اگه بخوام دست دوم این گوشی رو بخرم
موقع خرید چه مواردی رو در نظر داشته باشم
اگه بخوام دست دوم این گوشی رو بخرم
موقع خرید چه مواردی رو در نظر داشته باشم
من خودم دست دومش رو گرفتم
البته واقعا تمیز بود
به شکل ظاهریش و سرعت گوشی و دوربین و صدا
بعد آپدیتشم کردم
حالا هم مثل بنز نه ببخشید تراکتور کار میکنهه
راسی همکنون نیزمند تشکرهای سبز شما هستیمممممممممممممممم
سلام... میشه فایل ایریز این گوشی رو برام بذارید؟ به شدت بهش نیاز دارم... ممنون میشم
سلام
فایل های SWF رو من سیو کردم در یه پوشه جدید در مموری کارتم
اگخ بخوام به عنوان اسکرین سیور بیارمش باید چب کار کنم؟
power saver>animation در این قسمت نام فایل ها رو میاره ولی عملا نمایش نمیده
گذینه Power saver duration رو باید رو چند ثانیه گذاشت؟
من رو 1 هم گذاشتم ولی نشد.
ایراد از کجاس؟
Last edited by van123; 10-04-2010 at 20:14.
سلام. نرم افزار ovi maps v.3.03 چیه؟فقط نقشه هست یا یه سیستم ناویگیشن کامل هست؟من فایل های صوتی راهنما برای GPS رو روی گوشیم دارم.آیا این نرم افزار از اون ها استفاده می کنه؟ممنون می شم اگه کامل توضیح بدید.
با نصب این نرم افزار نقشه کامل تهران و نقشه راه های ایران به قسمت maps گوشی اضافه می شود.بله سیستم ناویگیشن کامل است. این نرم افزار از از فایلهای صوتی استفاده می کنه.
Last edited by mkiani1350; 16-04-2010 at 11:13.
من توی کشور نروژ در شمال اروپا هستم.می تونید لینکی به من بدید برای دانلود؟
آیا از لینک زیر میشه دانلود کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by o.city; 14-04-2010 at 16:07.
من از طریق نرم افزار ovi suite نقشه های گوشی را آپدیت کردم از قسمت maps. نقشه ایران 5 مگابایت است.
Last edited by mkiani1350; 16-04-2010 at 11:11.
سلام.من یه جا maps v.303 رو دانلود کردم و روی موبایل نصب کردم.در حال نصب گفت که این نسخه با تلفن شما سازگار نیست.ولی من نصب کردم.حالا اصلا maps گوشی باز نمیشه!خواهش می کنم کمک کنید.می شه لینک ورژن اصلی رو واسم بذارید؟اصلا برای دانلود وجود داره؟اگه Ovi maps 3 (maps updater رو از لینک زیر دانلود و نصب کنم درست می شه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Nokia Ovi Suite چیه که برای نصب Ovi maps 3 لازمه؟
Last edited by o.city; 15-04-2010 at 15:06.
سلام
-Nokia Ovi Suite نرم افزاری است که داخل کارتن گوشی n79 وجود دارد و مشابه pc suite میباشد. شما پس از نصب آن میتوانید map گوشی خود را با اتصال گوشی به کامپیوتر و اتصال به اینترنت به آخرین ورژن ارتقا دهید. در اینصورت پس از نصب در حال حاضر نقشه کامل تهران و نقشه راه های ایران به گوشی اضافه می شود. به همراه کلی امکانات دیگر مانند راهنمای صوتی برای حرکت در مسیر های مختلف . علاوه بر map بخشهای دیگر گوشی نیز قابل آپدیت شدن هستند مانند messaging و . . . . . . - -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)