سلام. خیر دوست من.![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام. خیر دوست من.![]()
ای بابا...
بعد از یک عمری از یک گوشی خوشمون امد...حالا یکی یکی داره امکاناتش اب میره...
تا دیروز داشت که؟؟؟
میشه بدونم چرا از روش بر داشتن؟؟؟8 مگاپیکسل دوربین اونوقت بدونه کاور اونم از سامسونگ واقعا خنده داره...جای بحث داره...
اف ام ترنس هم داشت تا دیروز اینم برداشتن...حتما فردا میگن دروبین هم نداره...
من به شخصه البته خیلیا اینجورین دوربین و گوشی با این همه هزینه کاور لنز نداره منصرف شدم از خریدش...
امیدوارم به گوش شرکت سازندش برسه...
9کرممم...
بالاخره هر گوشي اي يه سري معايب داره اين قبول
ولي به نظر من 97 براي كاري كه ساخته شده (اينترنت) فوق العاده اس شما از 5..6 نفري كه توفروم خودمون 97 دارن بپرس !
اما چرا آش دهن سوزي در نيومده؟ چون شما انتظار يه گوشي مولتي مديا
با دوربين 8 و فيلمبرداري بالاتر و سي پي يو قوي براي رندر بهتر
بازي رو داشتين كه 97 اين امكانات رو نداره و البته واسه اين هم ساخته نشده (تبليغات نوكيا رو ديدن؟97= اينترنت زير انگشتان شما)
...............
اما از بحث 97 بيايم بيرون
يكي از مشكلاتي كه من فكر ميكنم بعدا به چشم بياد واسه اين
گوشي كم بودن بازي هايي كه بخواد از اين قدرت سي پي يو استفاده كنه(دقيقا بر خلاف آِيفون)
البته با اين مشكل ساتيو هم روبرو هستش
امير مگه متن آرنا رو كامل نخوندي ؟
اين مشكل همون پهناي باند بيشتر واسه سيو ديتا بود كه بتونه 24 فريم صداي بهتري رو سيو كنه
به نظر من الان آرنا معتبر ترين سايت رويونويس هستش واسه همين بهش كار دارم
بله اتفاق افتاده كه نظر يوزرهابا نظر آذنا يكي نبوده (مثلا همين باتري8510 كه آرنا كلي ازش تعريف كرده بود و يه دسته از يوزر ها اصلا با نظرش موافق نبودن !!)
امااين دليل نميشه كه بخوايم به كل بزاريمش كنار !![]()
Last edited by ali racer; 31-07-2009 at 15:00.
رضا جان هم i8910 و هم n97 گوشیهای خوبی هستند اینم درست نیست که بگی n97 آش دهن سوزی هم نیست من تا الان که حدود 3 یا 4 هفته هست که n97 رو دارم توش مشکلی ندیدم و مطمئن باش اکثر نیازهای یک کاربرو میتونه برآورد کنه .هر روز 2 ساعت با Wi-Fi گوشی n97 وبگردی میکنم و 1 ساعت موزیک و نیم ساعت n-gage و ... n97 هم تو مولتی مدیا و هم تو کمرا فون مطمئن باش نیازهاتو بخوبی برآورد میکنه و مشکلی نداره.
در کل به نظر من مقایسه n97 و i8910 تو اکثر زمینه ها کار درستی نیست.چون i8910 تو اکثر زمینه ها سه سر و گردن از n97 بهتره.
actooor جان خوب n95 8gb هم کاور لنز نداشت و مشکلی هم براش پیش نیومد و فروش بالایی هم داشت. من سال 86 n95 8gb رو خریدم و بعد از گذشت دو سال فعلا خط و خشی به لنزش نیوفتاده .کلا اگه یه ذره با گوشی بهتر رفتار کنیم اونم برامون سگ جونی میکنه.در مورد اف ام هم وجودش ضروریه ولی خوب این گوشی هم از تکنولوژی dlna بهره میبره که یه مزیت بزرگ براش حساب میشه.
علی جان بازی فقط psp و ps3 و xbox 360بقیه رو بیخیال شو.
کلا بازی کردن تو موبایل زیاد جذابیت نداره.
آقا برین گوشی رو بخرین که حرف نداره.20![]()
سلامٌن عليكٌم !!!!
انشاالله اگر تمام اعضاي محترم انجمن در ماه مبارك رمضان روزه هاي خود را تمام و كمال و بدون كسري و قضا و... بگيرند و تمام نمازهاي عزيزان سر وقت ادا شود و در دعا هايشان نيز برادران كوشا و مومن پارس مايكروتل را نيز از دعا محروم نسازند.....
.
.
.
گوشي امنيا اچ دي به همت برادران مايكروتلي با گارانتي و ... بعد از ماه رمضان ( چون اونا هم روزه ميگيرن و حال وارد كردن گوشي رو تو ماه رمضون ندارن )به عنوان عيدانه ( عيد فطر ) در بازار موجود خواهد بود .
من الله توفيق
و يه سوال ؟
ما يه آشنا داريم كه ميخواد بره خارنج !!
حال اگه دوستايي مثل برادر بزرگوار ( نينجا 3000 اس اچ) كه سابقه واردات !! گوشي از خارنج رو دارن بگن كه گوشي رو با چه قيمتي و چقدر تفاوت نسبت به ايران گرفتن و اين در كل ارزش داره يا نه ممنون ميشم
ارادتمند .....
اخر اين گوشي هك شد يا نه؟
ميشه به n-gage اميدوار بودش؟
اللههههههه اکبرسلامٌن عليكٌم !!!!
انشاالله اگر تمام اعضاي محترم انجمن در ماه مبارك رمضان روزه هاي خود را تمام و كمال و بدون كسري و قضا و... بگيرند و تمام نمازهاي عزيزان سر وقت ادا شود و در دعا هايشان نيز برادران كوشا و مومن پارس مايكروتل را نيز از دعا محروم نسازند.....
.
.
.
گوشي امنيا اچ دي به همت برادران مايكروتلي با گارانتي و ... بعد از ماه رمضان ( چون اونا هم روزه ميگيرن و حال وارد كردن گوشي رو تو ماه رمضون ندارن )به عنوان عيدانه ( عيد فطر ) در بازار موجود خواهد بود .
در مورد کاور لنز هم اینو بگم رفیق من N82 داره الان روی لنزو ببینی یه سانت خاک نشسته و گوهو گند تمام وجود گوشیو گرفته
ACTOOOR جان این دیگه بستگی به طرف داره چطور استفاده کنه .خیلی از گوشی ها کاور ندارن ولی اصلا روشون نه خطی نه چیز دیگه افتاده .
نهبالاخره از مایکروتل خبری نشد؟
Last edited by S@nti@go_s&k; 31-07-2009 at 18:34.
من فعلا یک 3 سالی میخوام صبر کنم ببینم سامسونگ میتونه دنیا موبایل ها رو فتح کنه یانه
اون موقع باید موبایل خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)