pmc گوشیهای ال جی رو تبلیغ میکنه؟!!!
pmc گوشیهای ال جی رو تبلیغ میکنه؟!!!
و همینطور GEM TV! خوب مگه چشه؟!pmc گوشیهای ال جی رو تبلیغ میکنه؟!!!
هیچ کی جواب من رو نمیده![]()
البته تا اساتید بزرگوار وجود دارن نظر ما که پشیزی ارزش نداره
حالا من برای خالی نبودت عریضه نظر بی ارزشم رو میگن:
من آرنا رو ترجیح میدم .. ببین رفیق درسته جت cpuش قوی تره و مدام تو تبلیغا بش میگن سریع ترین
گوشی جهان... ولی به نظر من بیشتر یه مانور تبلیغاتیه مگه شما از سخت افزار یه موبایل با
پلتفرم جاوا چی میخاید ؟ انتظار بازیای پر حجم رو که ندارید ؟
فقط کافیه سخت افزارش با اینترفیسش مچ باشه تا کند نباشه .. آرنا هم اصلا کند نیست..
بزرگترین مزیت آرنا که من فقط به همین دلیل انتخابش میکنم اینترفیسشه .. واقعا چیز شاخیه
این s-class !!
یه اینترفیس رویایی+سرعت خوب+تاچ خوب+کیفیت صدای خوب(چه تو اسپیکر چه تو هندزفری)+فیلمبرداری
خوب .. دیگه چه انتظاری دارین ؟
رفیق فک کردی گوشی apple واس چی داره تو جهان محبوب میشه ؟
95% به خاطر اینترفیسشه (البته این درصدو هویجوری گفتما ... لطفا گیر کارشناسانه ندید)
البته جدیدا بازیای خفنی هم واسش اومده ..
من بدون شک آرنا رو ترجیح میدم
تازه اگه fm-transfer واست مهم نیست میتونی ویوتی 2 رو انتخاب کنی که سرعتش از آرنا هم بالاتره !!
قشنگتر هم هست ارزون تر هم هست![]()
اگه :
ریست کردی
مستر ریست کردی
مموریتو عوض کردی
و بازم مشکلی داشت بگو ما درخدمتیم
احتمالا یا گوشی هنگ کرده یا مموریت خراب شده![]()
سلام بر همگی
بابا اختیار داری محمد جون...شما هر چی باشه سر همین رنوار 7 - 8 - 10 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردی دادا!!! پس استادی هستی واسه خودت...
من هم نظر محمد جون رو دارم و باس بگم که سامسونگ جت پشیزی ارزش اون همه پول رو نداره!اگر روی اون یه سیستم عامل مانند سیمبین، ویندوز موبایل یا آندروید نصب می کردن یه چیزی!!! می گفتیم خوب حالا پردازنده 800 مگاهرتزی به کار میاد؛ ولی وقتی پلت فرم جاوا انداخته دو معنی پیدا می کنه:
1. گوشیش واقعا 800 مگاهرتزی نیست.
2. ارزشی برای خریدار قائل نشده که حداقل وقتی داره پول 800 مگاهرتز رو می ده، یه سیستم عامل توپ هم بیخ ریشش باشه که بشه برنامه ها و بازی های خفن روش اجرا کرد؛ نه پلت فرم جاوا که بکشیش هم با کمینه سخت افزاری کار می کنه نه بیشینه...
تشکر از محمد جانو داریوش عزیز
بابت جواب های کاملشان....یه نکته ای هم من بگم که خیلی عجیبه!
سامی به این گوشی میگه: هوشمند تر از تلفن هوشمند (Smarter than Smartphone) در حالی که این گوشی علاوه بر محدودیت 500 تایی اس ام اس و...، محدودیت ظبط صدا تا 60 دقیقه داره و بدتر از اون از ماشین حسابی فوق العاده ساده (که حتی جذر هم نمی گیره) بهره می بره!
حتی کوکی هم ماشین حساب خفنی داشت که سینوس، کسینوس هم حساب میکرد!
اس کلاس (آرینا) هم ارتقائ یافته ی همونه، قیافه بهتری هم داره!
مثل اینکه تاچ ویز های جاوا کلا اینجورین چون استار من هم این محدودیت ها رو داره......
یه ویدیو ی تبلیغاتی بسیار جالب از رنوار....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام به همه ی دوستان این فروم پر نشاط،مخصوصا دوست با تعصب dark fear !
با عرض معذرت بنده که با وجود گوشی جت،خرید ارنا و ویتی 2 رو حماقت میدونم(بلا نسبت بروبکس این فروم)
منظورم با توجه به قیمتی هست که جت داره
البته مگر اینکه طرف روی گنچ قارون نشسته باشه واصلا این پولها براش پول خرد باشه!
روی کاعذ و بر اساس دیدن مشخصات گوشی میشه گفت که ارنا قابل مقایسه با جت هست.ولی کسی که با گوشی کار کنه میفهمه من چی میگم.
محدود حجم در نصب برنامه و نقشه ها
محدودیت ای میل تا 1 مگابایت!
مرور گر اینترنت گوشی چه در جی پی ار اس و چه در وای فای قابلیت ساپورت فلش را ندارد(یعنی خداحافظی با ویدیو های انلاین یوتوب)
این محدودیت ها در جت وجود نداره
دوربین جت که در عکاسی از ارنا سرتره
باطریش هم خیلی سرتره
صفحه اش oled هست و 1/. اینچ بزرگ تر
سی پی یو ی قدرتمند 800
فایل های تصویری و صوتی بسیار بیشتری رو ساپورت یکنه.
با توجه به قیمت جهانی جت،قیمت اون تو ایران کاملا منصفانه هست.حالا شما بیایین یه پول غیر منصفانه ای رو به صورت زورکی بدین فقط به خاطر اینترفیس اس کلاس؟!!!!!!!!!!
باز شروع شد!با عرض سلام به همه ی دوستان این فروم پر نشاط،مخصوصا دوست با تعصب dark fear !
با عرض معذرت بنده که با وجود گوشی جت،خرید ارنا و ویتی 2 رو حماقت میدونم(بلا نسبت بروبکس این فروم)
منظورم با توجه به قیمتی هست که جت داره
البته مگر اینکه طرف روی گنچ قارون نشسته باشه واصلا این پولها براش پول خرد باشه!
روی کاعذ و بر اساس دیدن مشخصات گوشی میشه گفت که ارنا قابل مقایسه با جت هست.ولی کسی که با گوشی کار کنه میفهمه من چی میگم.ما دقیقا همین بحث ها رو توی تاپیک جت کردیم! باز هم میگم قیمت آرینا خیلی پایینتر از جت هست (حدود 50-60 تومان)، خریدن جت با این تفاوت قیمت خریت هم اونورتره! منتها به دلیل این گارانتی بد قیمتش تو ایران اینه.....درسته شاید بگید ما تو ایران هستیم و فلان! ولی کل دنیا که ایران نیستند؟!؟! صبر بکنید اینقدر میاد پایین.....مطمئن باشید روزی رو میبینید که جت حداقل 20 تومان از آرینا گرونتره (تو ایران)
در مورد صحبت های پایین هم: کلی صحبت نکنید! همه که دنبال برنامه و... نیستند! من در پاسخ، خودم رو مثال میزنم:
من زیاد اهل نصب برنامه در جاوا نیستم، تمام برنامه هایی که میخوام نصب کنم هیچ موقع از محدودیت بالاتر نمی زنه....خودش هم جی مپ کامل داره و نیاز به نقشه نیست....محدود حجم در نصب برنامه و نقشه ها
باور کنید، من تو خود پی سی سالی یه بار اگه بشه یه ایمیل میزنم که توش فایلی هم ضمیمه کنم!!!! به هیچ وجه توی گوشی ایمیل ضمیمه دار سند نمی کنم، چون شارژ از سر راه که نیاوردم که!محدودیت ای میل تا 1 مگابایت!
درسته، ولی بازهم مثل قضیه شارژ، من به هیچ عنوان ویدیو نمی بینم، جهت اطلاع همیشه توی مرورگر لود عکس ها رو هم Disable می کنم....چون فقط میخوام متن رو ببینم (مگر موارد خاص).مرور گر اینترنت گوشی چه در جی پی ار اس و چه در وای فای قابلیت ساپورت فلش را ندارد(یعنی خداحافظی با ویدیو های انلاین یوتوب)
مخالفم......تو عکس برداری بسیار بسیار به هم نزدیکند....تو با اینکه فیلمبرداری آرینا سرتره ولی باز هم من میگم برابرند....دوربین جت که در عکاسی از ارنا سرتره
قبول!باطریش هم خیلی سرتره
این 0.1 اینچ رو دیگه چی بگم آخه........صفحه اش oled هست و 1/. اینچ بزرگ ترOLED هم می قبولیم!
آرینا هم از یک عدد میکرو کنترلر 33 کیلوهرتزی بهره می برد حتما!سی پی یو ی قدرتمند 800بارها بحث شده، آخه توی گوشی جاوا چه تفاوتی احساس میشه؟!؟!؟!؟!؟ من که نمی فهمم!!! دوستانی که دو گوشی تجربه کردن بهتر میتونن نظر بدن.....
قبول، ولی همش یه انکدینگ بیشتر ساپورت میکنه (H263/4) که تا اونجایی که میدونم آرینا هم این انکدینگ رو ساپورت میکنه (بهتره بچه ها تست کنن)، ولی حالا چون مثال خودم هستم، من فیلم در حد MP4 و 3GP بیشتر نمیبینم.....فایل های تصویری و صوتی بسیار بیشتری رو ساپورت یکنه.
خوب حالا نظر خودم در مورد این جت خوشگله: با اینترفیسش اصلا حال نمی کنم (تعصب نیست، تجربست.....باور کنید من به امید اینکه ایترفیسی بهتر از فلش یو آی گیرم میاد استار گرفتم ولی....)، محدودیت های ضایع اس ام اس، ظبط صدا تا 60 دقیقهبا توجه به قیمت جهانی جت،قیمت اون تو ایران کاملا منصفانه هست.حالا شما بیایین یه پول غیر منصفانه ای رو به صورت زورکی بدین فقط به خاطر اینترفیس اس کلاس؟!!!!!!!!!!و بدتر از اون که اصلا اصلا نمی تونم تحمل کنم ماشین حساب فوق سادشه که جذر هم نمی گیره!!!
اون بالا هم گفتم حتی کوکی هم قابلیت سینوس کسینوس هم داشت چه برسه به آرینا....اونوقت من میخوام بدونم سامی چه جوری اسمشو میزاره هوشمندتر از تلفن هوشمند؟!؟ یا سریعترین گوشی!؟!؟!؟!؟! یا هر چیز دیگه ای!! بدنه ی مستحکم آرینا هم بماند.....تاچ خازنی با قابلیت مالتی تاچ و اف ام ترنس هم همینجور.....
Last edited by Michael Ropy; 05-12-2009 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)