اینجا که گفته 25 تومن!!!!
اگر یه بازی patch شده بخرم بازم نیازی به این کارها هست؟
من اصلا نمیدونم چطور لایو میرن. چطور وصل میشن؟
تاپیکی هست که توضیح داده باشه؟
اینجا که گفته 25 تومن!!!!
اگر یه بازی patch شده بخرم بازم نیازی به این کارها هست؟
من اصلا نمیدونم چطور لایو میرن. چطور وصل میشن؟
تاپیکی هست که توضیح داده باشه؟
سلام
من بازیهای AC III , NFS Hot Pursuit رو تونستم با دو تا آپدیت kinect Adventure , Animals بازی کنم بدون مشکل
حالا میخواستم بپرسم که آیا نیازی هست که برای اجرای بقیه بازیها که جدیدآ میان کنسول رو ببرم LT+ بریزن روش؟
بعد اینکه نهایتا چقدر میگیرن اینکارو بکنن و چقدر زمان میبره؟
محتوای مخفی: 1
Last edited by underworld; 27-01-2011 at 09:22.
خیر مشکلی نیست.
شما به سایت رسمی این فرم ور سری بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید25 گفته گرون گفته .. حرام خواره.
نه دیگه نیازی نیست.
تاپیکش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریختن فرم ور +LT با آنلاین شما مرتبط هست؛ اگر قصد آنلاین بازی کردن رو دارین باید حتماً این رو نصب کنید.
ریختنش 5 دقیقه و هزینه اش 7-8 تومنه.
دوستان اگه میشه لینک دانلود آپدیتی که تو DVD بازی Hot pursuit هست رو برام آپ کنید.
چون من از روش دو تا آپدیت kinect Adventure , Animals رفتم و تو مرحله آخر Hot pursuit DVD رو گذاشتم تو دستگاه اما آپدیت توش نبود و پیغام آپدیت رو نداد و اون فیلم XBOX رو اجرا کرد فقط !!
ممون
Last edited by m.behnam; 29-01-2011 at 14:59.
آقا پيمان اگه يه نفر اصلا اهل لايو نباشه چي؟ریختن فرم ور +LT با آنلاین شما مرتبط هست؛ اگر قصد آنلاین بازی کردن رو دارین باید حتماً این رو نصب کنید.
ریختنش 5 دقیقه و هزینه اش 7-8 تومنه.
لینک آخرین آپدیت از سایت مایکروسافت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازهم برای اجرای بازیهای جدید نصب این فرم ور توصیه میشه.
بچه ها من بخوام اين كنيت رو بخرم از كجا پيداش كنم قيمتش چقدر هست آيا توپخونه اومده
ریختن این دوتا اپدیت ترتیب داره؟؟؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------
بچه ها من بخوام اين كنيت رو بخرم از كجا پيداش كنم قيمتش چقدر هست آيا توپخونه اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hadijooon; 29-01-2011 at 20:34.
بله هست قیمتشم ۲۳۵ تومن هست.بچه ها من بخوام اين كنيت رو بخرم از كجا پيداش كنم قيمتش چقدر هست آيا توپخونه اومده
سلام. دوست عزیز ریختن فریم ویر کار خودتون نیست.ریختن این دوتا اپدیت ترتیب داره؟؟؟؟؟؟
نه منظورم اپدیتای kinect Adventure , Animals هستش؟؟ فرقی نمیکنه کدومو اول بریزی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)