2 دقيقه
آقا اگر اين گوشي 16 گيگ هم باشه ي مموري 16 گيگ هم روش بزاري بعد همشو پر كني فكر نكنم 2 دقيقه طول بكشه
ورژن گوشيت چيه؟
ولي در كل سرعت اين گوشي خيلي بالاست خيلي سريع تر از p990 بالا مياد و برنامه هارو اجرا ميكنه
2 دقيقه
آقا اگر اين گوشي 16 گيگ هم باشه ي مموري 16 گيگ هم روش بزاري بعد همشو پر كني فكر نكنم 2 دقيقه طول بكشه
ورژن گوشيت چيه؟
ولي در كل سرعت اين گوشي خيلي بالاست خيلي سريع تر از p990 بالا مياد و برنامه هارو اجرا ميكنه
سلام
يكي گفت عكس فول سايز بزار منم گزاشتم تازه نميدونم چرا شده 1600x1200![]()
اگه ميخايد ي تاپيك بزنيم با اسم (عكس هاي فول سايز، dail up دارها وارد نشن)؟
آره گوشيرو از نمايندگي مايكروتل توي ملاصدرا گرفتم ولي خيلي گرون از سايت بخري فكر كنم بهتر باشه
من از گوشيم 100% راضيم تا چند وقت ديگه هم انشاا... ميفهمم مشكل باتريش از كجاست
يه سوال از دوستاني كه اين گوشي رو دارند..........
در كل از امكانات گوشي مخصوصا دوربين گوشي و سيستم موزيكش راضي هستيد يا نه ؟؟؟؟
من كه كاملاً راضيم و اگه دقت كنين به عكسايي كه گزاشتم ميبينيد كه دوربين اين گوشي توي محيط داخلي مثل گوشيهاي ديگه نيست كه عكساي با نويز بالا و تار بگيره و اين مشكل دوربين هاي موبايله كه توي اين گوشي حل شده
توي محيط بيرون هم كه ديگه عاليه فلشش هم كه خوبه
صداي اين گوشي خيلي خوبه هم اسپيكر هم توي هدفون و باس(بيس) خيلي بالايي داره
ولي ي مشكل داره كه دكمه اختصاصي واسه موزيك نداره ميتونست اين m1 و m2 رو واسه موزيك بزاره
از نظر نرم افزاري هم مشكلي نداره و حتي ngage هم روش ميشه ريخت ولي نميدونم چرا فقط من با بعضي از بازيهاي جاوا مشكل دارم راستي يكي امتحان كنه ببينه با بازيهاي 3d جاوا مثل counter يا crash arena مشكلي نداره؟ مرسي
در كل نسبت به قيمتش عاليه
ورژن s.w 8510xxhj3
c.v 8510l08ecthj1
من هم فقط با گالری مشکل دارم بقیه جاها سرعتش خیلی خوبه
راستی میخوام فارسی تایپ کنم نه فارسی داره نه عربی
چکار کنم
خب بايد آپديتش كني ديگه
sv: I8510djhj4
cv :i8510l01thrhj1
الان مشكل باتري داري؟
یک سری ضدو نقیض هایی در این تاپیک هست اما نمیدونم از کجا آب میخوره. منم این گوشی رو دارم و قبلا هم w850 و نوکیا 5700
رو داشتم. صدای i8510 اصلا قابل مقایسه با و850 نیست. البته نه اینکه صداش بدش باشه اما به و850 از نظر کیفیت و باس نمیرسه. در مورد باطریشم بگم که خیلی بده یعنی از اون چیزی که فکر میکردم بدتره و الان نمیدونم چکار کنم. اصلا نمیتونم باهاش کار کنم میترسم که بیرون باشم و جایی پریز برق نباشه و باتریش تموم بشه. سر کار که میرم شارژرشم با خودم بر میدارم. این اولین تجربه سامسونگ بود و با این همه تعرفی که شنیدم اومدم اینو گرفتم اما اگر باتریش درست نشه واقعا پشیمونم. امکانات بدون باتری یعنی هیچی.
با آپدیت اطلاعات گوشی پاک میشه یا نه
اره دیگه باید بک أپ بگیری البته من اینو اپ نکردم خودش آپ بود
سلام دوستان میشه بگید اندازه 1 دقیقه فیلمبرداریش حجمش چقدره و رزولیشنشچقدر است
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)