پینگ شما با انکارا خیلی خوبه
پینگ من 350 بود فکر کنم مشکل از ای اس پی نیست
میشه بپرسم مادربرد شما و مودم شما چیه ؟
سیم کشی خونه ماله چند سال هست ؟
---
یه سئوال از همه ایا وقتی 1 به بعد وصل میشید به اینترنت چند ثانیه طول میکشه تا وصل بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پینگ شما با انکارا خیلی خوبه
پینگ من 350 بود فکر کنم مشکل از ای اس پی نیست
میشه بپرسم مادربرد شما و مودم شما چیه ؟
سیم کشی خونه ماله چند سال هست ؟
---
یه سئوال از همه ایا وقتی 1 به بعد وصل میشید به اینترنت چند ثانیه طول میکشه تا وصل بشه
1 به 8![]()
شبانه رایگان سرویس اقتصادیه شاتل تا کی قابل استفادست؟
آخه میگن قراره قطع شه!
سرعت سرویس شبانه همون سرعتیه که پولشو میدیم یا فرق میکنه؟ مثلا 512 تو ساعات 1-7 چه سرعتی میده؟
من تو قم هستم.
ممنون
ببین دوست عزیز به این سوال نمیشه جواب قطعی داد...همیشه بین کاربرانی که از isp هی مختلف استفاده میکنن کاربر راضی و ناراضی پیدا میشه..در حال حاضر تعداد افرادی که از شاتل راضین بیشتر از صبانته.
برای من سرویس اکو 512 مشکلاتی داشته که در اینمورد چند صفحه قبل پست دادم..تا چند روز پیش شبکه خیلی نوسان داشت و سرعت باز شدن صفحات گاهی کندتر از دیال آپ بود,قطعیم زیاد داشتم اما الان این مسائل کمتر شده خوشبختانه.
سرعت دانلود هم 40 تا 45 کیلوبایته برای من اما اکثر دوستان با سرعتهای بالاتر میدانلودن!
مشکلی که بدجوری منو اذیت کرده سرعت بسیار پایین دانلود از مگاآپلود و رپیدشیره ( بدون اکانت)..طوری که همین الان دارم یه فایل از مگاآپلود میگیرم با سرعت16 !!حالا نمیدونم این مختص منه یا همه این مشکلو دارن..!
دوستانی که بدون اکانت از رپید و مگاآپلود دانلود دارن سرعتشون چطوره؟![]()
Last edited by DANIAL_2000; 17-11-2008 at 01:52.
من اکانت مگا ندارم و همونطور که گفتی سرعت پایینه ولی با و ی پی ان سرعت خیلی بهتر میشه فکر میکنم محدودیت رو برای ایران گذاشتن ضمنا من پارس آنلاین دارم نه شاتل.
سلام
یه سوال
eco 512 یا art 512 کدوم بهتره ؟؟؟
ثبات کدوم از نظر سرعت و قطعی بیشتره ؟؟؟
سلام عزیز
واسه همه یا بهتره بگیم بیشتر ای اس پی ها اینطوری میشه ...
شما باید conn رو بزارید رو 16 که البته راپید اجازه نمیده
ولی سرعت اصلی تو شبانه با 16 معلوم میشه
اکثر بچه های صبانت چون شبا Username و Password تغییر میکنه کانکشن ساختن و با IDM اتوماتیک کانکت میشن.
شما هم همینکارو کردید؟یعنی کانکشن ساختید یا مودم رو تنظیم کردید که به محض ورود به ویندوز وصل بشه به اینترنت؟
کلا از روشن شدن سیستم و تنظیم زمان شروع و اتمام دانلود که بگذریم شما چطوری به اینترنت وصل و ازش قطع میشید؟
Last edited by *Batman*; 17-11-2008 at 05:34.
سرعت 512 تو torrent چجوره؟ به 50 کیلوبایت در ثانیه میرسه؟
میدونم به چیزای دیگم بستگی داره، منظورم در شرایط عالیه.
راستش من چون کانکشن رو روی خود مودم تعریف کردم به محض اینکه کامپیوتر را روشن کنم خود به خود کانکت هستم بنابراین نمیتونم به این سوال آخری شما جواب بدم
کی گفته که قراره قطع بشه؟؟؟!!
در حال حاضر فعاله و قصد قطع شدن هم نداره
سرعت سرویس شبانه با روزانه هیچ فرقی نداره و معمولا با سرعت 55 تن
فکر کنم که قبلا هم گفتم خود شاتل بر روی تعداد کانکشنها محدودیت گذاشته... شما باید اکانت بخری بعد ببینی سرعت ینی چه؟
دقیقا!!!
عزیز شوخی میکنی؟؟؟ ینی میخوای 220 تومن پول سرویس 512 ارت بدی؟؟؟؟؟گ
ولی در کل باید بگم که سرویسهای آرت کیفیتشون بهتره
شاتل اکانت شبانه جداگانه نداره در نتیجه چون با همون یوزر و پسورد روزانه میتونی کانکت بشی پس من خودم کانکشن را روی مودم تعریف میکنم
در مورد سوال اخرت
وقتی سیستم را روشن میکنم خودش کانکته!! وقتی هم که خاموش میکنم دیسکانکته!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)