k1 کوک شده مدل غیر رسمی k1 رسمی نیست!! چون k1 رسمی بعد از k1 غیر رسمی اومد. خیلی هم دیر اومد.
بالاخره نگفتی این شارژ k1 رسمی چقدر نگه میداره؟
k1 کوک شده مدل غیر رسمی k1 رسمی نیست!! چون k1 رسمی بعد از k1 غیر رسمی اومد. خیلی هم دیر اومد.
بالاخره نگفتی این شارژ k1 رسمی چقدر نگه میداره؟
علی جان امنیا هم کیف داره ولی آپشنال هست من واقعا نمیدونم چرا تو ایران نیومده
تو کلوپ بازی های پاکت اینو نوشته بود کپی کردم ببینید :
عزیزان omnia برای بازیهای جاوا خودش یک کیبورد مجازی پایین صفهه میگذاره. که چپ و راست و بالا و پایین داره و 3 تا کلید دیگه واسه بازی. موندم شما امتهان نمیکنید انقده سوال میکنید
اگر کسی هست که هنوز با Wifi این گوشی مشکل داشته باشه، بگه تا راه حلش رو بگم.
میتونی لینکشو بدی ما هم ببینیم؟ من پیداش نکردم
یکی لطفا به من کمک کنه ، موقع ارسال new sms در گوشی omnia i900 با خطای
UNable to recognise one or more recients or the address is not valid. Send message anyway
روبه رو میشم در حالی که موقع replay sms هیچ مشکلی نیست,در ضمن من همهٔ شماره که تو سیم کارتم داشتم تو گوشی کپی کردم , و فقط اسامی اونا که به لاتین بود به فارسی تبدیل کردم بد از اون این مشکل برام پیش اومد
اوکی باز اشتباه کردم مسیح...
آخه من فکر کردم فقط اینا که توی سایت می زاره رسمین.
کیفم که من فکر کنم برا این توی ایران نیومده چون آپشناله ، وارد کننده هام فقط دنبال قیمت پایینترن ، برا همین چیزای آپشنالش رو حذف می کنن.
اما اگه همینجوریم میاوردن خیلی خوب می شد ، کیف f480 رو که دیدم کفم برید ، گفتم 2 تاشون سامسونگن، تا حدودیم شبیه هم ، چی می شد برای امنیا هم همچین کیفی می ذاشتن.
شارژ K1 هم با استفاده متوسط تقریباً 2 روز نگه می داره.
اما نمی دونم چرا توی پخش تصویری به طرز عجیبی باطری کم می شه.
اینجاش حالمو گرفت...
راستی مسیح راحت شدی ، بالاخره نقشه اهوازو کالبره کردم ، محلمم دقیق نشون داد ، حال کردم ، دمت گرم.
راستی کیبرد جاوا هم فقط برا بعضی از بازیا میاد ، اونم چهار تا جهت داره یه Ok د تا عملکرد که زیاد برای بازی مناسب نیست.![]()
اینم لینکش.فقط سایت فلش هست و یکم لودش طول میکشه.میتونی بری تو قسمت محتویات جعبه ببینی.من حدودا 3 هفته پیش دیدم به نظرم قشنگ بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)