سلام
بچه ها بیاین به این تاپیک که بشدت به کمکتون نیاز دارم :
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ولی سوال زیاد بذارمیگم بچه ها این جمله درسته؟مثلا اگه امروز شنبست دیروز چه ماهی بود
![]()
ینی چی ؟باقالی رو هم اسپم بارون کردم
نیما این عکس های اواتار رو خودت گزاشتی سیو نکنه یا زدی ترکوندی؟![]()
چند وقته نرفتم باقالی
سلامسلام
بچه هایی که اینجا میان یقینا اون تاپیک رو هم دیدن نیازی به معرفیش اینجا نبود اگه کسی کمکی ازش بربیاد همونجا میگه .
ممنون
Last edited by Ultimator; 08-05-2009 at 22:38.
بابا بی خیال!آره ولی سوال زیاد بذارمثلا اگه امروز شنبست دیروز چه ماهی بود
![]()
همین یه سوال رو هم cpu م داشت 99 درصد برای نیم ساعت کار میکرد تا آخر تونستم بزارم!
همون بسه
زبونه آدم غیر از انگلیسی هم باشه این خوبی ها رو داره ها!
*/**********************************/
آواتار ها پریدن! یا حداقل برای من نشون نمیدادینی چی ؟![]()
چند وقته نرفتم باقالی![]()
خواستم هم آپ کنم یه چی گفت ( پسره ی بی حیا!!!! ) که تو تاپیک تو بخش انتقادات انجمن گزاشتم
راستی یادم رفت بگم الان که طرفای 2 عه تا 4 اینا مقادیری ماهواره اینا ببینم بعدش نم نم راه بیافتم برم دانشگاه بعد از 2 هفته
تا 3 شنبه ولایتم...
کاری داشتید با منشیم (جوادی 007 ) تماس حاصل فرمایید
Last edited by DaRiOuShJh; 09-05-2009 at 00:38.
ممنون، شما خوبی؟
اونموقع بچه ها در مورد راه اندازی هاستینگ صحبت میکردند، برای همین نوشتم بابا بلو هاست، بابا گو ددی...
منظورم این بود که اینها رو ببرم بالا در حدو اندازه گوددی و بهشون روحیه بدم
آخه گوددی بزرگترین دامین رجیسترار دنیاس، بلوهاست هم یه زمانی از بزرگترین هاستینگ ها بود، حالا رو نمیدونم
بیخیال...
===============
این قسمت حرفم برای کسایی هست که میخوان هاستینگ راه اندازی کنند، لطفا به سوالای زیر پیش خودشون و روی یک کاغذ جواب بدن:
1. آیا واجبه؟
2. حداقل چه تعداد کاربر باید عضو بشن؟
3. خرج خودش رو در میاره؟
4. اگه خرجش در نیومد و قرار شد درش تخته بشه، تکلیف کسایی که بهمون اعتماد کردن و تا حالا عضو شدن چی میشه؟
5. پشتیبانی 24 ساعته امکانپذیر هست؟ روش های پشتیبانی 24 ساعته؟ (حضوری، تلفنی، ایمیل، تیکت، چت و ...)
6. قیمت و کیفت قابل رقابت با دیگران هست؟
7. مخارجی که ممکنه بعدا ایجاد بشه، مثلا ممکنه هزینه سرورها بره بالا، اونوقت شما میتونی این مابه التفاوت رو جور کنی؟ چون از کسایی که قبلا تا یک سال پول هاست رو دادن که نمیشه دوباره پول گرفت
8. اگه رشد کرد، امکان راه اندازی شرکت هست یا باید همینجوری بی نام و نشون ادامه داد؟
9. از مشکلات بسیاری که ممکنه پیش بیاد خبر داری؟ 5 تاشو بگو!!
10. هنوز هم واجبه؟
اگه نتیجه اش برای خودشون قابل قبول بود، از نظر من که مشکلی نداره![]()
یه کاری رو یا نباید شروع کرد، یا اگه شروع میکنی باید اساسی شروع بشه و تا آخرش بری. اگه بخواهید بدون برنامه ریزی عمل کنید به یک سال نمیکشه که ورشکست میشید![]()
بله. آیا واجبه؟![]()
50000000 نفر واسه شروع بد نیست. حداقل چه تعداد کاربر باید عضو بشن؟
اگه داریوش نباشه آره. خرج خودش رو در میاره؟![]()
سرشون بی کلاه میمونه4. اگه خرجش در نیومد و قرار شد درش تخته بشه، تکلیف کسایی که بهمون اعتماد کردن و تا حالا عضو شدن چی میشه؟
هزینه سرورها زیاد شد میفروشیم PC های خودمونو میذاریم جاش. مخارجی که ممکنه بعدا ایجاد بشه، مثلا ممکنه هزینه سرورها بره بالا، اونوقت شما میتونی این مابه التفاوت رو جور کنی؟ چون از کسایی که قبلا تا یک سال پول هاست رو دادن که نمیشه دوباره پول گرفت![]()
( منظور راه اندازی دیتا سنتر بود)
شرکت هست میچسبونیم به اون. اگه رشد کرد، امکان راه اندازی شرکت هست یا باید همینجوری بی نام و نشون ادامه داد؟![]()
آره برق برهاز مشکلات بسیاری که ممکنه پیش بیاد خبر داری؟ 5 تاشو بگو!!
پامون به سیم گیر کنه داون بشه !
وسط کار رو سرور GTA IV بازی کنیم یهو هنگ کنه![]()
داریوش انقدر بیاد دانلود کنه پهنای باند تموم شه![]()
بازم داریوش رپید لیچ نصب کنه سرور به فنا بره![]()
انقد معروف بشیم مافیا بیان ترورمون کنن![]()
میبینی همه چیز رو سنجیدیمامیر میدونه
بله10. هنوز هم واجبه؟![]()
فک کنم دفاعیه خوبی بودیه کاری رو یا نباید شروع کرد، یا اگه شروع میکنی باید اساسی شروع بشه و تا آخرش بری. اگه بخواهید بدون برنامه ریزی عمل کنید به یک سال نمیکشه که ورشکست میشید
-------
امیر فردا میام خونتون بریم سرور بخریم دیتاسنتر ملی راه بندازیم![]()
قربون اون دندونای خشگلت برم من.
دقیقا مثل بقیه ایرانی ها فکر میکنی. بابا، به حقوق مصرف کننده باید احترام گذاشت...
یکی از دلایلی که ایرانی ها همیشه ته جدول هستن همینه دیگه....
به به،
خوش برگشتی مسعود جان
انشالله اومدی که بمونی دیگه نه؟
میگم نیما یه خورده از بقیه ایرانیا ایرانی تره با این دفاعیه ای که نوشته
خوب حالا دیگه اسم تاپیک عوض میکنی و میندازی گردن من ها
اینجا چه خبر شده بابا همش یکی دو روز نبودیما! این همه پست از کجا اومدهیکی بیاد کمک من اینا رو بخونیم
دستت درد نکنه مسیح جون. میگن هاست نطلبیده مرادهبه نظر که خوب میاد (اولی) اگه داون نشه کلاً حرف نداره.
من قبلنا یکی از همین سی پنلیا داشتم که عالی یک سال برام کار کرد ولی بعدش دی ان اس دامنه رو عوض کردم. دوباره پشیمون شدم لی دیگه دی ان اس قبلیشو نتونستم پیدا کنم رفت که رفت!
اگر اینم خوب جواب بده به صد تا از این هاست پولیای در پیت شرف داره
--------------------------
راست بچه ها گول داریوش رو نخورینا! من مدرک دارم که میخواد از همون سایت چیزا بزنهتبلیغاتش رو هم تو فرم پخش کرده که یه نمونش اینه :
داریوش تو پروفایل من تلبلیغ میکنی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(حالا چقدری پول توش هست
)
Last edited by neopersia; 09-05-2009 at 15:41.
فقط مرگ من Rapidleech روش راه نندازین ها!
کلاً این Rapidleech رو واسه ایرانی جماعت ساختن که باهاش سرور بترکونه!!!!
مرسی
@neopersia
سلام عزیز،
ممنون، قصد دارم که بمونم، البته اگه نندازنمون بیرون
راستی، هنوز اسم من رو یادت مونده؟! شرمنده، من اسمت رو فراموش کردم، چی بود؟
یادش بخیر این رپید لیچ... چقدر خاطره باهاش داشتیم d:فقط مرگ من Rapidleech روش راه نندازین ها!
کلاً این Rapidleech رو واسه ایرانی جماعت ساختن که باهاش سرور بترکونه!!!!
یادمه اسکریپتش رو 70 هزار تومن از یه بابایی خریدم، فرداش سایتش رو پیدا کردم و یه جاییم کباب شد
راستی، یه هاست رایگان بود، نمیدونم ogrefree بود، orgfree بود چی بود رو دقیق یادم نیست.
یه بار که میخواستم یه پردازش سنگین انجام بدم ازش استفاده کردم.
چند روز پروسه باز بود و کارش رو انجام میداد.
یه کرون جاب هم روی هاست خودم گذاشته بودم و هر 1 دقیقه یکبار، یه فایل php رو باز میکرد و یه سر به این پروسه میزد که اگه توسط مدیر سرور وایساده بود یا سرور ری استارت شده بود و پروسه ادامه داده نشده بود، بقیه کارش رو انجام میداد... \
کل ipv4 های 0.0.0.0 تا 255.255.255.255 رو باهاش اسکن کردم. یعنی دقیقا 4294967296 آی پی موجود رو.
یادش بخیر، خیلی باحال بود... کلی حال کردم... احتمالا بزودی باز هم همین کار رو بکنمچون برای یه پروژه احتمالی دوباره بهش احتیاج دارم.
سلام به همگی!
می گم، این John Resig دیگه چه بشریه! می گید نه، نیگا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)