه بازیکن که در دنبال حریف بود اونو ول نمیکرد بعدا" با بازیکن دوم این کارو انجام میدادم فقط کافیه یه بار انلاین با یه گیمر حرفه ای بری اونوقت همه چیزو میفهمی

داره خودمونی میشه danyal2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

توي سايت ea فروش نسخه pc بصورت دايركت لينك فعال شده

داره خودمونی میشه mandbigS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستای عزیز سلام ... من از 2000 فیفا بازی می کنم و این بازیو خیلی دوست دارم ... می خواستم بدونم آیا کسی اطلاع داره توی فیفا 10 بازم تماشاچیا یه بعدین یا نه ؟ به نظر من که این خیلی تو چش میزنه ... کسی می دونه عوضشون کردن یا بازم با یه سری موکت سرو کار داریم ؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض تصاویری از تمرین کردن در FIFA10

5. 5 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

در فیفاهای قبلی مشکلی که در تمریناتش داشت این بود که واسه Free kice زدن خودش محل پیش فررض
    میزاشت دقیق جایی که ادم دلش میخواست نبود به نظزتون این مشکل
    در 10 حل میشه؟؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

1

نه وهاب جان یه همچین چیزی به فیفا نکست اضافه شده ولی خبری ازش توی کارنت نیست
    اتفاقا به کارنت هم اضافه شده و هست، وقتی شما می تونید به جام جهانی 2010 صعود کنید، بازیکنان دیگر برای تصاحب مکانتان تلاش خواهند کرد و امکان بازی بیش از 4 فصل و... همگی نوید این رو میده که Be A Pro پیشرفت زیادی داشته.

در فیفاهای قبلی مشکلی که در تمریناتش داشت این بود که واسه Free kice زدن خودش محل پیش فررض
    در 10 حل میشه؟؟
    خیر به احتمال زیاد همون سیستم قبلی خواهد بود!
    Last edited by MHSou; 07-09-2009 at 19:10. دليل: 4FUN!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاریخ عرضه فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن j کیه؟
    نسخه آسیایی نداریم واسه فیفا

طبق اعلام سایت رسمی EA تا عرضه دمو 4 روز مونده یعنی پنج شنبه میاد البته برای اروپا.

حالا از دوستان این سوال رو دارم که برای چی دمو رو هم دیگه قاره ای کردن, مگه دمو هم فرق میکنه که آمریکا و اروپا رو جدا قرار میدن ؟ الان واسه آمریکا دمو 17 سپتامبر میاد یعنی هفته ی آینده !
    اره معلوم نیست مگه قراره چه فرقی داشته باشه که این فلصله زیاد در نظر گرفته شده این اولین باره که دمو در دو نسخه داره عرضه میشه همیشه یک تاریخ معین بود که همه ریجیون ها رو شامل میشد

يكي از دوستان بگه ديگه واسه كدوم دستگاه فيفا به صورت كارنت زده شده ؟
    خوب معلومه برای PS2 , SP کلا کنسول های نکست ما فقط Wii , PS3 , X360 هست. بقه کارنت هستن البته PC کلا داستانش فرق داره

کروزر جان به جان خودم من وقتی میخوام جولوی بازیکن حریف رو بگیرم با انالوگ راست یکی از جهت هارو میگرفتم که نزدیکترین بازیکنه بازیکن که در دنبال حریف بود اونو ول نمیکرد بعدا" با بازیکن دوم این کارو انجام میدادم فقط کافیه یه بار انلاین با یه گیمر حرفه ای بری اونوقت همه چیزو میفهمی
    من جواب اون سوالت رو دادم عزیزم که پرسیدی مودی شبیه به BAL اضافه شده یا نه منم گفتم که Virtual Pro به کنسول ها اضافه شده و روی کارنت نیست

توي سايت ea فروش نسخه pc بصورت دايركت لينك فعال شده
    بله دیگه همیشه قبلش پیش فروش میشه محصولات از خود سایت سازنده

دوستای عزیز سلام ... من از 2000 فیفا بازی می کنم و این بازیو خیلی دوست دارم ... می خواستم بدونم آیا کسی اطلاع داره توی فیفا 10 بازم تماشاچیا یه بعدین یا نه ؟ به نظر من که این خیلی تو چش میزنه ... کسی می دونه عوضشون کردن یا بازم با یه سری موکت سرو کار داریم ؟
    کنسول ها رو نمی دونم ولی برای PC همونه

در 10 حل میشه؟؟
    خیلیا از این باگ مهلک شاکی بودن امیدواریم که برطرف بشه یعنی باید برطرف بشه چون از اولین اشکالاتی که توسط کاربران به Fifplay گزارش شده بود همین باگ بود
    Last edited by Spaniuly; 07-09-2009 at 19:45.

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

12

خوب معلومه برای PS2 , SP کلا کنسول های نکست ما فقط Wii , PS3 , X360 هست. بقه کارنت هستن البته PC کلا داستانش فرق داره

من جواب اون سوالت رو دادم عزیزم که پرسیدی مودی شبیه به BAL اضافه شده یا نه منم گفتم که Virtual Pro به کنسول ها اضافه شده و روی کارنت نیست

خیلیا از این باگ مهلک شاکی بودن امیدواریم که برطرف بشه یعنی باید برطرف بشه چون از اولین اشکالاتی که توسط کاربران به Fifplay گزارش شده بود همین باگ بود
    سلام؛

Wii که از PC هم کارنت تره.(از نظر گرافیگ)

Virtual Pro مال کنسوله و مال PC تقویت شده Be A Pro رو خواهیم داشت. در ضمن Virtual Pro شامل Be A Pro هم میشه. یعنی کنسول دار ها با حرفه ای مجازی شون میتونن تو همه مود ها شرکت کنن.

این باگ نیست سلیقه EA هست!

11. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این باگ نیست سلیقه EA هست!
    خوب راستش ضعف برنامه نویسی هست به نظر من خداییش از خیلی جهات مشکل داره فیفا یکی از مشکلاتش ضعف در تراینیگ هست توی PES و در قسمت تراینینگ شما می تونی توپ رو در هر نقطه که بخوای بکاری و ضربه آزاد بزنی ولی فیفا این امکان رو نداره چند منطقه خاص داره که همیشه هم ثابت نیست.

اما شما گفتی باگ نیست من میگم باگ هست و خیلی هم موجبات ضایع شدن فیفا رو فراهم کرده میبینی توی وسط نیمه زمین خودی خطا کردی میاره توپ رو توی خطرناک ترین نقطه یعنی نزدیک نیمدایره محوطه جریمه ما توپ رو میکاره و توپ رو درست می زنه دروازه. اینا عیب و ایراد هایی هست که فیفا باید یه فکر به حالش بکونه

در ضمن اینکه EA بلد نیست فیفا رو واسه Wii درست کنه تقصیر نینتندو نیست.Wii یک کنسول نکست جنریشن هست. EA از نظر من یک شرکت شکست خورده هست. شانس آورده که فیفا پرطرفدار هست که البته این مسئله هم از سوی کونامی شدیدا تهدید میشه. خیلی وقته گفتم EA درست مثل فوتبال ایران دچار مکث شده و خیال نداره خودش رو تکون بده پیشرفتش رفته رفته داره کند تر و کند تر میشه این وضعیت برای EA نگران کننده هست. ولی ظاهرا خیلی کله شق هستند مسئولین EA
    Last edited by Spaniuly; 07-09-2009 at 20:34.

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •