سلام میدونم امیرجان دیر شده و احتمالا مشکلت حل شده ولی فکر کنم تو phallz 2 تا مشاره تلفن بود برای این پخش ها که زنگ میزدی و کد رو میدادند
اگر حل نشده بگو من گیر بیارم 2باره
سلام میدونم امیرجان دیر شده و احتمالا مشکلت حل شده ولی فکر کنم تو phallz 2 تا مشاره تلفن بود برای این پخش ها که زنگ میزدی و کد رو میدادند
اگر حل نشده بگو من گیر بیارم 2باره
راستش علی جان هنوز حل نشده
زنگ زدم پرسیدم گفت باید پخش رو بیاری و IC کدش رو عوض کنی
چون ماشین داییم در دسترس نیست هنوز نبردمش
مدلش فکر کنم AD-1900 بود
امیرجان ولی اینطور که من توی phalls خوندم کد رو با گرفتن شماره ماشین باید بدن . البته برای 206 رو من مجانی از نمایندگی با دادن کارت ماشین گرفتم! البته ماله ECU رو
شماره کرات ماشین دیگه؟
گفتم که نمایندگی تعمیراتش به من اون حرف رو زد
حالا شما شماره اون جایی که من باید تماس بگیرم و شماره ماشین رو بدم و کد رو بگیرم رو ندارین؟![]()
امیر جان فکر میکنم تنها راهی که داری تعویض آی سی کد هست
چون کدها با هم فرق میکنند
میدونم
به نمایندگی هم زنگ زدم همین رو گفت
ولی چرا کد پخش رو روی ضمانت نامش نزدن؟
و اینکه مطمئنا هر کدوم از این پخش ها با سریال خاصی و با توجه به اون سریال بر روی ماشین خاصی نصب میشن
منظورم اینه که مشخصه که هر پخش متعلق به چه ماشینی هست
و اگه اینطور باشه احتمال این وجود داره که کد های پخش ها هم مثلا در نمایندگی اصلی این پخش ها در تهارن وجود داشته باشه
چیز خاصی نیست که یه چند تا کده که به راحتی در کامپیوتر ثبت میشه
بیشتر به این خاطر اصرار دارم که عوض نشه چون داییم شهرستان هست و یه خورده براش سخته عوض کردنش
البته من 100% مخشو به کار میگیرم که یه پخش سی دی بگیره
مرسی از راهنمایی دوستان
احتمالا روی یک کارت کوچیک جدا از گارانتی میزنند و با بند مذارند روی ضبط
نه بابا فکر نمیکنم اینها همچین دیتا بیس قوی داشته باشند که این کار رو بکنه سیستمشون باید آبدوغ خیاری باشه هرچی اومد دستشون میبندند
توی آدرس های گارانتی فقط تهران داره ؟
تعویضش خیلی زمان نمیبره یکی از دوستام همین مشکل رو داشت رفت به یکی از آدرس ها توی خیابون ستارخان 7000 تومن داد و براش یکربعه عوض کردند
اما اگر من بودم روی اون7000 تومن یه 90000 تومن دیگه هم میذاشتم و سی دی میبستم
بله اون کارت کوچیک وجود داره ولی جای کد پخش خالیه!!!
فقط مدل ضذط درست نوشته شده
نه در کرمانشاه هم گارانتی هست
منظورم از شهرستان شهرستان های کرمانشاه بود
من اگه جای داییم بودم همین کار رو میکردم
روی اون 7 تومن 120 میذاشتم یه 3150 میگرفتم ولی چه میشه کرد فعلا یه خورده دستش خالیه(خدا رو شکر وضعش خیلی خوبه کار های واجب تری داره)
میخواست یه FM transmitor بخره
میگم دنده 5 پرایدو واسه چی گزاشتن ؟
آخه من با دنده 4ش 170 تا رفتم دور موتورش تازه اومد رو 5 ... ینی حتا 200 تا هم باهاش برین به 6 نمیرسه
البته دفه بعد میخام باهاش 200 تا برم ببینم به 6 میرسه یا نه![]()
براي اينکه دور موتور مناسب بين 2000 تا 3000 هستش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)