سلام
مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
با نبود اون چه كنيم عزيز
سلام
مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
با نبود اون چه كنيم عزيز
یعنی شما توصیه میکنید مردم 400 تومن پول بدن باهاش دی وی دی نیگاه کنن ؟ الان بلوری هم کمیاب و هم گرونه تا زمان همه گیری بلوری 1-2 سال مونده .
سلام
دوستان من یه ال سی دی ال جی دارم که میخوام پلیر دی وی دی هم از همین برند تهیه کنم
پیشنهاد شما برای دی وی دی پلیر از برند ال جی چیه ؟ قیمتهاشم لطف کنین
دوست عزیز اگر ما بخوایم به فیلم اورجینال به چشم مشکل نگاه کنیم پس باید به دی وی دی پلیرها هم نگاه کنیم.
حتما نیازی نیست که فیلم اورجینال بخریم و می تونیم کپی بخریم.درسته که صدا و تصویرش با اورجینال فرق داره ولی وقتی که ما فقط دی وی دی کپی نگاه می کنیم پس زمانی که بلوری کپی هم نگاه کنیم تفاوت کیفیتش به چشم ما کاملا فرق داره.
سلام به تمامی دوستان
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان پیشنهاد اولیشون فیلیپس 3260 بود که در عین اینکه قیمت مناسبی داره کیفیت خوبی داره.حالا سوال من خدمت شما چون من از سمنان باید بیام تهران و خرید کنم و قتم بسیار محدود است حد اکثر بین 8 تا 10 ساعت خواستم از دوستان بپرسم
1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
2- آیا توی جمهوری قطعا پیدا میشه یا خیر.و غیر از پاساژ شرکا کجاها برم(پاساژ شرکا تا پل حافظ چقدره)
3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 80 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
با عرض شرمندگی اگر زودتر جواب بدید خیلی ممنو ن میشم چون تا دوشنبه باید راه بفتم سمت تهران
Last edited by arman4459; 27-02-2010 at 14:49.
سلام
شما ال جي بگير هم ديسك هاي خش دارو خوب ميخونه هم فرمت هاي كامپيوتري را خوب اجرا ميكنه و هم خوش ساخت و ارزون هست.
در حدود 50 تا 55 هزار تومان
تو شهر شما هم بايد باشه
پايونر براي كساني كه فيلم اورجينال دارن توصيه ميشه زياد تو اجراي فرمت هاي فشرده شده قوي نيست.
سلام
حرف شما درسته اما نبايد امكانات يك فيلم اورجينال را هم ناديده گرفت؟
كيفيت صدا و تصوير در سيستم هاي صوتي كلاس بالا و نمايشگرهاي Full HD واقعا متفاوت هست.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
سلام
آقاي برزين يك مطلب واقعا عالي آپ كردن گفتم خبر بدم دوستان استفاده كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان که کمکی نکردن من خودم یه تحقیقی کردم تو این مورد راهنمایی کنین
خود فروشنده 6460 که یو ای بی هم میخوره با قیمت 65 پیشنهاد داد
من خودم یه مدل دیگه تو سایت گلدیران دیدم به نام 9750
حالا بین 6460 و 9750 کدومش ؟ قیمت 9750 چنده ؟ کدومش جدیدتره ؟
اینم لینک دی وی دی پلیرها ی ال جی از سایت گلدیران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببين دوست عزيز اين مدل دستگاه ها فقط از نظر ظاهر و بعضي امكانات با هم فرق دارند! قطعات داخلي و كيفيت پخش يكي هست.
بعد از چند روز تحقیق و تفحص و خوندن بالغ بر 100 صفحه از این پست بر آن شدم تا فیلیپس 3360 رو بگیرم، امروز رفتم سعدی رو زیر و رو کردم، 3360 فقط چین به قیمت 60T، بعد از کلی ضد حال و تعریف یه فروشنده، دل رو زدم به دریا و LG-9750 رو گرفتم 88T + یک قبض جریمه 13T که در مجموع شد103T، ......هر چه بادا باد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)