سلام من میخوام واسه ماشینم شمع بگیرم مدل84 دوگانه سوز ال پی جی یه دوسالی هست از بوش دوپلاتینه استفاده میکنم اما مصرف ماشینم رو برده بالا حالا شما چی پیشنهاد میدین
تفاوت تک پلاتینه با دو یا سه یا چهار پلاتینه چیه مصرف کدومش کمتره
ممنون
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
سلام من میخوام واسه ماشینم شمع بگیرم مدل84 دوگانه سوز ال پی جی یه دوسالی هست از بوش دوپلاتینه استفاده میکنم اما مصرف ماشینم رو برده بالا حالا شما چی پیشنهاد میدین
تفاوت تک پلاتینه با دو یا سه یا چهار پلاتینه چیه مصرف کدومش کمتره
ممنون
کسی نیست به ما کمک کنه
من شمع تک پلاتین اوجینال ایساکو رو پیشنهاد میکنم قیمت یک دست 4 تایی درمیاد 25000 تومان
مارک Bosch هم هست که تک پلاتینه و اونم در میاد 4تایی 22000 تومان
البته قیمت ها امکان داره بالا پایین داشته باشن.
سلام
من چند روزیه که یه 405 مدل 88 خریدم (خاکستری متالیک)
این ماشین گلگیر جلو سمت راننده خورده ( شاسی مشکلی نداره ) طوری که بدون رنگ درش اوردن ( خوردگیش حدود 10 تا 20 سانت از کنار راراهنماست ) یکم صافکاری که اونو درست کرده بوده کم تجربه بوده و یه مقدار رنگ ها رو شکسته ( پوسته کرده )
طرف شاگرد در عقب و یکم از گلگیر هم خط افتاده ( چیزی مثل سپر استیل پیکان روش خز انداخته . البته رو اندازه و پهنای خط می گم ها )
چون ماشین رنگ متالیک هست دو تا خوردگی خیلی تو چشمن . بردم پیش صافکار گفت اگه رنگش کنی میگن تصادف شدید داشته و ... ولی اگه می خوای نگهداری رنگش کن و ...
دو تا سوال داشتم
1- اگه رنگ کنم ماشینو تفاوت رنگ کوره و رنگ جدید معلومه . مثلا اگه ماشینو بشورم کسی بهش نگاه کنه معلومه رنگ شده ، طرف آدمه معمولی باشه ها نه خبره رنگ و ....
2- ارزش رنگ کردن رو داره یا نه
نظر من اینکه دست بهش نزنی.
چون رنگ خاکستری هست باید ببری پیش صافکار و نقاش بسیار ماهر تا اگر رنگ شد کمتر تشخیص داده بشه.
پولیش نرم هم میتونی بزنی روی اون خش درب عقب تا خط از بین بره البته اگر خط عمیق نباشه
منم با شما موافقم فقط رنگ روی گلگیر که بعضا پوسته شده رو چطور ترمیم کنم که بیشتر نشه؟در مورد خش درب عقب هم که متاسفانه عمیقه و یکم هم درب رو تو برده البته تو رفتگی کمه ولی نگران اون نیستم و بیشتر گلگیر جلو فکرم رو مشغول کرده
سعی کن با قلمگیری و پولیش حلش کنی.
درب سمت راننده ماشین منم حدود 10 سانت گرفت به تیر برق رنگ هم تراشیده شد و تو رفت. اول دادم صافکار یه کمی با ضربه درش آورد بعد هم چند نوبت پولیش نرم زدم بازم بهتر شد.
با سلام
یه سوال مهمی برام به وجود اومده که تا الان هرجا پرسیدم جوابی نگرفتم .
شیشه جلو 405 از داخل چرب می شه . علتش چیه ؟
راستش این مشکل اعصاب خوردکن رو هر جا مطرح کردم . تمام اونایی که 405 داشتن گفتن ماهم همین مشکل رو داریم و هنوز راه حلی براش پیدا نکردیم . شب ها موقع رانندگی با تابیدن نور چراغ خودرو روبه رو به شیشه خودرو . دید من به شدت کم می شه .
یکی بهم گفت من یه 405 مدل 87 داشتم که مشکلی نداشت . بعد که یه مدل 88 گرفتم از اون موقع دارم با این موضوع کلنجار می رم . تا بحال انواع و اقسام شیشه شور ها و نمد روی داشبرد و .... را تعویض و امتحان کردم ولی مشکل حل نشد که نشد.
کسی هست که بدونه مشکل از چیه و چطور می شه حلش کرد ؟
سلام
یه پژو 84 داریم که یه مشکل نسبتا بزرگ داره
لاستیک روی پدال کلاچ همیشه زیر پام کنده میشه و من مجبورم برش دارم
5 6 باری به خاطر برداشت اون لاستیک ، ماشین زیر پام دررفته و نزدیک بود ماشینو ناکار کنم
شما هم این مشکلو دارید ؟
درضمن کفشام و قدم هیچ مشکلی نداره
ممنون
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
لاستیک یا پرگی داره یا در طولانی مدت اون خاصیت اصلیش رو از دست داده و جا باز کرده
بهتره از لاستیم نو استفاده کنید.
در عیر این صورت پدال کلاچ رو بررسی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)