اینم دو نمونه عکس:
![]()
سلام رفقا . کوکی با این استفاده چقدری شارژش دووم میاره ؟
4 ساعت موزیک و کلیپ
10 ، 12 تا SMS
نیم الی نهایت یه ساعت تلفن
راستی یه سئوال فنی ! . اگه گوشی رو شب بزنی به شارژ تا فردا صبح ، باطری به فنا میره ؟
ذز ضمن آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، شما بالاخره کوکی چشتو گرفت . مبارکت باشه . راضی هستی ازش ؟
... .
Last edited by OSEN; 27-09-2009 at 21:43.
فکر می کنم 2 روز دوام بیاره.سلام رفقا . کوکی با این استفاده چقدری شارژش دووم میاره ؟
4 ساعت موزیک و کلیپ
10 ، 12 تا SMS
نیم الی نهایت یه ساعت تلفن
نه برای چی به فنا بره.راستی یه سئوال فنی ! . اگه گوشی رو شب بزنی به شارژ تا فردا صبح ، باطری به فنا میره ؟فقط خودش یه نکته ی صرفه جویی میگه وقتی باتری فول شارژ میشه. میگه: "باتری پر شده است. لطفا برای صرفه جویی در مصرف برق شارژر را در بیاورید."
ممنونم. مرسی. من که راضیم!ذز ضمن آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، شما بالاخره کوکی چشتو گرفت . مبارکت باشه . راضی هستی ازش ؟
... .هیچ مشکلی هم ندارم. کارم بیشتر موزیک و اینترنت و یه مقدار Organise هست که تو این موارد برای من عالی کار می کنه.
Woow .بیخیال !! . مطمئنی 2 روز دووم میاره داداش . اشتب نمیکنی . اگه 2 روز دووم بیاره که حله
. بزن کف قشنگرو
![]()
آخه من بین کوکی و استار و g900 سونی اریکسون گیر کردم (چقد بهم ربط دارن !) مرحله اولو که انتخاب بین کوکی و استار بود به سلامتی رد کردیم و کوکی انتخاب شد .تا $ جمع کنیم و تازه ببینیم کوکی بگیریم یا g900 که ایشالا اگه مشکلی ییش نیاد سال دیگه همین موقع یکی از این 2 تا رو میگیرم
![]()
ایشالا هر روز راضی تر از دیروز باشی . مارم دعا کن سریعتر بگیریم ،تازه اونوقت هی مزاحم شما و بقیه رفقا بشیم.
ممنون از راهنماییت![]()
سال دیگه؟!!! تا اون موقع کلوچه (کوکی) که هیچ شیرینی دانمارکی اومده!سال دیگه همین موقع یکی از این 2 تا رو میگیرم![]()
خواهش میکنم!ایشالا هر روز راضی تر از دیروز باشی . مارم دعا کن سریعتر بگیریم ،تازه اونوقت هی مزاحم شما و بقیه رفقا بشیم.
میمردی از کیبرد فارسی عکس بزاری![]()
میمردی از کیبرد فارسی عکس بزاری![]()
خوب آخه من هم همش انگلیسی استفاده میکنم، منوهاش هم همینطور! نترس کوکی مثل ویوتی نیست! همه حروف رو تا ته دیگش داره! این گارانتی مزخرفی که ما بهش فحش میدیم حداقل فارسی سازیش عالی بوده! حتی بازی ها هم فارسی هستند!
حالا داداشم بیاد با p990 اش ازش عکس میگیرم (دوربین بهتر از p990 تو خونمون نداریم! یه دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی هست که از حالت کلوز باهاش عکس بگیری....................)
پی نوشت: بسوز ای امیررضا که کوکی نخریدی!![]()
Last edited by Michael Ropy; 29-09-2009 at 20:01.
راستی دو تا نکته:
1. این کوکی اندازه موهای سر امیررضا زبون داره!اینقدر لیستش طولانیه که حوصله شمردن ندارم (ولی یه نسخه ی کره ایش بود یارو میگفت 33 تا زبونه! اگه فارسی رو هم بزاریم میشه 34 تا! البته ممکنه تو اون نسخه ای که یارو داشت زبون عربی و... هم نبوده باشه که این جوری خیلی زیادتر میشه!)
2. این یکی درباره کیبورد کورتی هست! مطمئنم خیلی ها نگران صفحه ی کوچیک کوکی برای کورتی هستند!ولی باید بگم که: با اینکه 3 اینچه و دکمه هاش کوچیکه ولی من بدون استفاده از قلم و حتی ناخن(!) فقط و فقط با پهنای انگشت شستم تایپ میکنم و درصد خطام هم در هر 50 کلمه شاید 2-3 تا باشه!!!! خداییش خیلی لذت بخشه!
Last edited by Michael Ropy; 29-09-2009 at 21:11.
دوباره سلام . چنتا سئوال :
1- تقویم شمسی نداره ؟
2- برا استفاده از زبون فارسی باید کلا زبون گوشی رو فارسی کنی (منو و ...) یا میشه انگلیسی باشه و SMS فارسی فرستاد ؟
3- آخرین قیمت کوکی با گارانتی چنده ؟ و شما چند گرفتی ؟
و یه سئوال بیربط به کوکی . سرعت استفاده از GPRS چقده ؟ اخه من نمیدونم کجا بود همین سئوال رو یرسیدم بعد یکی جواب داد که سرعتش مثل دایل آیه و من هنوزم تو کفم که طرف درست گفت یا سرکاریم ؟ حالا شما که تجربه کردی لطف کن جواب مارو بده .
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)