تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 106 از 4751 اولاول ... 656961021031041051061071081091101161562066061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

پینگ شما با انکارا خیلی خوبه
    پینگ من 350 بود فکر کنم مشکل از ای اس پی نیست
    میشه بپرسم مادربرد شما و مودم شما چیه ؟
    سیم کشی خونه ماله چند سال هست ؟

---
    یه سئوال از همه ایا وقتی 1 به بعد وصل میشید به اینترنت چند ثانیه طول میکشه تا وصل بشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان سلام

میخواستم بدونم کسی اطلاع داره سرویس 128 یا کلا سرویسهای شاتل شیرینگش چند به چند هست ؟

مثلا 1 به 10 یا 1 به 5 و .....

ممنون
    1 به 8

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شبانه رایگان سرویس اقتصادیه شاتل تا کی قابل استفادست؟

آخه میگن قراره قطع شه!

سرعت سرویس شبانه همون سرعتیه که پولشو میدیم یا فرق میکنه؟ مثلا 512 تو ساعات 1-7 چه سرعتی میده؟

من تو قم هستم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان

واقعا همش هر پست میبینی همش بد میگن و رو اعصاب بنده میرین واقعا من نمیدونم این راست میگین یا دروغ و مدیران باید بیشتر توجه کنن به این موارد

ولی در کل از شما حضاران گرامی که از این شرکت سرویس دریافت مکنید یک سوال دارم

من الان از صبانت سرویس میگیرم و میخوام برای ماه بد بیام شاتل به نظر شما خوب یا بد ؟
    سرویس eco512 درخواست میخوام بدم
    شاتل یا صبا نت کدام ؟
    ببین دوست عزیز به این سوال نمیشه جواب قطعی داد...همیشه بین کاربرانی که از isp هی مختلف استفاده میکنن کاربر راضی و ناراضی پیدا میشه..در حال حاضر تعداد افرادی که از شاتل راضین بیشتر از صبانته.
    برای من سرویس اکو 512 مشکلاتی داشته که در اینمورد چند صفحه قبل پست دادم..تا چند روز پیش شبکه خیلی نوسان داشت و سرعت باز شدن صفحات گاهی کندتر از دیال آپ بود,قطعیم زیاد داشتم اما الان این مسائل کمتر شده خوشبختانه.
    سرعت دانلود هم 40 تا 45 کیلوبایته برای من اما اکثر دوستان با سرعتهای بالاتر میدانلودن!

مشکلی که بدجوری منو اذیت کرده سرعت بسیار پایین دانلود از مگاآپلود و رپیدشیره ( بدون اکانت)..طوری که همین الان دارم یه فایل از مگاآپلود میگیرم با سرعت16 !! حالا نمیدونم این مختص منه یا همه این مشکلو دارن..!

دوستانی که بدون اکانت از رپید و مگاآپلود دانلود دارن سرعتشون چطوره؟

Last edited by DANIAL_2000; 17-11-2008 at 01:52.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز به این سوال نمیشه جواب قطعی داد...همیشه بین کاربرانی که از isp هی مختلف استفاده میکنن کاربر راضی و ناراضی پیدا میشه..در حال حاضر تعداد افرادی که از شاتل راضین بیشتر از صبانته.
    برای من سرویس اکو 512 مشکلاتی داشته که در اینمورد چند صفحه قبل پست دادم..تا چند روز پیش شبکه خیلی نوسان داشت و سرعت باز شدن صفحات گاهی کندتر از دیال آپ بود,قطعیم زیاد داشتم اما الان این مسائل کمتر شده خوشبختانه.
    سرعت دانلود هم 40 تا 45 کیلوبایته برای من اما اکثر دوستان با سرعتهای بالاتر میدانلودن!
    مشکلی که بدجوری منو اذیت کرده سرعت بسیار پایین دانلود از مگاآپلود و رپیدشیره ( بدون اکانت)..طوری که همین الان دارم یه فایل از مگاآپلود میگیرم با سرعت16 !! حالا نمیدونم این مختص منه یا همه این مشکلو دارن..!

من اکانت مگا ندارم و همونطور که گفتی سرعت پایینه ولی با و ی پی ان سرعت خیلی بهتر میشه فکر میکنم محدودیت رو برای ایران گذاشتن ضمنا من پارس آنلاین دارم نه شاتل.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    eco 512 یا art 512 کدوم بهتره ؟؟؟
    ثبات کدوم از نظر سرعت و قطعی بیشتره ؟؟؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سلام عزیز
    واسه همه یا بهتره بگیم بیشتر ای اس پی ها اینطوری میشه ...
    شما باید conn رو بزارید رو 16 که البته راپید اجازه نمیده
    ولی سرعت اصلی تو شبانه با 16 معلوم میشه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض تنظیمات شما برای دانلود شبانه (ربات کردن سیستم) چیه؟

اکثر بچه های صبانت چون شبا Username و Password تغییر میکنه کانکشن ساختن و با IDM اتوماتیک کانکت میشن.
    شما هم همینکارو کردید؟یعنی کانکشن ساختید یا مودم رو تنظیم کردید که به محض ورود به ویندوز وصل بشه به اینترنت؟
    کلا از روشن شدن سیستم و تنظیم زمان شروع و اتمام دانلود که بگذریم شما چطوری به اینترنت وصل و ازش قطع میشید؟
    Last edited by *Batman*; 17-11-2008 at 05:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت 512 تو torrent چجوره؟ به 50 کیلوبایت در ثانیه میرسه؟

میدونم به چیزای دیگم بستگی داره، منظورم در شرایط عالیه.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پینگ شما با انکارا خیلی خوبه
    پینگ من 350 بود فکر کنم مشکل از ای اس پی نیست
    میشه بپرسم مادربرد شما و مودم شما چیه ؟
    سیم کشی خونه ماله چند سال هست ؟

---
    یه سئوال از همه ایا وقتی 1 به بعد وصل میشید به اینترنت چند ثانیه طول میکشه تا وصل بشه
    راستش من چون کانکشن رو روی خود مودم تعریف کردم به محض اینکه کامپیوتر را روشن کنم خود به خود کانکت هستم بنابراین نمیتونم به این سوال آخری شما جواب بدم

شبانه رایگان سرویس اقتصادیه شاتل تا کی قابل استفادست؟

آخه میگن قراره قطع شه!

سرعت سرویس شبانه همون سرعتیه که پولشو میدیم یا فرق میکنه؟ مثلا 512 تو ساعات 1-7 چه سرعتی میده؟

من تو قم هستم.
    ممنون
    کی گفته که قراره قطع بشه؟؟؟!!
    در حال حاضر فعاله و قصد قطع شدن هم نداره
    سرعت سرویس شبانه با روزانه هیچ فرقی نداره و معمولا با سرعت 55 تن

فکر کنم که قبلا هم گفتم خود شاتل بر روی تعداد کانکشنها محدودیت گذاشته... شما باید اکانت بخری بعد ببینی سرعت ینی چه؟
    سلام عزیز
    واسه همه یا بهتره بگیم بیشتر ای اس پی ها اینطوری میشه ...
    شما باید conn رو بزارید رو 16 که البته راپید اجازه نمیده
    ولی سرعت اصلی تو شبانه با 16 معلوم میشه
    دقیقا!!!

سلام
    یه سوال
    eco 512 یا art 512 کدوم بهتره ؟؟؟
    ثبات کدوم از نظر سرعت و قطعی بیشتره ؟؟؟
    عزیز شوخی میکنی؟؟؟ ینی میخوای 220 تومن پول سرویس 512 ارت بدی؟؟؟؟؟گ
    ولی در کل باید بگم که سرویسهای آرت کیفیتشون بهتره

اکثر بچه های صبانت چون شبا Username و Password تغییر میکنه کانکشن ساختن و با IDM اتوماتیک کانکت میشن.
    شما هم همینکارو کردید؟یعنی کانکشن ساختید یا مودم رو تنظیم کردید که به محض ورود به ویندوز وصل بشه به اینترنت؟
    کلا از روشن شدن سیستم و تنظیم زمان شروع و اتمام دانلود که بگذریم شما چطوری به اینترنت وصل و ازش قطع میشید؟
    شاتل اکانت شبانه جداگانه نداره در نتیجه چون با همون یوزر و پسورد روزانه میتونی کانکت بشی پس من خودم کانکشن را روی مودم تعریف میکنم
    در مورد سوال اخرت
    وقتی سیستم را روشن میکنم خودش کانکته!! وقتی هم که خاموش میکنم دیسکانکته!!!

12. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •