سلام.
در مورد شماره ها ,رو بعضی از گوشیها میشه رو بعضی نمیشه.اما با نرم افزار میشه این مشکل رو حل کرد .نرم افزارهایی مثل Ine Soft Phone که البته بجز این موردی که شما خواستید دها مورد دیگه مثل فیلترینگ و.....رو هم همراهش داره.
سلام.
در مورد شماره ها ,رو بعضی از گوشیها میشه رو بعضی نمیشه.اما با نرم افزار میشه این مشکل رو حل کرد .نرم افزارهایی مثل Ine Soft Phone که البته بجز این موردی که شما خواستید دها مورد دیگه مثل فیلترینگ و.....رو هم همراهش داره.
دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:
1 - گوشی برا کار با اینترنت و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
2- دوربینش در حد 2 مگ مثلا نوکیا هست؟
3- باطری چند روز نگه می داره؟
4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین(به روزه منتظرم!)(می تونستم ، خودمم میومدم تو تاپیک کنار اینا وایمیستادم گل میدادم بهتون! فقط جواب بدین.مخلصیم)
Last edited by hirondelle; 05-04-2010 at 21:15.
من دو هفته پیش بعد از 8 ماه خرید فروختمش
ایمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
باطریش بدک نبود
با دست اصلا خوب کار نمی کنه
آره مموری رو ساپورت می کنه
در کل به هیچ وجه نمی تونم با سامسونگ بی 7320 که دارمش مقایسه کنم
یکذره پول بزار بی 7300 سامسونگ بگیر
تایید میشهیمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
واسه من عالیهههههههباطریش بدک نبود
حساسیت تاچش یکی از بهترین گوشیهاست حتی با hd2 برابری میکنه من با دست راحتم به هیچ وجهبا دست اصلا خوب کار نمی کنه
قلمشو در نمیارم فقط زمانی که اس ام اس بدم اونم اگر عجله داشته باشم
در مورد آفیس خوبه اینترنتم بد نیست البته من زیاد صفحه باز نمیکنم از آب و هوا و مسنجرش استفاده میکنم
البته چون پردازندش 201 مگاهرتزه ممکنه از بقیه ویندوز موبایل ها کندتر باشه
سلام دوستان 1-من هر وقت گوشي را به pc وصل ميكنم ساعتش يك ساعت جلو ميره؟ 2- من با گوشي نمي تونم از اينترنت pc استفاده كنم ،تنظيمات خاصي داره؟
دوربینش اونقدرام بد نیست ون عکس هاسس که باهاش میگیرم کیفیت بدی ندارن یه عکس دارم که خودمم تعجب کردم وقتی دیدیمش حالا واستون میزارم تا ببینید کیفیت دوربینش در حد 2 هست و خیلی هم خوبه
سلام دوستان
والا یکی از دوستان گفته بود تاچ خوب نیست من که تو این یه ماه از تاچش دارم لذت می بر اتفاقا خیلی بهتر از تاچ سامسونگه چون اصلا مدل صفحه تاچ های اچ تی سی با سامسونگ فرق داره و کیفیت بهتری داره ( من با استار مقایسه کردم و یکی از همین سری های بی که دو سیم کارت میخوره)
یه سوالی از دوستان دارم شما ها هم سرعت بلوتوثتون پایینه؟ من با برنامه Obex که میگیرم و می فرستم سرعت رو 20 تا 30 نشون میده. اشکال از گوشیمه یا کلا سرعت پایینه؟
مشکل دیگه که دارم بعضی وقتا صدا قاتی می کنه یه کم و صدای زنگ کم میشه و تازه سریع پخش می کنه آهنگا رو انگار روی 1.5x بخوای پخش کنی. شما این مشکلا رو داشتید؟ راه حلی داره؟
ممنون
سوال: دوستان به یک مشکل ناشناس بر خوردم. خواهشن جواب بدید ...
الان نگاه که می کنم به بعضی فایل های من یه پسوند اضافه شده که وقتی Rename هم می کنم اون فایل در نه در کامپیوتر و نه در گوشی اجراء نمیشه. اون پسوند هم .63da684d.menc هست!!!!
در حالتی که رو این پسوند باشه فایل داخل گوشی راحت اجراء میشه.
مثال : Siavash.mp3.63da684d.menc
جواب:
تغییر نام زمان تاثیرداره که پسوندشو عوض کنی
بیارش در کامپیوتر
و در فولدر اپشنز گزینه مربوط به نمایش پسوند را فعال کن
حالا تغییر نام کن و همگی را درست کن
حالا:
آقا اصلاً هیچ رقمه فایل و باز نمیکنه حتی زمانی که من .menc رو هم برمی دارم.
فایل های ضروری من این تو هست.
خواهشن یکی یه حالی بده جواب بده. خواهش می کنم
سلام دوستان
من به دلیل مشکل مالیم میخوام گوشیمو بفروشم.
اگه مشتری هست برام پیام بفرسته.
خداییش گوشی سالم سالمه
در ضمن هنوز 7-8 ماه گارانتی داره و از لحاظ
نرم افزاری هم همه جوره خریدار رو ساپورت میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)