تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 177 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه راه دیگه هم برای اینکه کمتر سر بخورید استفاده از ماشین های AWD هست که زیاد سر نمی خورن .

ولی در کل اگر قلق سر خوردن دستت بیاد خیلی کمک می کنه مثلآ با M3 که خیلی سر می خوره راحت تر میشه پیچ های تند رو رد کرد چون می تونی با دریفت با سرعت زیاد مسیر رو بدون ترمز رد کنی ولی تو نمونه های AWD که زیاد سر نمی خورن باید سرعتت کم باید پیچ رو رد کنی !

در مورد اینکه بعضی بچه ها با اسپرت کردن ماشین ها مشکل دارن که مثلآ چرا نیترو نداره و ... وقتی ماشین رو برای خرید انتخاب می کنید کنارش بعضی علامت ها هست مثلآ کنار بعضی ها حرف w هست که نشون میده این ماشین ذاتش اسپرت هست و نیازی به تقویت زیاد نداره مثلا لامبورگینی مورسیالاگو و نیسان GT .

2. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام، من امروز بازی رو خريدم، (نسخه PC) ... نصبش کردم و بدون مشکل run شد ،،، career رو انتخاب کردم ، يه demo رو 3 بار نشون ميشه ، که موضوعش test drive هست ، بعد يه صفحه ميآره که بالای اون نوشته test drive , و در پايين چند تا حالت رو نوشته مثل pro و غيره ،، بازی همين جا ميمونه و ديگه اتفاقی نميوفته ، مشکل از کجاست؟؟؟!!!
    ممنون ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام، من امروز بازی رو خريدم، (نسخه PC) ... نصبش کردم و بدون مشکل run شد ،،، career رو انتخاب کردم ، يه demo رو 3 بار نشون ميشه ، که موضوعش test drive هست ، بعد يه صفحه ميآره که بالای اون نوشته test drive , و در پايين چند تا حالت رو نوشته مثل pro و غيره ،، بازی همين جا ميمونه و ديگه اتفاقی نميوفته ، مشکل از کجاست؟؟؟!!!
    کمک لطفا ....

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بکس یکی توضیح بده ببینیم این drift ها رو چه جوری باید رد کنیم ؟ چه جوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از اینکه دمو معرفی بازی تمام شد شما به صورت خودکار وارد یک پیست میشد و اونجا به شما یک BMW داده میشه تا یک دور تست بزنید ، وقتی دور کامل رو زدید بسته به مهارتی که تو دور تست داشتید به شما یکسری مشخصات نشون داده میشه که داخلش میزان سختی بازی ، کنترل های ماشین و ... داخلش هست شما وقتی از نوع تنظیماتت مطمعن شدی اینتر رو میزنی و مجددآ به صورت خودکار وارد یک مسابقه با همون BMW میشید و بعد از بردن بازی به شما مقداری پول داده میشه تا ماشین خودتون رو بخرید .

کل این مراحل به صورت خدکار و خارج از کنترل شما طی میشه و شما نمی تونید داخلش دخالتی کنید و اگر این مراحل برای شما طی نشده بهتره برای اجرای مجدد این مراحل وارد Documents بشید و پوشه سیو بازی رو پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا بعد از انتخاب اسم پلیر مراحل ابتدای بازی به صورت خدکار طی بشن .

7. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها شما از این بازی چند fps میگیرید؟؟؟لطفا توی اخر پستتون این رو هم بگید.. ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها چقدر طول میکشخ بازی رو تموم کنیم

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

خیلی بازی اشغالیه به نظر من !!! نه فرمون درست حسابی داره نه داستان قشنگی !! گرافیکشم علکی سنگینه !! بچه ها به شما چند fps میده ؟؟
    من نهایت 50 fps میگیرم با اخرین تنظیمات ! گرافیکمم تو امضام هست.. من grid رو 110 بحس میگیرم .. world at war رو 90 میگیرم و evil 5 رو 120 اونوقت این بازی اشغالی تا 30 هم میاد !!! از crysis هم سنگینتره !
    چطوری میشه امضاء یک نفر رو دید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چطوری میشه امضاء یک نفر رو دید؟
    دوست عزیز پایین هر پستم میاد دیگه ! مگه نمیبینی ؟ همون که مشخصات سیستمم و امضای بیل گیتس هست امضامه دیگه !

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این مرحله هاش شامل چه مواردی میشه؟
    اصلا سر و تهش چیه....
    ما هی میریم ولی انگار همه تکراری هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •