دوستان من بازی رو دارم رو XBOX بازی می کنم.
بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم!
دوستان من بازی رو دارم رو XBOX بازی می کنم.
بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم!
اول نوشته ای که من تایپ کردم رو با دقت بخون بعد بیا اینجا واسه ما نظر بده. من که نگفتم خودم میرم اورجینال میخرم گفتم بعضی ها حالا فهمیدی عزیز من![]()
یکی از دوستهای من ورژن قبلی رو خریده بود ارجینال یه دونه دوربین دید در شب هم روش بود ! ..البته ورژن special بود !
اگه ورژن special این بازی گیر بیاد ایران معرکست !×!
تو Review ها به کوتاه بودن بیش از اندازه بازی در حالت تک نفره نارضایتی داشتن، تو IGN گفته پایه باشید بازی رو 4:30 میتونید تموم کنید! البته نسخه قبل Modern Warfare هم کوتاه بود ولی فکر میکنم بیشتر از این حرفا بود بازم 5-6 ساعتی حداقل GamePlay داشت.
قیمتش که فکر کنم 2 دی وی دی 2800 باشه از اینترنت ( --------.ir ) که با پست بشه 3500 !!!این کارار چیه من که دل تو دلم نیست
شماها دارید دعوا میکنید
آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم)
نگران نباش داداش ! راستی اون سایت سایت فوق العاده معتبریه برای خرید بازیهای PC . من خودم تا حالا بیشتر از 50 تا بازی ازش گرفتم هیچ مشکلی نداشته . پشتیبانی انلاین هم داره .
حالا نگید تبلیغ کردا . به خدا برای من هیچ سودی نداره فقط قسدم کمک به شما بود . چون همه جا قیمت بالا میفروشند . موفق باشید .
ویرایش :
مثل اینکه اسم سایت --- شده ! اشکالی نداره اگه کسی خواست پی ام بده تا براش بفرستم ادرسشو
Last edited by Reza Azimy_RW; 10-11-2009 at 15:12.
بچه ها یه ایمیل برای من اومده از طرف همون سایتی که قرار بود با قرعه کشی یک نسخه بازی رو مجانی تقدیم کنه![]()
عنوانش اینه :
Playfire.com Modern Warfare 2 quiz competition winners announced
متنش هم این :
Hey Reza,
Thank you so much for entering the Playfire MW2 quiz competition! We're very excited to now announce the 5 lucky winners, who'll each walk away with a copy of the Prestige Edition of the game.
Log in to Playfire now to see if you've won!
برنده که نشدم ؟اخه ما از این شانسا نداریم ! من انگلیسیم خوب نیست اگه میشه یکی راهنمایی کنه که این ایمیل برای همه اومده یا نه .
ممنون
نوشته لاگ این کن ببین برنده شدی یا نه
سلام
نه عزیز دل
میگه لاگین کن ببین کیا برنده شدن ( شایدم جزو 5 نفر باشین )
سلام
برنده ها اينا هستن :
DaltyDalt
AxelFoley
maronupe
danneliitoo
C_Swingler92
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)