اينوووو !!! كسي مي دونه اسم اين جيه ؟ و جه گجتي هست ؟ توضيحات بيشتر كلا ! و اين كه توي ايران هست يا نه ؟
اينوووو !!! كسي مي دونه اسم اين جيه ؟ و جه گجتي هست ؟ توضيحات بيشتر كلا ! و اين كه توي ايران هست يا نه ؟
تایید میشه .
دوستان cartoon wars و stick wars که یادتون هستاین یک چیزی تو اون مایه ها ولی شاخ تره! از شرکت معروف Chillingo Ltd
که Zenbound رو تو کارنامش داره !
بازی امتیازای بالایم گرفته
در هر صورت از دست ندیدش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط 21 مگ! ارزش داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش:دوستان لینک مدیا فایر مثل اینکه ایراد داره؟! من دانلود کردم ولی ارور داد ! فعلا استفاده نکنید تا یکی دیگه گیر بیارم
لینک رپید ولی ورژن 1.1
ویرایش 2: دوستان من 3 تا از لینک های بالا رو ریختم ولی مشکل داشت جز یکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که مستقیم کردم روی adrive خودم ببینید میشه دان کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mm00; 25-08-2009 at 09:47.
کسی این شبیه ساز دیزرت رو داره من تا حالا 3 بار دان کردم ولی هیچ کودومش کار نمیکنه
شرط سرمو میبندم که فیک هستخب خب !!!فيك كه نيست ! يه جور كانسبت هس فك كنم .... يه دونه بيشتر ازش ساخته نشده ! ولي مهم اينه كه ساخته شده ! اكه توي سري جديد ابل همجين جيزي رو هم ارايه بدن PSP رسما بايد PSP Touch بزنه بيرون =))تایید میشه .
دقيق نمي دونم !!! منبعش اين طوري نوشته بود ... ولي يه جا ديكه هم خوندم به عنوان يكي از شايعه هايه كنفرانس 7 سبتامبر هست ... يه جيزي به اسم iPod Nano-Touch !!!
این در واقع ترکیبی از حرف دوستانه ... یعنی نه کاملاً fake و سرکاریه و نه یه محصول که حتی بصورت آزمایشی تولید شده باشه ... این صرفاً یه طراحی مفهومی (کانسپت) هستش که یه علاقه مند انجام داده ...
سایت گجت لایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده که نکته اصلی طراحی ، همین کنترل های جداشونده از طرفینه .. ادامه داده که:
بهرحال این دستگاه یه رویا برای طرفداران اپل هستش و هیچ چیز بیشتر از همین تصاویر ازش وجود نداره ... آیا امکان داره که واقعا یکی از محصولات بعدی آیپاد شبیه این باشه؟
به اینا اصطلاحا میگن patent یعنی طرف طراحی اش رو ثبت می کنه که اگه پس فردا واقعا ساخته شد ، یه چیزی هم گیرش بیاد! ... ببین مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه patent دیگه که مال همین ماه اخیر بوده ... صرفاً طراحیه ، اما امکان تولیدش هم قطعاً منتفی نیست.
فهرست پست اول ، اپدیت شد
موفق باشید![]()
ولی بنظر من اپل درسته با ایپادتاچ و ایفون یک جورایی به کنسول دستی شبیه شده و تونسته طرفدار های زیادی رو بدست بیاره باید
بیک کنسول بزنه که خیلی حرفش هم زیاد شده و احتمال خیلی زیاد 2012 ممکنه همچین چیزی اتفاق بیوفته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)