یه بار که کانکت شید تا 5-6 ساعت بعد هم راحت کانکت میشهدستت شفا بودا
رفتم رو پست بوممون بعد چند دقیقه کانکت شد
دیگه تو اتاقم هم با وجود سقف راحت کانکت میشه
فکر کنم بار اول میخواست یاد بگیره طول میکشید
یه بار که کانکت شید تا 5-6 ساعت بعد هم راحت کانکت میشهدستت شفا بودا
رفتم رو پست بوممون بعد چند دقیقه کانکت شد
دیگه تو اتاقم هم با وجود سقف راحت کانکت میشه
فکر کنم بار اول میخواست یاد بگیره طول میکشید
گوشی من سریع شارژ خالی میکنه بعنی وقتی که هنوز چهار تا خط داره یک دفعه باطری لو میده و خاموش میشه. بنظر شما مشکل از کجاست.
با سلام خدمت همگي...
برد FM transfer اين گوشي (n97) چند متره ؟
ممنون از راهنماييتون...
باطریشو عوض کن اگه خوب نشد احتمالا از آنتنش باشه,چون یکی از دوستام همین مشکل واسش پیش اومده بود رفت درستش کرد گفت عیب از آنتنش بود شایدم عیب از آی سی شارزش باشه
بهتره ببری پیشه یه تعمیرکاره خوب تا مطمئن شی عیب از کجاشه![]()
دقيق نميدونم ولي ماشينم دم در خونه بود و داشت با fm transmiter ميخوند من تا طبقه بالا رفتم و با توجه به ديوارهايي كه بينمون بود هنوز داشت ميخوند
با سلام و عرض خسته نباشید
شب بخیر
قصد خرید یک گوشی خوب را داشتم.که به 2 گزینه برخوردم : 5800xpress music - n97
بین ایندو مردد هستم.
هرچند ، بارها تحقیق کردم و بررسی کردم (در بین تمام گوشی ها + خواسته های خودم از یک گوشی)؛ اما بازهم پرسیدن از افرادی که با این مقوله در ارتباط هستند مستحب میدانم.
بقول معروف : بهتر است دوباره سوال پرسید تا اینکه راه را اشتباه رفت !
مایل بودم در این مورد راهنمائی بفرمائین.
البته اگر هم ممکن هست n97 mini را هم در نظر داشته باشید.
سلامسلام و عرض خسته نباشید
شب بخیر
قصد خرید یک گوشی خوب را داشتم.که به 2 گزینه برخوردم : 5800xpress music - n97
بین ایندو مردد هستم.
هرچند ، بارها تحقیق کردم و بررسی کردم (در بین تمام گوشی ها + خواسته های خودم از یک گوشی)؛ اما بازهم پرسیدن از افرادی که با این مقوله در ارتباط هستند مستحب میدانم.
بقول معروف : بهتر است دوباره سوال پرسید تا اینکه راه را اشتباه رفت !
مایل بودم در این مورد راهنمائی بفرمائین.
البته اگر هم ممکن هست n97 mini را هم در نظر داشته باشید.
شما بهتر بود درخواستتون رو در بخش مشاوره مطرح میکردید !
بودجتون چقدره ؟
اگه تا 300 هست 5800 ... اگه تا 450 ان 97 !
سلام دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی هرچقدر گشتم تاپیک قیمت ها رو پیدا نکردم اگر آخرین قیمت n97 و n97mini رو به هم بگید بسیار بسیار ممنون میشم.بازم ببخشید
سلام دوستان من الان از طریق جی پی آر اس ایرانسل با گوشی ان۹۷ از یه جایه دور افتاده به نام بندر آفتاب آنلاین هستم یه مشکلی که دارم اینه که من تو تهران با جی پی آر اس همراه اول از مرورگر اوپرا مینی به راحتی میتونم استفاده کنم ولی اینجا جی پی آراس همراه اول کار نمیده نمیدونم چرا . حالا من وقتی با ایرانسل آنلاین میشم مرورگر اوپرا ارور میده اما مرورگر خوده گوشیم کار میکنه میخواستم کمکم کنید که اگه مرورکری میشناسین که به گوشیم میخوره معرفی کنین ممنون میشم از کمکتون.
راستی این نرم افزار پی دی اف که رو گوشیم نصبه چرا تریاله برایه شما هم همینطوره؟
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سلام دوستان من الان از طریق جی پی آر اس ایرانسل با گوشی ان۹۷ از یه جایه دور افتاده به نام بندر آفتاب آنلاین هستم یه مشکلی که دارم اینه که من تو تهران با جی پی آر اس همراه اول از مرورگر اوپرا مینی به راحتی میتونم استفاده کنم ولی اینجا جی پی آراس همراه اول کار نمیده نمیدونم چرا . حالا من وقتی با ایرانسل آنلاین میشم مرورگر اوپرا ارور میده اما مرورگر خوده گوشیم کار میکنه میخواستم کمکم کنید که اگه مرورکری میشناسین که به گوشیم میخوره معرفی کنین ممنون میشم از کمکتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)