این بازی اونقدر وسیعه و اونقدر ساختمون داره که نگو! خودتو درگیرش نکن من خودمم ته و توی خیلی ساختمونا رو نشد در بیارم!
حالا یه سوال من بپرسم: junky town کجاست؟ من واسه big town یه چند تا روبات نیاز دارم که می گن اونجا پیدا می شه
این بازی اونقدر وسیعه و اونقدر ساختمون داره که نگو! خودتو درگیرش نکن من خودمم ته و توی خیلی ساختمونا رو نشد در بیارم!
حالا یه سوال من بپرسم: junky town کجاست؟ من واسه big town یه چند تا روبات نیاز دارم که می گن اونجا پیدا می شه
سلام رفیق تو الان تو big town هستی و مردم شهر برای محافظت از شهر ازت کمک خواستن درسته؟
من هم اینجا گیر کرده بودم دیدی همه مردم میرن 1 جا جمع میشن؟
فکر کنم از اشغال های همونجا باید ربات درست کنی.
فکر کنم میگفتن junck yard نه junck town
منظورم اینه که کاروان هایی که میگی همون اقامتگاه ها یا شهرهای ساختگیه؟منظورت از جمله اول رو نفهمیدم fashist جان
من تاحالا تو بازی شاتگان ندیدم!
فروشیه؟ از کجا باید بگیرم؟ ممنون.
--------
این Med-x , قرص ها برای چیه؟
فاشیست جان کاروان 1 ادم هایی هستن با بار سوار 1 گاو و 1 محافظ بیرون مگا تاون هم یکی بود
سپهرجان شات گان من زیاد می دیدم منظورم combat shot gun هست .
در مورد med x هم وقپی می خوای از چیز هات استفاده کنی توضیح کنارش می نویسه.
فکر کنم این باعث میشد 25 در صد کمتر ازت damage کم کنه
شاید هم باعث میشد 25 در صد damageخودت رو زیاد می کرد برو بخون میفهمی.
مواد زیاد بزنی معتاد میشی ... تازه همین ها هم وقتی اثرشون تموم بشه از خونت کم میکنن ...این med-x , قرص ها برای چیه؟
من که بازی رو بی مواد تموم کردم در عوض میفروختمشون و پولش رو به جیب میزدم ...
شات گان اونایی که میکشی بردار خوب
من رو این قضیه شک دارم! آخه حرف از چند تا ربات اسقاطی بود. در هر صورت اگه ردش کردذی به منم بگو!
راستی با اون دختر فشنه تونستی به جایی برسی؟ به من که زیاد محل نذاشت(آخه بش گفتم night person هستم اما نبودم
)
دختر فشنه دیگه کدومه؟
من هم اونجا رو نتونستم رد کنم هر کاری کردم نشد.
بگرد یه دونه سفینه پیدا کن بعد برو از بالا بپر روش و ازش یه دونه دیش بر دار بعد فکر کنم باید بری یه جا کار بذاریش
-`tgm![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)