سریالی که خیلی از مردم رو میکشونه پای تلوزیون نمیتونه ضعیف یامتوسط باشه
سریالی که خیلی از مردم رو میکشونه پای تلوزیون نمیتونه ضعیف یامتوسط باشه
از روی بیکاری !![]()
اسندلال درستی نیست
من واسه جنبه ی طنزش میشینم
خب حالا به نظر شما پر محتواست؟ اونم راجع به پیامبران
من از شما میپرسم سرگرمی مردم ایران چیه ؟ غیر از همین tv ـه ؟
حالا کاری به این کارا ندارم ؛ در مورد عنوان پستت : چرا وقتی اماکنات و بودجه ـش در اختیارمون قرار داره یه سریال خوب نسازیم ؟ به نظر شما استعداد توی ایران کم هست ؟ این چه کارگردان ساده پذیریه آخه که صداوسیما برای این فیلم برگزیده ؟ شما برو به سریال های دهه 70 آمریکا نگاه کن و بعد بیا سطح کیفیشو (نه کمی!!!) با سریالی مثل یوسف مقایسه کن . بودجه ای که صرف سریال یوسف شده ، میدونی چقدره ؟ پس چرا بیایم چنین چرندیاتی درست بکنیم ؟
حجتالاسلام فاطمينيا گفت: براي تهيه سريال يوسف پيامبر (ع) زحمات بسياري كشيده شده و اين سريال جاذبههاي خوبي دارد.حجتالاسلام عبدالله فاطمينيا در گفتوگو با فارس، در خصوص نحوه توليد سريال حضرت يوسف (ع) و ارتباط آن با واقعيت اصلي داستان اظهار كرد: جناب سلحشور انسان متدين و قابل احترامي است.
وي گفت: با كارهاي ايشان آشنايي كامل دارم و ميدانم براي اين فيلم زحمات زيادي كشيده شده است.
وي تصريح كرد:اين فيلم جاذبههاي خوبي دارد ولي چون بشر معصوم نيست، امكان وجود نواقصي در اين مجموعه وجود دارد كه اينگونه اشتباهات از همه سر ميزند.
حالا این فاطمی نیا کی هست؟!!
به نظر من هم بیننده دلیل بر خوب ودن کار نیست.
اتفاقا تو همین قسمت آخر کسایی که از طرفدارای پر و پا قرص سریال بودن حالشون داشت بهم می خورد از بس هیچ اتفاقی نمی افتاد .
علت اینکه اکثر مردم رو پای سریال میکشونه به عقیده بنده صحنه ها و سکانس های زیبای مصر باستان و شهر تبس و بازی زیبا و دلنشین مصطفی زمانی و کتایون ریاحی و چند تن دیگر است.و الا سریالیست پر از سوتی.
پس سوتی هارو کی بار میاره!سریال رو طولش میدن همین صحبت کردن زلیخا یه ربع بیست دقیقه وقت میگیره اگه منبع قران بوده ایا باید نقش زلیخا انقدر پر رنگ میبود؟شاید چون بازیگرش کتایون ریاحی بوده!سکانس زیبای مصر و شهر تبس همون بیابانای برهوت با ساختمانای مقوایی!به نظر من میتونستن چهره یوسف رو و یعقوب رو نشون نمی دادن بهتر بود مثل فیلم و سریال هایی که در رابطه با امامان ساخته میشد.سکانس های زیبای مصر باستان و شهر تبس و بازی زیبا و دلنشین مصطفی زمانی و کتایون ریاحی و چند تن دیگر است.و الا سریالیست پر از سوتی.
به نظر من، داستان زیبای خود فیلم از بقیه عوامل، بیشتر تو جذب مخاطب تاثیر داشته.
یک نکته ی منفی دیگه ی این سریال زمانی بود که یوسف داشت توصیف برادراش رو به زنش میگفت...
در مورد یهودا گفت : "هنوز خبث طینت خود را حفظ کرده است"
به نظرم یه جورایی به این کار میگن غیبت کردن........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)