خوب درایوم NTFS بوده FAT32 نبوده ....... مگه ویستا با FAT32 کار میکنه قبلش ویستا رو سیتمم نصب بود ...
خوب درایوم NTFS بوده FAT32 نبوده ....... مگه ویستا با FAT32 کار میکنه قبلش ویستا رو سیتمم نصب بود ...
ویندوز 7 نسخه نهایی و کاملش که آزمایشی نباشه اومده ؟
بله نسخه ی نهاییه 7600
موفق باشید
چجوری ميشه telnet رو فعال کرد؟
1. Go To Start Menu and select Control Panel
2. Click on Programs in control panel
3. Now click on “Turn Windows Features On or Off” under Programs and Features
4. Scroll down in displayed list and check Telnet Client and click on OK
سلام .......
درایو mp3 من fat32 نیستش .......
اینگار به عنوان لاجیکال درایو نمیشناستش .........
این عکسو نگاه کنید شاید بتونید کمکم کنید ( لطفا ! )
ممنون .............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین من فكر كنم علت اینه كه پریماری پارتیشن هست.
برو سی دی نصب اكس پی رو بذار
بعد هم به جای نصب برو تو ریكاوری كنسول
با دستوران داس همه فایلها رو كپی كن داخل یك درایو دیگه
من یه نسخه از ویندوز سون رو دارم 7 gb حجمشه ! راهی نداره واسه نصبش روی Dvd های معمولی رایتش کنم..؟
دلیل حجم زیادش هم اضافه کردن 36 زبان به این ویندوز هست و اینطور که توی مشخصاتش خوندم گفته بودن یک نسخه اکتیو شده هست ! که البته 64 بیتی هم هست...
Last edited by amir2011; 15-08-2009 at 16:03.
[quote=prince3-love;4084318]سلام من cpu q6600 دارم و ویندوز 7، 32بیت نصب کردم
با بر نامه CPU-Z که خواستم قطعات رایانم رو چک منم متوجه شدم که اون برنامه هر 4 هسته cpu رو نمیشناسه به نظرتون مشکل از چی هست؟؟؟به نظرتون به خاطر اینکه ویندوزم 32 بیت هست از 4 رومین هسته cpu استفاده نمیشه؟؟؟
اگر من نسخه 64 بیت رو نصب کنم تو سرعت تاثیر چندانی دارم؟؟؟؟اخه این 64 بیتی با نرم افزار هایی که کار میکنم باهاشون مشکل داره
عکس هم ازش گرفتم که در پایین میزارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
رمم هم 2 گبگ هست
سلام من cpu q6600 دارم و ویندوز 7، 32بیت نصب کردم--نسخه RTM
با بر نامه CPU-Z که خواستم قطعات رایانم رو چک منم متوجه شدم که اون برنامه هر 4 هسته cpu رو نمیشناسه به نظرتون مشکل از چی هست؟؟؟به نظرتون به خاطر اینکه ویندوزم 32 بیت هست از 4 رومین هسته cpu استفاده نمیشه؟؟؟
اگر من نسخه 64 بیت رو نصب کنم تو سرعت تاثیر چندانی دارم؟؟؟؟اخه این 64 بیتی با نرم افزار هایی که کار میکنم باهاشون مشکل داره
عکس هم ازش گرفتم که در پایین میزارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
رمم هم 2 گبگ هست
.................................................. .................................................. .......
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)