تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 1211 اولاول ... 656961021031041051061071081091101161562066061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

pes بازها از fifa بد نگن چون بازیکن تعصبی توی( 360 FIFA09)برای تیمش گریه میکنه okeyyyyyyyyy?
    اتفاقا وقتی منم فیفا بازی می کردم آخرش نزدیک بود گریه کنم.

2. 4 کاربر از poyul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آدام میگه این کفش ها هم به بازی اضافه شده :
    و میگه که شنیده بخش ادیتور کفش ها هم به بازی برگشته اما هنوز این مساله تایید نشده .

Messi:

Gerrard:

Eto'o

Riera, Alonso etc

Last edited by 4039; 17-07-2009 at 11:42.

4. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کفش های نایک توی این بازی لایسنس نشدن؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کفش های نایک توی این بازی لایسنس نشدن؟!
    نه بهزاد جان فعلا مجوز نایک گرفته نشده .

در مجموع توی انجمن PES حدود 300 تا سوال پرسیده شده که خیلیاش تکراریه بعضیاشو هم آدام نتونسته جواب بده بعضی از سوالات هم بی خود و کم ارزش بودن من خلاصه جوابها رو توی چند پست قبلی و این پست گذاشتم .

اینم بقیه جوابها :

- هنوز نمیشه قضاوت درستی از بازی داشت توی اجرای بعدی ( با ساخت و تکمیل 70 درصدی بازی ) که ماه آینده خواهیم داشت میشه یک قضاوتی درمورد بعضی چیزا داشت .من وقتی فیفا 10 رو که 70 درصدش تکمیل شده بود بازی کردم احساس بسیار خوبی از اون در من بوجود اومد توی اجرای بعدی میتونم این دو بازیو با هم مقایسه کنم .
    - گزارشگری مثل قبلا خیلی ضعیف بود اما علتش اینه که هنوز هیچ کاری روی این بخش انجام نشده .
    - بازیکنان موقع شوت زدن مثل 2009 توپو میارن روی پای تخصصیشون اما این حرکت خیلی طبیعی تر و واقعی تر بنظر میرسید .
    - سبک بازی هر بازیکن با بازیکن دیگه متفاوته و از این حیث این شماره بازی نسبت به قبلی خیلی متفاوت شده .
    - متاسفانه بازم از گزارشگر قبلی بازی برای گزارش استفاده شده .
    - به نظر میرسه باگهای مربوط به تداخل دست و پای بازیکنان که توی نسخه قبلی وجود داشت کمتر شده .
    - به نظرم لرزش تور شبیه 2009 بود شایدم بهتر شده بود .
    - بازی روون تر از قبل اجرا میشه هرچند که هنوز شاهد حرکاتی هستیم که ما رو یاد PES 6 میندازه .
    - توی این شماره هوش بازیکنان در رابطه با توجه به پاسکاریهای بازیکنان حریف بهتر شده و توجه بیشتری به بازیکنان دوروبرشون دارن که این مساله سبب شده بریدن و قطع پاسها بهتر از قبل باشه .

7. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قضیه این موشن کپچرها چی شد؟!
    هنوز اونا رو وارد بازی نکردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باید از آقا حسین و آقا محمود یه تشکر درستو درمون کرد ...
    راستی حسین جان ای کاش در مورد دریبلهای مختلف و معروفی که در دنیای واقعییه فوتبال هست اطلاعاتی به دست میاوردی همین طور هوش داورا...

10. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

قضیه این موشن کپچرها چی شد؟!
    هنوز اونا رو وارد بازی نکردن؟
    نه بهزاد جان بجز چند تا حرکت مسی بقیه حرکات کپچر شده , وارد بازی نشدن ( توی کد 50 درصد ) به احتمال بسیار زیاد توی PLAYTEST بعدی اضافه میشن .یک جا خوندم توی استودیوی کونامی هفته ای یک جلسه روی این قضیه داره کار میشه .

باید از آقا حسین و آقا محمود یه تشکر درستو درمون کرد ...
    راستی حسین جان ای کاش در مورد دریبلهای مختلف و معروفی که در دنیای واقعییه فوتبال هست اطلاعاتی به دست میاوردی همین طور هوش داورا...
    ماکسی جان هنوز بازی توی فازمقدماتی خودش به سر میبره و خیلی چیزاها به بازی اضافه میشه فعلا من مطلب خاصی در مورد دریبلها و هوش داورا ندیدم .به محض اینکه خبری در این رابطه دیدم حتما توی تاپیک میذارم .

توی این اجرا که 50 درصد از کدها تخصیص داده شده بیشتر نمایش و معرفی چشم اندازی ( به این خاطر میگم چشم انداز که هنوز پالیش و روتوشهای گرافیکی صورت نگرفته بر خلاف فیفا 10 ) از گرافیک و گیم پلی بازی مد نظر کونامی بوده و عناصر دیگه بازی توی اجراهای بعدی بازی معرفی میشن .

12. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یک سوال دارم :
    من نمیدونم چه خبره اما اونطور که شماها میگین 2 ساله داره رویه این بازی کار میشه!
    خوب
    این درست!
    اما یک چیزی!
    تویه این دو سال یعنی فقط 50% بازی درست شده!
    تازه این 50% هنوز نتونسته به فیفا 09 حتی نزدیک بشه؟
    خیلی برایه من جایه تعجب داره!
    نکنه می خوان بازی رو سال 2011 بیرون بدن!

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک سوال دارم :
    من نمیدونم چه خبره اما اونطور که شماها میگین 2 ساله داره رویه این بازی کار میشه!
    خوب
    این درست!
    اما یک چیزی!
    کی گفته دارن 2 ساله کار میکنن .......

مگه چقدر کونامی نیرو داره که بیان کار کنم ......لابد بازیهای دیگشو ول کنه بیاد به pes بچسبه .....

به نظره من دروغه و اصلا دوسال نیست ......

امسال کونامی نیروهای کار روی بازی رو برده بالا ........و انصافا دارن از جون و دل کار میکنن ....

.................................................. .............................................
    جناب gizzaciggy! به عنوان pes star برتر بازی انتخاب شد ...........!!!

این عکس خودشه ......

اینم عکسهایی که فرستاده به مسابقه

تو سایت رسمی بازی تقریبا بعد از شروع کارش یک قسمت اضافه شده بود بنام pes star ...

اون جوری که من فهمیدم باید عکس یا یک ویدیو 30 ثانیه ای براشون میفرستادی که موضوعش pes یا winning eleven باشه ..

البته من خودم اون موقع که این مسابقه شروع شد رفتم و یک عکس فرستادم .............اما قسمت ما نشد که برنده شیم ....
    Last edited by google_boy07; 17-07-2009 at 17:53.

15. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم توضیحات کامل در موردTeam Play

چون اینو امسال به بازی جدید اضافه کردن شاید برای خیلی از ما نا آشنا باشه برای همین دارن یه جورایی آموزش کار باهاشو میگن ...

خیلی تو بازی تاثیر داره و با این میشه کلا روند بازی رو تغییر داد .....

There was an abundance of news yesterday, from screenshots to playtest reports, from PES Star news to the weekly podcast. With that in mind we delayed two posts until today. The first of which is ‘Team Play’.

PESFan and PESGaming have already extensively gone through this in their playtest reports, so forgive us if we’re late to the party. The reason why we held back was down to our preference to give this the headline time it deserves. Like Seabass said in the most recent developer interview, PES 2010 is about the pursuit of player representation and team play. Read on to learn more about this integral game mechanic.

In the playtest report we spoke about the differences in playing style between Barca and Liverpool, and how you could affect this by changing around the slider bars. Below is the full, official, document explaining team play:

Team Style

Team Style is about settings of “team strategies”. PES used to attach less importance to “organizational defence” however your team will have team discipline for organized defence by adjusting Team Style sliders between 0 and 100. Harder defence naturally requires more strategic, organised moves among attackers to beat such defence. Therefore Team Style sliders cover not just defence but also attacks.

Attack strategies

●Player Support

When set to 100, your teammates around the ball holder move upfield (more forward) to receive a pass. In other words, your teammates will place themselves in more attacking positions. Contrary, when set to 0, your teammates tend to stay behind of the ball holder, place themselves in more defensive positions.

●Support Range

When set to 0, your teammates spread wide on the pitch. Naturally this is good for long passing but not for short passes. When set to 100, your teammates get closer to the ball holder, making short passes easy.

●Position Switch

When set to 0, players try to get back to their positions they supposed to be rather than trying to switch positions. When set to 100, once position switched, the player keep moving on a switched position until it goes out of play.

●Attacking style

When set to 0, the team play wide, attack from the sides. When set to 100, the team attack through centre

Defence strategies

●Pressing

When set to 100, your team as a whole apply pressure aggressively. When set to 0, move back instead and try to delay opposition attack.

●Defensive Line

When set to 100, your defence line will be kept high. When set to 0, your defence line will drop back. It would be an idea to set this slider first, adjust other defensive sliders later accordingly.

●Compactness

When set to 0, your teammates will move away from the opposition ball holder drift to the side to cover wider. When set to 100, your teammates will get closer to opposition ball holder.

●Defensive Strategy

You make a choice from 2 options here.

One is Line defence and the other is Covering defence with one defender left for covering other defenders.

As you can see from that explanation, you can custom your team to play any way you like. Want to play like Barca? No problem, bump up the support range to 100 and players offer themselves for short quick passes. Want to play down the centre consistently like AC Milan? Good choice (honest), just bump your attacking strategy to 100. There’s even the option to make your wingers continuously switch wings to keep the defenders guessing, a common theme in real life football.

Defensively you can be just as tactile. Want to press the team all over pitch like Suff’s beloved Liverpool? Done. How about play as an inferior team against a squad of super quick/skillful players? (USA in Confederation Cup?) Do what they would do and drop that defensive line to 0 and defend deep to throttle their attacks.

And why does all this work? Simple, no one can match PES’s player representation. Everyone feels different, and thats why the strategies in PES 2010 word like a charm.

Later, we’ll get out teeth into the Card System, and explain why that is the future of true player behaviour in a game.

با تشکر

توی گزارش playtest قبلی , ما در مورد تفاوتهای سبک بازی بارسا و لیورپول صحبت کردیم و اینکه شما چطوری میتونین بوسیله "اسلایدربارها " توی جریان بازی تاثیرگذار باشین .در زیر توضیحات کامل و رسمی در باره TEAM PLAN داده شده :

سبک تیم- Team Style

سبک تیم یا همون تیم استایل درابطه با تنظیمات استراتژی های تیمیه .بهرحال تیم شما از طریق تنظیم اسلایدرهایی که بین صفر تا 100 درجه بندی شده میتونه یک نظم تیمی برای ایجاد یک دفاع سازمان یافته ایجاد کنه .طبیعتا دفاع محکم تر به حرکات سازمان یافته تر و استراتژیکی تری برای مقابل با حملات تیم حریف نیاز داره .

استراتژیهای حمله -Attack strategies

حمایت از بازیکن-Player Support

زمانیکه این گزینه بر روی 100 تنظیم میشه هم تیمی های شما که اطراف بازیکن صاحب توپ هستن برای دریافت پاس حرکت میکنن (غالبا رو به جلو حرکت میکنن ) .به بیان دیگه هم تیمی های شما خودشونو توی موقعیت حمله قرار میدن .برخلاف زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم میشه در این حالت هم تیمی های شما تمایل دارن که به عقب برگردن و خودشونو توی موقعیتهای دفاعی قرار میدن .

محدوده حمایتی -Support Range

این آپشن و گزینه زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه هم تیمی های شما توی کل زمین پخش میشن .طبیعتا این وضعیت برای ارسال پاسهای بلند برای هم تیمی ها مناسبه اما برای دادن پاسهای کوتاه نه . و زمانیکه این گزینه روی 100 تنظیم میشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میشن که این مساله سبب میشه دادن پاس کوتاه به اونا راحت تر بشه .

سوییچ موقعیت -Support Range

زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه بازیکنا سعی میکنن به موقعیتی که قبلا براشون تعریف شده برگردن اما اگر روی 100 تنظیم شده بود یکبار که بازیکن تغییر موقعیت داد تا زمانیکه توی بازیه توی موقعیت سوویچ شده حرکت میکنه .

سبک حمله -Attacking style

زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم بشه تیم بصورت گستره از جناحین حمله میکنه و وقتی روی 100 تنظیم بشه حمله تیمی از وسط صورت میگیره .

" این نکته رو هم من اضافه کنم : اینکه گفته میشه روی صفر تنظیم بشه یا 100 منظور اینیست که فقط میشه روی این دو حالت سوویچ کرد بلکه روی درجات دیگه مثلا 30 90 70 و .. هم میشه اونو تنظیم کرد در اینصورت وضعیتی ترکیبی از دو حالت بوجود میاد "

استراتژیهای دفاعی -Defence strategies

پرسینگ -Pressing

زمانیکه این آپشن روی 100 تنظیم شده باشه تیم درمجموع حالت پرسینگ به خودش میگیره و زمانیکه روی صفر تنظیم بشه بازیکنا به عقب برمیگردن و با این کارشون مانع حمله سریع تیم مقابل میشن .

خط دفاعی-Defensive Line

توی حالت 100 خط دفاع جلو میاد و توی حالت صفر خط دفاع به عقب بر میگرده .این یک پیشنهاده که اول اسلایدرهای دیگه ای که مربوط به دفاع میشه رو تنظیم کنید بعداینو مطابق با اونا تنظیم کنین .

تراکم-Compactness

توی حالت صفر هم تیمی های شما برای پوشش راههای نفوذ تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرن و در صورتیکه روی صفر تنظیم شده باشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشن .

استراتژی دفاعی- Defensive Strategy

شما اینجا دو تا گزینه دارین .

یکی دفاع خطی و اون یکی دفاع پوششی که یک مدافع بقیه مدافعین رو پوشش میده .

همونطوریکه شما از توضیحات متوجه شدین شما میتونین تیمتونو بر اساس یکی از این گزینه ها آرایش بدین .میخاین شبیه بارسا بازی کنین ؟ مشکلی نیست محدوده حمایتیو (Support Range) تا 100 بالا بیارین بازیکنا خودشون ترجیح میدن از پاسهای سریع و کوتاه استفاده کنن . میخاین شبیه میلان بیشتر از مرکز زمین رو به جلو بازی کنین ؟ خوب راستش انتخاب خوبی کردین مساله ای نیست فقط کافیه استراتژی حمله رو برسونین به 100 حتی گزینه ای وجود داره که بازیکنای گوشتون رو در تعامل با مدافعین قرار میده یک مساله متعارف و عادی که درعالم واقع اتفاق میفته .

میخاین تیمتون کل زمینو پرس کنه ؟ امکان پذیره . یک تیم درجه دو در برابر یک تیم قوی و سریع باید چطوری بازی کنه ؟ (مثل آمریکا توی جام کنفدراسیونها). همون کاری که اونا اونجا انجام دادن رو بکار ببندین حد اسلایدر خط دفاعیو تا صفر کم کنید و دفاع عمقی رو برای کنترل حملاتشون بکار بگیرید .

توی قسمت بعد با سیستم کارت بیشتر آشنا میشید .

یک سوال دارم :
    خوب
    این درست!
    اما یک چیزی!
    منظور از اینکه گفته میشه 50 درصد بازی تکمیل شده این نیست که عملا تا الان فقط 50 درصد بازی ساخته شده . منظور اینه که 50 درصد از کدها تخصیص پیدا کرده .

فیفا 10 هم تا الان هنوز 70 درصدش تکمیله .
    Last edited by 4039; 17-07-2009 at 18:26.

17. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •