من نصب کردم.مشکلی نداره.اول گوشی رو هک کردم و بعد بدون ساین نصب شد.اما وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی باید گوشی رو از حالت هک خارج کنی چون اگه توی حالت هک باشی بعد از چند ثانیه از برنامه خارج میشه
من نصب کردم.مشکلی نداره.اول گوشی رو هک کردم و بعد بدون ساین نصب شد.اما وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی باید گوشی رو از حالت هک خارج کنی چون اگه توی حالت هک باشی بعد از چند ثانیه از برنامه خارج میشه
خب اگه کسی بخواد علت این لبخند رو ( سلام Legend) بدونه، چاره ای نداره جز رفتن و دیدن. گزارشی که دیروز unwiredview.com باستناد mobile-review.com منتشر کرده می گه تمام گوشیهای 5800 که قبل از ماه فوریه تولید شده (امروز 28 فوریه) یه مشکل جدی در ارتباط با اسپیکر دارند که منجر به از کار افتادن اونا پس از چند ماه استفاده می شه، و باید تعویض بشن. داستان از این قراره که کارشناسان سایت روسی mobile-review.com با باز کردن یه 10تا گوشی 5800 و بررسی اونا با میکروسکپ الکترونی (دمشون گرم!) متوجه یه مشکل اساسی می شن. بعدش هم که به کمپانی نوکیا مراجعه می کنن، می شنون که بله همچین چیزی حقیقت داره و نوکیا خودش یه ماه پیش متوجه این قضیه شده و با سازنده اسپیکرها (که از از افشای نامش خودداری می شه، و فقط می گن که از تولیدکننده های معروف و معتبر در این زمینه هست)تماس گرفته و سعی شده که مشکل رو رفع و رجوع کنن، اما بعد که می بینن خیر نشد، کلاً اسپیکرها رو به یه جای دیگه سفارش می دن بسازه واسشون. نوکیا اضافه می کنه که در مورد گوشیهایی که قبل از اواخر ژانویه تولید شده هم همین طور عمل خواهد شد، چون ظاهراً اونایی که پیش از این به تعمیرگاه مراجعه کردن، مشکلشون کاملاً رفع نشده. پس اونایی که از دهه سوم ژانویه به تعمیرگاه مراجعه کردن (ببینم این جا کسی تا حالا به تعمیرگاه نوکیا رفته ببینه اون جا چه خبره ؟)، دیگه مشکلی نخواهند داشت. اما یه موضوعی که هست اینه که منظور از اسپیکر بلندگوهای جانبی نیست، بلکه بلندگوی گوشی هست، که زیاد هم شنیدیم اونایی که خریدن شکایت کردن که صداش موقع مکالمه زیاد و کم می شه، و خیلیا به خاطرش به تعمیرگاههای نوکیا مراجعه کردن (راستی، این جا کسی نبود که تا حالا یه تعمیرگاه نوکیا رو از نزدیک دیده باشه ؟). واسه همین، توی موبایل ریویو از عبارت earpiece استفاده شده (است.)
Last edited by instrumental; 28-02-2009 at 01:00.
من هم اين گوشي رو بخاطر دوربينش نخريدم والا با 20 تومن ارزونتر از اين ميتونستم يه n82 بخرم كه واقعا توي گوشيهاي نوكيا دوربين بسيار خوبي داره چون با دوربينش كار كردم (البته گوشي مال دوستم بود) منظورم چيزي كه روي دوربينش نوشته واقعيت نداره چون مشخصات نوشته شده دقيقا مشخصات n73 هست ولي گوشي قبلي خود من n73 بود و باهاش عكس و فيلم زيادي گرفتم ولي هيچكدوم حتي افتضاحترينش مثل عكسهايي كه با اين گوشي ميگيرم نيست اين صرفا يه علامت سوال گنده روي سر من بود كه مطرح كردم و گفتم شايد دوستان جوابشو بدونن
متشكرم از توجهتون
حالا چطور بفهمیم تاریخ ساخت گوشیمون ماله کی هست؟
این کد رو بزن نشون می ده
#0000#*
پس منم باید ببرمش تعمیرگاه
آخه توی ایران عوض کردنش با یک بلندگوی مطمئن هم دردسریه واسه خودش
مال من که مال سال 2008 حتما خراب می شه
الان توی فوریه هستیمحالا چطور بفهمیم تاریخ ساخت گوشیمون ماله کی هست؟
فکر نکنم کسی باشه که گوشیش ساخت بعد از فوریه باشه
اون کد#0000#* تاریخ frimware رو نشون میده نه ساخت گوشی
تو همون سایت unwiredview.com اومده که از طریق imei می شه فهمید که گوشی کی ساخته شده، اما اینو مرکز سرویس نوکیا می تونه بگه، یا اگه خود نوکیا یه hotline راه بندازه، ملت برن آنلاین چک کنن:
The only way to know when your phone was made and if it’s affected, is by its IMEI number. Service centers can tell you that, or Nokia might establish a hotline.
گفته IMEI رو به Service centers بدی نه اینکه با کد #0000#* بفهمی تاریخ ساختش کی هستشتو همون سایت unwiredview.com اومده که از طریق imei می شه فهمید که گوشی کی ساخته شده،
والا توي همين سايتي كه دوستان ازش خبر رو اينجا درج كردن نوشته چطور بفهميم گوشي ساخت كي هست متن انگليسيش اينطوريه :
"The only way to know when your phone was made and if it’s affected, is by its IMEI number. Service centers can tell you that, or Nokia might establish a hotline."كه ترجمش اينه :
تنها راهي كه بفهميد گوشي شما كي ساخته شده و آيا دچار مشكل شده، توسط شماره IMEI گوشيه. يا مراكز سرويس دهي ميتونن اينو به شما بگن يا از طريق هاتلاين خود شركت نوكيا
شرمنده تكرار كردم اينو براي تاكيد دوباره بيان كردم
Last edited by mohyad; 28-02-2009 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)