دوستان بهای خودروی رانا چه اندازه هست؟ آیا هم اکنون می شه این خودرو رو خرید ؟ وضعیت بهای قطعات و سوخت این خودرو و ... چجوری هست؟ برای خرید در برابر پژو پارس و ال 90 پیشنهاد می شه؟
با سپاس
دوستان بهای خودروی رانا چه اندازه هست؟ آیا هم اکنون می شه این خودرو رو خرید ؟ وضعیت بهای قطعات و سوخت این خودرو و ... چجوری هست؟ برای خرید در برابر پژو پارس و ال 90 پیشنهاد می شه؟
با سپاس
29.200 نقدی از شرکت . بله میشه ... ولی نمیدونم تحویلش برا کی باشه.... بهای قطعات با 206 یکی هست.... سوختش هم ما تو شیراز با ترافیک نیمه سنگین بالای 9 میسوزونه! کارکرد ماشین هم 10 هزارتاست.. حقیقت اگه با مصرف پارس کنار بیای ماشین بهتریه... رانا وضعیت داخل ماشین داغونه... مخصوصا این داشبورد مسخره...
ببخشید ولی مصرف پژو پارس چقدر هست مگه؟
بسته به ترافیک هست دیگه ولی حدودا رو 13 لیتر داخل شهر باید فکر کنی!
سلام .میشه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانی بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by s.matin313; 17-01-2014 at 00:16.
قا امروز بعد از مدتها بعد از اتمام امتحانات دانشگاه فرصت کردم که با ماشین برم یه دور درست حسابی بزنم -۲۱۰ کیلومتر باهاش رفتم تو جاده ساوه و برگشتم - قبل از اینکه از تهران حرکت کنم باک ماشین رو پرکردم ۳۴ لیتر زدم - بین راه که واقعا شیر بود -هیچ مشکلی نداشت - بسیار نرم و خوب حرکت میکرد تا ۱۶۰ تا هم رفتم باش - خیلی راحت و نرم بود - بیشتر ترسیدم برم - - درضمن از ۱۶۰ به بالا فرمون یه خورده میلرزید - وقتی برگشتم خونه از لحظه ای که بنزین زدم تا در خونه ۲۱۰ کیلومتر کار کرد و ۲ پله بنزینش خالی شد که با فرض باک ۵۰ لیتر و ۸ پله ودر هر پله به طور متوسط ۶ لیتر بنزین - مصرفش میشه چیزی در حدود ۵.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر - که برای تو جاده خیلی خوبه
29.200 نه 30.200
ما دو روزه تحویل گرفتیم ولی دو مشکل اساسی داره 1- آمپرآبش خیلی بالا هست تازه ماشین رو روشن کردی عقربش وسط می ایسته
2-دندش خیلی خشکه
می خواستم بدونم برای بقیه هم همین مشکلات هست یا نه؟
حال این موتور همین هست ، کلا موتور پژو دمای بالا داره و گیرباکسش وقتی گرم بشه نرم عمل میکنه .
دقیقا حرف آقا پویا درسته در مورد دما
ولی گیربکس رو مال ما بد نیست خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)