کسی میدونه چجوری میشه از سیستم این عدد های هندلینگ سر در آورد؟؟مثلا بدونیم هر رقمش معنیش چیه و اگه تغیر بدیم چی میشه؟
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
کسی میدونه چجوری میشه از سیستم این عدد های هندلینگ سر در آورد؟؟مثلا بدونیم هر رقمش معنیش چیه و اگه تغیر بدیم چی میشه؟
سلام
اینم آموزش . کسایی که هیچ چی از عکس گرفتنو غیره نمیدونن (مبتدی ها) دانلود نکنن . فقط عکس گذاشتم . برای استفاده باید اون تراینر رو که چند صفحه پیش گذاشتم داشته باشید .
+ دانلود با حجم 218 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این فیلم نگاه کنید!!!! - از خود بازی هست!
https://tv.rockstargames.com/videos/view/id/D65DC604CAB0CFEC
کسی نظری نداره
سلام
من امروز یه ماشین ایمپورت کردم تو بازی.یادم رفت قبلش بک آب بگیرم
دیگه تو بازی نمیشه سوار ماشین شد
حالا چیکار کنم؟
برو از کنترل پانل بازی ریپیر کن . از نصب دوباره خیلی کمتره طول میکشه .
سلام
تو اين پست ميخوام براتون Mercedes McLaren SLR 722 رو بزارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جايگزيني با : supergt
سايز ها :
ميانگين حجم هر فايل اين ماشين 1.7 مگابايته
قابليت ها :
- داغون شدن مثل ماشيناي اصلي بازي
- مدل زيبا و حجم مناسب قطعات
- کار کردن تمامي قطعات(درها،صندوق،چراغها و ...)
- عدم مشکل در نمايش رينگ پس از پنچر شدن ماشين
معايب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- جاي گلوله روي شيشه هاي عقب خوب نميمونه و به شکل سه ضلعي ميمونه
- اگه دوتا در رو باز بزاريد نميتونيد از بينشون به اون طرف شليک کنيد
- تير روي چراغ عقب اثر نداره
- شيشه جلو ضد گولست (جاي گلوله روش نميمونه)
- موقع رانندگي اگه زياد از پستي و بلندي رد بشيد گاهي اوقات ميبينيد که چرخ جلو از کاپوت زده بيرون !
تست سرعت :
حد اکثر سرعت : 120 کيلومتر در ساعت
قدرت ترمز : متوسط
تعادل خودرو : مناسب
نتيجه :
ماشين خوبيه . اگه به خودرو هاي مرسدس علاقه منديد حتما اين ماشينو دانلود کنيد . ممنون و با تشکر،تشکر یادتون نره
+ دانلود با حجم 3.5 مگابايت :
سلام آقا محمد رضا.ببخشید. یه سوال داشتم؟ من سرعت سنج speedometer رو دانلود کردم مثل این که با مد های دیگه فرق میکنه توش یه فایل config.ini هست با یه پوشه که توش skin های مختلف هست. میشه لطف کنید بگید چطوری ازش استفاده کنم.با تشکر
Last edited by mohebbinodej; 29-08-2009 at 04:02.
اگه اشتباه نکنم یه جا دیدم نوشته ماموریت های خیابانی که اگه 100% تموم کنی با دانلود اون چند تا ماموریت جدید میاره؟ اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
یه چیز دیگه هم دیدم که نوشته بود the lost and dam ned برای pc واقعا the lost dam ned هست یعنی با داستان و این چیزا یا فقط شخصیت و موتور ها و... ممنون میشم اگه بگید.
Last edited by mohebbinodej; 29-08-2009 at 02:57.
سلام . اینم یه آموزش آسون . گذاشتم شاید کسی ندونه چون تو سن آندریاس اینطوری نبود . این آموزش واسه کسایی که موقع سیو هندلینگ بهشون ارور میده عالیه .
در ابتدا بر روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کرده و پروپرتیس را انتخاب کنید (این کار فقط برای رسیدن سریع به محل نصب بازی میباشد و انجام این کار اجباری نیست)
در پنجره باز شده بر روی Find Target کلیک کنید .
پس از رفتن به محل نصب بازی به فولدر common بروید .
بر روی فایل مورد نظر (که در اینجا هندلینگ است) راست کلیک کرده و پروپرتیس را انتخاب نمایید .
در پنجره باز شده تیک گزینه Read Only را بردارید .
تمام شد فقط همین . برای فایل های دیگه هم همینطور انجام بدید . این بازی مثل GTA Vice City فایل هاش در حال عادی در ReadOnly هستن و باید اینکارو بکنید تا قابل ادیت باشن در مورد فایل های IMG این کار نیاز نیست چون نرم افزار ها اینکار رو بصورت خودکار انجام میدن .
پاسخ به سوالات
skin ها رو کاری نداشته باشه اونا فقط برای عوض کردن شکل سرعتسنجه فقط فایلای سرعت سنجو بریز تو محل نصب بازی توضیح بیشتر نمیدم چون چند بار تو این تاپیک گفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)