سلام داداش اره گوشیم فارسی داره مرتب
سلام داداش اره گوشیم فارسی داره مرتب
آقا من اول گوشیم ورزن 11 بود رفتم شیراز به یارو گفتم میخام آپ کنم گفت باشه همون اول هم زبان فارسی داشت
خلاصه یارو گفت من فقط آپ میکنم که وقتی #0000#* میزنی بهت نشون بده ver 12.043
گفتم ok.
البته آپ شد.
وقتی میزنم #0000#* نوشته 12.043
ولی نوشته هاش تقریبا تغییری نکرد
softwer version date
26-11-2008
costom version
vs60x.x_xxxx_wkxx
custom version date
xx_xx_xx
language set
011
type
rm -247
last up date
not up date
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
پشت گوشیمم نوشته
code:055803
354863/02/103548/3
آقا لطفا یکی کمک کنه تا بتونم گوشیمو با ایرانسل یا وایرلس آپدیت کنم
مرسیییییییی
حاجی آخرین ورژن گوشی که اومده 30 هستش.مال شما 12 هست.
برای آپدیت از طریق خود گوشی باید کد #0000#* رو بزنید و بعد از توی آپشن گزینه check for updates رو بزنید.
بعد مراحل رو طی کنید و انتخاب کنید از طریق GPRS میخواید آپدیت کنید یا Wifi.
توصیه میکنم با Wifi آپدیت کنید ....ممکنه حجم آپدیت زیاد باشه و اگر وسطش قطع بشه از اول شروع میکنه.
اگر آپدیت جدید رو پیدا نکرد مشکل از جایی دیگس و باید پروداکت کد رو عوض کنید
مطمئنید این کد رو درست نوشتید ؟
پشت گوشیمم نوشته
code:055803
سعی کن با ایرانسل آپ دیت نکنی
چون 2 تا کارت 2 هزار تومنی حروم کردم بالاخره هم آپ نشد !!!
رم گوشی 128 مگ هست که تو همرده های خودش بالاتر از آن وجود نداره / یه چیزایی هم خونده بودم راجع به 256 مگ Nand memory (اگه اشتباه ننویسمش) علاوه بر 128 مگ که دقیق یادم نمونده کار هر کدوم چی بود
در کل در رابطه با رم اگر بیشتر از گوشیهایی مثل n95 8 گیگ یا n85 کارایی نداشته باشه قطعا کمتر هم نیست
(اطلاعاتی نظیر اینکه چقدر از رم اشغال میشه و چقدر آزاد میمونه و ... از سایتهای تخصصی قابل برداشت است.)
سرعت پردازنده آن 264 ولی به صورت دوبل هست ولی مثلا 95 8گیگ 334 به صورت تک هست
(اینکه کدامیک سریعترند بین علما اختلاف نظر وجود دارد / ولی اون چیزی که مطمئن هستیم این است که پردازنده n96 از باتری گوشی خیلی بهینه تر استفاده میکند)
*** یه نکته ای که اینجا وجود داره و من هنوز جوابشو پیدا نکردم اینه که اگه شما همزمان دو گوشی n96 و n95 8gb رو با هم روشن کنید میبینید که n96 سریعتر بالا میاد و آماده به کار میشه که میتونه دلایل مختلفی داشته باشه و خوب البته خیلی چیزارو روشن کنه : (به خصوص در جواب اونهایی که میگفتند پردازنده 96 ضعیفتره)
1.اینکه پردازنده دوبل با وجود مگا هرتز کمتر ، ولی با تقسیم هماهنگ فعالیتها بین دو پردازنده، کارها را سریعتر از پردازنده های تک هسته ای انجام میدهد
2.یا اینکه مربوط به حافظه رم گوشی و سایر حافظه های n96 است
3.یا اینکه که این مدل پردازنده های دوبل با سیستم عامل گوشیها هماهنگترند(به هر حال نوکیا برای به کار بردن این تکنولوژی که جدیدتر از تک هسته ای ها هست کلی هزینه کرده و جداگانه با یک شرکت سوئدی قرار داد بسته که یقینا از این کارها یک هدفی رو دنبال میکرده وگرنه روی این گوشی هم مثل گوشیهای قبلترش، یک پردازنده تک هسته ای میگذاشت)
4. ...
از لحاظ نرم افزاری فکر کنم با n78 یکسان باشه چون همزمان به بازار معرفی و عرضه شدند ولی هر دو قطعا نسبت به 95 8گیگ چدیدتر هستند
Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Acceleratorولی مثلا 95 8گیگ 334 به صورت تک هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ما باز رفتیم عسلویه
سگ تو دونیا
وایرلس مهراباد مثل همیشه اشغال
اره داداش مطمعنم پروداکت کد درسته؛
اگه پروداکت کد رو عوض کنم درست میشه؟
حالا چطور عوضش کنم؟
زبون فارسی از بین نمیره?
اخه بهش احتیاج دارم؛
مرسی بابت همه چی
سلام آقا مجید گل :سلام
ببخشید یه چند تا سئوال فنی داشتم
96 رم آزاد چقدر داره؟کلش چقدره؟
سرعت پردازنده 96 چنده؟
از لحاظ نرم افزاری با 78 فرقی هم داره؟
ممنون
رم 96 کلش 128 مگ هست که 85 تا آزاد داره ...!
CPU دو هسته ای 264 KHz ...
از لحاظ نرم افزاری و OS هم فرقی با 78 نداره چون دقیقا هم زمان معرفی شدند و عرضه شدند ( همراه 6220 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)