سبك بازي RPG هستش اما با اكشن فوق العاده زياد
كسي كه كمي انگليسيش خوب باشه و حوصله داشته باشه ميتونه از يه بازي فوق العاده زيبا لذت ببره
من حدود 45 ساعت پاي اين بازي نشستم تا به شكل و شمايل مختلف تموم كنم و بايد بگم كه ارزششو داشت
سبك بازي RPG هستش اما با اكشن فوق العاده زياد
كسي كه كمي انگليسيش خوب باشه و حوصله داشته باشه ميتونه از يه بازي فوق العاده زيبا لذت ببره
من حدود 45 ساعت پاي اين بازي نشستم تا به شكل و شمايل مختلف تموم كنم و بايد بگم كه ارزششو داشت
آخه چیزی که عجیبه همینه که برای هر سئوال یا هر موضوع شما می تونی چند جواب بدی این کمی آدمو اذیت می کنه
عزیز این خاصیت بازی RPG هست.قشنگیش به همینه دیگه.
خوب اگه يه جوابي بود كه ميشد بزن و بكش و برو...
ديگه اينجاست كه شما بايد بدوني كدوم رو انتخاب كني بهتره...
بايد ببيني دلت ميخواد خشن باشي يا مهربون و اروم...
دوست طرف رو كتك بزني يا ناز كني؟؟
اينا همه به خودت و طرز برخوردت نياز دارن و اينكه دوست داري چه جوري شخصيتها رو در اختيار بگيري...
يه كوچولو گنده به انگليسي احتياج داري...
انتخاب هر كدوم از گزينه ها باعث ميشه بازي كتفاوت با ديگران پيش بره...![]()
مرسی از ج.اب بسیار بسیار کاملت
از نظر انگلیسی مشکل ندارم
اما واقعا عجب کیفیتی داره
پس يواش يواش داري جذب بازي ميشي...ميگي از نظر انگليسي هم كه مشكلي نداري...خيلي خوبه...
يه كم كه بازي دستت بياد ميبيني چه قدر كيف داره...
حسابي لذت ميبري...![]()
من تعریف این بازی رو شنیده بودم ولی فکر نمیکردم تا این سطح عالی باشه!!!!!
من اول نسخه یکش رو گرفتم که داستان دستم بیاد،همون یک کلی حال داد،این که دیگه غوغاست!!!!
اوایل بازی هستم.تازه رفتم omega.وقتی تموم کردم میام نظر کاملم رو میگم.
سلام دوستان
من این بازی رو 2 بار تموم کردم ولی هر کاری کردم نتونستم با میرندا رومنس داشته باشه یکی هست که سیو رومنس با میرندا رو آپلود کنه در ضمن میشه بگین کجا باید برم که بتونم با هاش رومنس داشته باشم؟
اين بازي يه نسخه 3 دي وي دي داره و يه نسخه 4 دي وي دي و خب قيمت هر دي وي دي هم بايد 700 باشه حالا خودت حساب كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)