کسی عکس از رونالدو نداره ؟؟؟؟ اگه دارین خواهشن بزارین ممنون میشم
![]()
کسی عکس از رونالدو نداره ؟؟؟؟ اگه دارین خواهشن بزارین ممنون میشم
![]()
نه عزيز مال امروز هستند نكنه شما پيشرفته هستيد؟
اگه قديميه پس يعني تو تاپيك گذاشته شده ميشه لينك اون پستي كه اين عكس ها رو گذاشته لطف كنيد؟
این هم عکس از رونالدو
البته کریس رونالدو....درسته دیگه؟؟
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه این کریس رونالدو رو قوی میسازن
البته در این که بازیکن خوبیه شکی نیست....ولی خیلی مغروره
ولی به نظر من کاکا بهتر از اونه
راستی انمیشن جدیدی به این بازی اضافه شده؟؟!!
فونتش عجب ناناز شده. ته دلم خيلي روشنه شايد تنها فيفا خوريم كه داره واسه Pes لحظه شماري ميكنه
راستي قرار شد دعواي فيفا و Pes نكنن توي تاپيك ها نه اينكه اسم هاشون رو سانسور كنن
بعضيا نقطه چين مي كنن چرا اسماشون رو. خوشبختانه مشتريهاي اين 2 تاپيك اكثرا مشترك هم هستند چون واسه همه ثابت شد كه اين دو بازي به نوعي نبوغ به خرج دادن و هر دو لايق تقدير هستند. بنابراين مسئله جدل سليقه اي منتفي هست.
نميدونم چرا ه تريلر رسمي از بازي نيست احساس ميكنم فعاليت آنلاين Pes يه مقدار پايين هست سايت كه دير آماده شد و متاسفانه چيز مفيدي هم نداره. حدود 3 هفته هم بايد صبر كنيم تا انتشار واي كه چه انتظاري
جناب krauser اینم لینکش میبینی که ماله 16 روز پیشه ...... صفحه 68
اینم لینکش:
................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينا كه همه اش 10 - 20 تا بيشتر نيستند.
من تو 2 تا پست 50 -60 تا عكس گذاشتم
اصلا ولش كن بي فايده اس بحث
بچسب به تاپيك و موضوعش بهتره ادامه پيدا نكنه بحث هايي كه به درد ساير كاربرا نمي خوره
موافقي دوست خوبم؟![]()
Last edited by Spaniuly; 27-09-2008 at 00:36.
کدوماش بیشترن میشه آدرس بدی
همش قبلا در تاپیک گذاشته شده است
سلام
شرمنده دوستان با تاخیر یکی از فیلم های بازی رو دیدم که برام یه سری نکات جالب به همراه داشت!
1. برخورد ها خیلی بهتر و طبیعی تر شده.
2. گرافیک خیلی چشمنوازه!
3. در صحنه ای دیدم داور داره کارت میده بازیکن دیگه در مسیراش میخوره به داور که در شماره های قبل داور رو روی زمین میکشید و جا به جا میکرد!!!! اما تو این نسخه خیلی طبیعی بازیکن ناگهان بعد از برخورد با دستهاش خودشو جدا کرد و مسیرشو عوض کرد.
یه نکته ی عجیب هم بود که دیوار دفاعی که تشکیل شد بازیکن ها یکی یکی در کنار هم ظاهر شدند و از دو تا شروع شد تا شش نفر شدند!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)