تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 295 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی من تا حدودی با حرف شما مخالفم.
    به نظر من هم خرید بلوری الان اشتباهه ولی اوایل تابستون زمان مناسبیه.چون هنوز شرکت ها به طور رسمی محصولاتشون رو وارد بازار ایران نکردن و قیمت ها تقریبا بالاست ولی تا اوایل تابستون هم تنوع بیشتر میشه و هم قیمت ها پایین تر میاد.
    سلام
    مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
    با نبود اون چه كنيم عزيز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما که هنوز نمیدونی که بلوری پلیرها قابلیت خواندن دیسکهای دی وی دی و سی دی های معمولی را نیز دارند چگونه به ملت پیشنهاد میکنی که بلوری نخرند؟!...

دوران دی وی دی پلیر تمام شده است..............

یعنی شما توصیه میکنید مردم 400 تومن پول بدن باهاش دی وی دی نیگاه کنن ؟ الان بلوری هم کمیاب و هم گرونه تا زمان همه گیری بلوری 1-2 سال مونده .

3. این کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام
    دوستان  من یه ال سی دی ال جی دارم که میخوام پلیر دی وی دی هم از همین برند تهیه کنم 

پیشنهاد شما برای دی وی دی پلیر از برند ال جی چیه ؟ قیمتهاشم لطف کنین

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
    با نبود اون چه كنيم عزيز
    دوست عزیز اگر ما بخوایم به فیلم اورجینال به چشم مشکل نگاه کنیم پس باید به دی وی دی پلیرها هم نگاه کنیم.
    حتما نیازی نیست که فیلم اورجینال بخریم و می تونیم کپی بخریم.درسته که صدا و تصویرش با اورجینال فرق داره ولی وقتی که ما فقط دی وی دی کپی نگاه می کنیم پس زمانی که بلوری کپی هم نگاه کنیم تفاوت کیفیتش به چشم ما کاملا فرق داره.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

سلام به تمامی دوستان

من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان پیشنهاد اولیشون فیلیپس 3260 بود که در عین اینکه قیمت مناسبی داره کیفیت خوبی داره.حالا سوال من خدمت شما چون من از سمنان باید بیام تهران و خرید کنم و قتم بسیار محدود است حد اکثر بین 8 تا 10 ساعت خواستم از دوستان بپرسم
    1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
    2- آیا توی جمهوری قطعا پیدا میشه یا خیر.و غیر از پاساژ شرکا کجاها برم(پاساژ شرکا تا پل حافظ چقدره)
    3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر

بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 80 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.

با عرض شرمندگی اگر زودتر جواب بدید خیلی ممنو ن میشم چون تا دوشنبه باید راه بفتم سمت تهران
    Last edited by arman4459; 27-02-2010 at 14:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان پیشنهاد اولیشون فیلیپس 3260 بود که در عین اینکه قیمت مناسبی داره کیفیت خوبی داره.حالا سوال من خدمت شما چون من از سمنان باید بیام تهران و خرید کنم و قتم بسیار محدود است حد اکثر بین 8 تا 10 ساعت خواستم از دوستان بپرسم
    1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
    2- آیا توی جمهوری قطعا پیدا میشه یا خیر.و غیر از پاساژ شرکا کجاها برم(پاساژ شرکا تا پل حافظ چقدره)
    3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر

بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 80 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.

با عرض شرمندگی اگر زودتر جواب بدید خیلی ممنو ن میشم چون تا دوشنبه باید راه بفتم سمت تهران
    سلام
    شما ال جي بگير هم ديسك هاي خش دارو خوب ميخونه هم فرمت هاي كامپيوتري را خوب اجرا ميكنه و هم خوش ساخت و ارزون هست.
    در حدود 50 تا 55 هزار تومان
    تو شهر شما هم بايد باشه
    پايونر براي كساني كه فيلم اورجينال دارن توصيه ميشه زياد تو اجراي فرمت هاي فشرده شده قوي نيست.

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز اگر ما بخوایم به فیلم اورجینال به چشم مشکل نگاه کنیم پس باید به دی وی دی پلیرها هم نگاه کنیم.
    حتما نیازی نیست که فیلم اورجینال بخریم و می تونیم کپی بخریم.درسته که صدا و تصویرش با اورجینال فرق داره ولی وقتی که ما فقط دی وی دی کپی نگاه می کنیم پس زمانی که بلوری کپی هم نگاه کنیم تفاوت کیفیتش به چشم ما کاملا فرق داره.
    سلام
    حرف شما درسته اما نبايد امكانات يك فيلم اورجينال را هم ناديده گرفت؟
    كيفيت صدا و تصوير در سيستم هاي صوتي كلاس بالا و نمايشگرهاي Full HD واقعا متفاوت هست.

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

سلام
    آقاي برزين يك مطلب واقعا عالي آپ كردن گفتم خبر بدم دوستان استفاده كنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

14

سلام
    دوستان  من یه ال سی دی ال جی دارم که میخوام پلیر دی وی دی هم از همین برند تهیه کنم 

پیشنهاد شما برای دی وی دی پلیر از برند ال جی چیه ؟ قیمتهاشم لطف کنین

دوستان که کمکی نکردن من خودم یه تحقیقی کردم تو این مورد راهنمایی کنین

خود فروشنده 6460 که یو ای بی هم میخوره با قیمت 65 پیشنهاد داد
    من خودم یه مدل دیگه تو سایت گلدیران دیدم به نام 9750 

حالا بین 6460 و 9750 کدومش ؟ قیمت 9750 چنده ؟ کدومش جدیدتره ؟

اینم لینک دی وی دی پلیرها ی ال جی از سایت گلدیران 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان که کمکی نکردن من خودم یه تحقیقی کردم تو این مورد راهنمایی کنین

خود فروشنده 6460 که یو ای بی هم میخوره با قیمت 65 پیشنهاد داد
    من خودم یه مدل دیگه تو سایت گلدیران دیدم به نام 9750

حالا بین 6460 و 9750 کدومش ؟ قیمت 9750 چنده ؟ کدومش جدیدتره ؟

اینم لینک دی وی دی پلیرها ی ال جی از سایت گلدیران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ببين دوست عزيز اين مدل دستگاه ها فقط از نظر ظاهر و بعضي امكانات با هم فرق دارند! قطعات داخلي و كيفيت پخش يكي هست.

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از چند روز تحقیق و تفحص و خوندن بالغ بر 100 صفحه از این پست بر آن شدم تا فیلیپس 3360 رو بگیرم، امروز رفتم سعدی رو زیر و رو کردم، 3360 فقط چین به قیمت 60T، بعد از کلی ضد حال و تعریف یه فروشنده، دل رو زدم به دریا و LG-9750 رو گرفتم 88T + یک قبض جریمه 13T که در مجموع شد103T، ......هر چه بادا باد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •