تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 394 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هدفونی که رو خود آیپادها و آیفونهاس مفت خدا نمیارزه
    فقط کنترلش خوب چیزیه

حتمن باید یه هدفون جدا بگیری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با تشکر از راهنماییهایی که دوستان کردند.

روز شنبه یه Creative Zen خریدم که مشخصاتش:
    2 GB حافظه داخلی
    قابلیت افزایش حافظه با کارتهای SD تا 8 GB
    صفحه نمایش 2.5 اینچی و 16.7 میلیون رنگ
    94 تومن
    گارانتی رایان بدر

--------------------------------
    من برای این پلیر یه هندز فری جداگانه EX35 سونی خریدم ( 26 تومن - نمایندگی رهجو).

نظر خودم در مورد این پلیر کیفیت خیلی خوب صدا - ویدیو - کیفیت خیلی خوب ضبط صدا و کیفیت خوب نمایش عکس (نمایش عکس فقط یه مرحله زوم داره که اگه بیشتر بود بهتر میشد)

در ضمن قابلیت Drog & Drop رو هم داره.

در کل میتونم بگم با این بودجه انتخاب خوبی بود.

3. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مبارک باشه ولی متاسفانه مشکل ایپاد ها اینه کیفیت صدای خیلی پایین من نمیدونم این امریکا یا کیفیت صدا حالیشون نمیشه
    ولی اگه یه ایر فونه خوب بگیری کیفیت صدا 2 برابر میشه مثلا با یه ep 630 خیلی خیلی بهتر میشه برای من که اینجوری بود حالا شما هم بگیر امتحان کن پشیمون نمیشی
    ممنون احتمالا برای ایرفون باید ازتون مشورت بگیرم با این حرفتون هم در مورد آمریکاییها خیلی پایه ام بعد از اینکه دیدم چه آشغالی مثل ایکس باکس و پلی استیشن رو تو صف می خرند شک کرده بودم ولی حالا که آی پاد رو گرفتم مطمئن شدم مردم تعطیلی داره. شنیدم تا حالا بیش از صد میلیون آی پاد فروخته شده یعنی اینا چیز دیگه گوش نکرده بودن یا همه مثل من جو گیر شدن؟
    هدفونی که رو خود آیپادها و آیفونهاس مفت خدا نمیارزه
    فقط کنترلش خوب چیزیه

حتمن باید یه هدفون جدا بگیری
    مدل نانو کنترل هم نداره.

بله جدید ترین نسلش دوربین داره ولی مثل اینکه خوب نیست البته با توجه به گفته های دوستمون
    البته دوربینش رو هنوز کاملا تست نکردم ولی منظورم نا کار آمد بودنش هست که من فکر نمی کنم هیچوقت لازمم بشه

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشین که دوربین آیپاد نانو فقط فیلم میگیره و عکس نمیتونه بندازه!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارک باشه ولی متاسفانه مشکل ایپاد ها اینه کیفیت صدای خیلی پایین من نمیدونم این امریکا یا کیفیت صدا حالیشون نمیشه
    ولی اگه یه ایر فونه خوب بگیری کیفیت صدا 2 برابر میشه مثلا با یه ep 630 خیلی خیلی بهتر میشه برای من که اینجوری بود حالا شما هم بگیر امتحان کن پشیمون نمیشی
    پس منظورت کیفیت هدفون هستش، نه کیفیت پلیر ... چون اگه پلیر کیفیت صداش پایین باشه که دیگه تغییر هدفون درد خاصی رو دوا نمی کنه ... (آب که گل آلود باشه، زیاد فرقی نمی کنه تو کوزه شکسته آب بخوری یا تنگ بلور) ...

کیفیت صدای پلیرهای آیپاد خوب و راضی کننده است ... ولی همونطور که دوستمون گفت ، واسه یه تجربه بهتر توصیه میشه که هدفون رو عوض کنید ..

ضمن اینکه در مورد "تجربه اولیه و انتظار و ضدحال" یه چند خطی در جواب سوال مرتبطی که توی تاپیک هدفون داشتید نوشتم ...
    alan adaptoresh omade
    20 toman rahat mishe earphone ro change kard
    چقدر خوب؛ ممنون از اطلاع رسانی ات..

و البته باز صورت مساله حل نمیشه ... یعنی یه جورایی هزینه اضافی داریم میدیم که برگردیم سر خونه اول
    ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از راهنماییهایی که دوستان کردند.

روز شنبه یه Creative Zen خریدم که مشخصاتش:
    2 GB حافظه داخلی
    قابلیت افزایش حافظه با کارتهای SD تا 8 GB
    صفحه نمایش 2.5 اینچی و 16.7 میلیون رنگ
    94 تومن
    گارانتی رایان بدر

--------------------------------
    من برای این پلیر یه هندز فری جداگانه EX35 سونی خریدم ( 26 تومن - نمایندگی رهجو).

نظر خودم در مورد این پلیر کیفیت خیلی خوب صدا - ویدیو - کیفیت خیلی خوب ضبط صدا و کیفیت خوب نمایش عکس (نمایش عکس فقط یه مرحله زوم داره که اگه بیشتر بود بهتر میشد)

در ضمن قابلیت Drog & Drop رو هم داره.

در کل میتونم بگم با این بودجه انتخاب خوبی بود.
    مبارک باشه ... بسیار انتخاب خوبیه و بهتر از اون، اینکه راضی هستی ..
    ممنون احتمالا برای ایرفون باید ازتون مشورت بگیرم با این حرفتون هم در مورد آمریکاییها خیلی پایه ام بعد از اینکه دیدم چه آشغالی مثل ایکس باکس و پلی استیشن رو تو صف می خرند شک کرده بودم ولی حالا که آی پاد رو گرفتم مطمئن شدم مردم تعطیلی داره. شنیدم تا حالا بیش از صد میلیون آی پاد فروخته شده یعنی اینا چیز دیگه گوش نکرده بودن یا همه مثل من جو گیر شدن؟
    مدل نانو کنترل هم نداره.
    همونطور که گفتم قضاوت شما بسیار سوبژکتیوه (یعنی صرفاً براساس نظر، و نه براساس شناخت و تجربه - خدا نکرده قصد جسارت ندارم - ناراحت نشید یه وقت) ... این یه قانون کلیه : تجربه شخصی رو تسری ندید .. همین آیپاد، همین xbox ، همین پلی استیشن رو میلیونها نفر دارند استفاده می کنند و همگی راضی .. آیا امکان داره،همه اونها توانایی شون در درک کیفیت پایین تر از شما بوده باشه ؛ مسلمه که ممکن نیست؟ .. آیا سر همه اونها کلاه رفته؟ ... مسلمه که خیر ...

هر وسیله ای بهر یه کاریه ... اگر آیپاد فروش داره، مطمئن باش بخاطر اینه که اون کاری که ازش انتظار داریم (سهولت در کار - ظرافت - رابط کاربری) خوب انجام میده .. بندرت پیش میاد که یه نفر آیپاد رو بخاطر کیفیت صداش انتخاب کنه .. ممکنه کیفیت صداش راضی اش کنه (80% کاربرها- به نظرم) اما به معنای "عالی بودن کیفیتش" نیست ... بنابراین ضعف در فاکتوری که از اون اول هم هدف اصلی آیپاد نبوده ،به معنی شکست - آشغال بودن - جوگیر شدن خریدار و ... نیست ... صرفاً انتظاری رو می رسونه که اساساً نباید داشته باشیم ..

(ببخشید اگه زیاده حرف زدم)

9. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه درباره این تکنولوژی ها توضیح بدید چیه اینا همه توی sony walkman x1050 هستش
    vpt(surround)
    dsee (sound enhance
    clear stereo
    Dynamic normalizer
    و یه چیز nios canceling مصرف باطری رو زاد میکنه یا نه
    چون nc آین 1050 خیلی وحشتناکه وقتی فعالش میکنی دیگه بمبم جلوت بتروکنن صداشو نمیشنوی
    و یه چیز دیگه نویز کنسلینگش فقط با earphone خودش کار مکینه یا با زینهایسر cx300 هم کار مکینه
    قبلاً صحبت کرده بودیم که فن آوری پردازش صوتی که هر کمپانی یکی دوتا ازش رو در محصولاتش استفاده می کنه و تبلیغ می کنه (مثل XFi کریتیو - BBE کوون - DNSe سامسونگ - و خب سونی هم که قطعاً مطرحه) ... حاصل کار این تکنولوژی ها هم محل بحثه : از نظر بعضی ها بهتره و از نظر بعضی ها بدتر!! ...همه شون هم ادعا می کنن که این تکنولوژی به قصد بهتر کردن صدا و دلپذیر تر کردن تجربه موسیقی گوش دادنه ... اینکه واقعاً اینطوریه یا نه بسته به شنونده و (اغلب) نوع آهنگ داره ..

VPT حالت ساراند ایجاد می کنه .. انگار که توی محیط های مختلفی و صدا داره پخش میشه .. کلوب ، استودیو
    DSEE میاد و صدای فایل های فشرده شده مثل mp3 رو تصحیح می کنه و کیفیتش رو بهبود می بخشه .. عین فن آوری مشابه در مدل کریتیو ...
    clear stereo میاد و کانالهای چپ و راست رو بالانس می کنه و اگه سیگنالهایی به کانال اشتباه درز کنن جلوشون رو می گیره
    dynamic normalizer واسه اینه که که تغییر میزان صدای شدید بین آهنگ های مختلف نداشته باشی که هی لازم باشه صدا رو کم و زیاد کنی ... (چیزی که مثلاً صدا و سیمای ما نداره!)

//

بله - هرگونه پردازش صوتی اضافه، باتری مصرف می کنه .. چه یه تغییر EQ ساده باشه و چه پردازش های جدی تر مثل همین نویز کنسلینگ و...

//

اینو دیگه تو باید به ما بگی .. تست اش کن با یه هدفون دیگه و خبرش رو بده .. (شاید مثل اون قضیه که داریم توی تاپیک هدفون بحث اش رو می کنیم یه نکته جدید درباره اش یاد گرفتیم) ...

اما میشه قطعاً گفت که خیر - فقط با هدفون خود سونی ... ریویوی گاردین هم اینو تایید می کنه:
    Sadly, this does not mean you get noise-cancelling with any old headphones you happen to own, only with the EX headphones supplied.

11. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

merci mohamad jan
    test kardam kar nakard motaasefane
    rasti in s-master digital amplifire chie poshte boxesh neveshte ??

13. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

پس یعنی ما که داشتیم پولمونو میشمردیم واسه خرید نانو بیخیال شیم ؟ البته با این تفاسیر.
    پس چطو من با صدای کلاسیک خیلی حال کردم ؟

پس یعنی کیفیت نانو و کلاسیکو میشه با کارای cowon مقایسه کرد دیگه
    تفاوت کیفیت ین 2 تا با u5 چقدره؟

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

s-master digital amplifire
    این امپلیفایری هستش که سونی تو سینمای خانگیش میزاشت! مثلا مال ما DZ-820KW رو خود دستگاه زده s-master digital amplifire
    سونی همین مدل اکپیلیفایر رو برده تو سری X!!
    راستی کیفیت صداش خوب هست؟

16. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •