سلام
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله![]()
سلام
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله![]()
میدونم مال 1ماه پیشه اما یک ماه پیش هم انقدر گرون نبود
اقا ما که نفهمیدیم بلاخره Satio خوبه یا نه؟؟؟ تا 2 روز پیش همه عاشقش بودن حالا میگن نه از طرفی X10 اومده میگین معرکست فردا یکی دیگه بیاد اون. خوب پولشم خوبه . در ضمن اگه بخواهین تا ضرتی گوشی میاد عوض کنین که نمیشه. من خودم الان دنبال یه دو سیم کارت خوب هستم تو برند نوکیا یا سنوی اریکسون بیاد تا بگیرم چون امکانات این دو گوشی رو قبول دارم از نظر راحتی و غیره.
Satio مشکلش چیه ؟؟؟ از نظر صدا چجور گوشیه؟؟ صداش بلند و خوبه؟؟؟ کسایی که دارن ممنون میشم نظر بدن. نصب نرم افزار جاوا و سیمبیان داخلش چطور هست؟؟
نه اصلا!پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله
کلا با هم فرق دارن! سیستم عاملاشون متفاوته دیگه!
خوب ببنید ساتیو خیلی وقته معرفی شده دیگه ! قرار نیست باهم یکی باشن! ریچل گوشی 2010 هست ساتی گوشیه 2009 هست
تفاوتو خودتون متوجه میشید
آقا ساتیو رو با ریچل مقایسه نکنید.
اولا که ساتیو توی بازار هست و دست ریچل از دنیا کوتاهه
ثانیاً ساتیو سیمبینه و ریچل آندو
ثالثاً حتی موقع ریلیز ریچل هم بخوایم مقایسشون کنیم بازم نمیشه مقایسه کرد چون ساتیو اون موقع 400تومنه!!!
رابعاً (اینو بعدا میگم)
خامساً اگه میخواید ساتیو بخرید شک نکنید و بخرید چیزه حقیه![]()
چون اینجا جای مقاسه نیست.اینجا سلیقه جورواجور وجود داره
یکی همش دنبال گوشی جدید ولی هیچ کدوم رو نمیخره
یکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه
یکی هم اول میگه میخرم ولی بعدش به همون K750 خودش راضیه
پس نتیجه میگیریم هرچیز جای داره![]()
نه طرف رفت هيرو خريد ! من خبرشو دارمیکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه![]()
هفته ساختش هم ميزونه![]()
قيمت علائدين امروز : 720 مشكي بدون گارانتي يا با گارانتي
تبریزم 700 تومنمثل اینکه قیمت تهران به تبریز داره نزدیک تر میشه
![]()
خیلی دو دل موندم بین HD2 و ساتیو . راستش دوربین ساتیو رو دوست دارم در مقابلش از ویندوز موبایل نمیتونم بگذرم .انتخاب سختیه
گوشی الانم X1 هست خیلی به ویندوز عادت کردم و در مقابل از سیمبین نفرت دارم ولی خوب دوربین هم برام مهمه قیمت هم که
خیلی نزدیکه . شما باشید چه سلیقه ای به خرج میدید ؟ میخوام تا هفتهء دیگه یکی از این دو تا رو بگیرم. یکساله منظره SATIO
نشستم اما الان تردید دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)