سلام.............
این چند تا عکسو با موبایل انداختم از روی مانیتور
بازی در ps3
این گرافیک 3 از 10 هستش
منظورم اینه که با گوشی نمیشه عکسو درست گرفت گرافیکش 3__4 برابر این عکسها ست که گرفتم.
فوقالعادست.
سلام.............
این چند تا عکسو با موبایل انداختم از روی مانیتور
بازی در ps3
این گرافیک 3 از 10 هستش
منظورم اینه که با گوشی نمیشه عکسو درست گرفت گرافیکش 3__4 برابر این عکسها ست که گرفتم.
فوقالعادست.
Last edited by S@nti@go_s&k; 22-11-2008 at 13:51.
ديدين گفتم بازي خوبيه و سخت تر ميشه و من گلابي نيستم!!!
گفتم كه بي خيال اين نمره ها خودتون بازي كنين اونم نه 1 ساعت !!! 6 , 7 ساعت!!!
اسپورت كردنشم بد نيست مخصوصا vinly ها.
من كه از همون اولش كلي حال كردم و اخراشم كه بايد حواست جم باشه تا بتو ني اول بشي!!!
در كل ميشه به آينده ي بازي اميدوار تر بود به شرطي كه Drag و Drift هم اضافه كنن!!!![]()
با اينكه گرافكي خوبي نداره ولي ارزش بازي كردنو داره!
حرف ديروزمو جدي نگيريد!!!!!!!
بازی به این خوبی ! چشه مگه ؟!!
فقط آسونه اولش ! دلیل نمیشه بد باشه که !!!
اقا ترینر یا سیو این بازی رو کسی نداره
؟
به نظر من بازیه خیلی قشنگیه. گرافیکش هم خیلی خوبه.برای من اولش تنظیمات روی low بودند و بازی افت فرم داشت و وقتی تنظیمات رو روی high گذاشتم گرافیکش زیرو رو شد و افت فرم هم از بین رفت. مخصوصا تنظیمات قسمت world خیلی در گرافیک تاثیر داره.
فقط یک مقدار نور پردازیش مشکل داره که اونم در برابر هیجان بازی اصلا به حساب نمیاد.توصیه میکنم حتما بازی کنید.
بازی خویه..شکی درش نیست...
اما انتظار بیشتری داشتیم....
فقط بعضی وقتا...باگهایی آدم میبینه که......
مخصوصا الان که من تو شماره 13 ام...یه لامبورگینی گایاردو دارم....تو مسابقات اتوبانش...یه لامبو مورسیه لاگو باهاش مسابقه میدم...یه دفعه میبینی ...اون یکی داره پرواز میکنه : دی
یه باگ جالب دیگه هم ...بازم تو اتوبان....وقتی هلیکوپتر پلیس روبروت باشه و جلوی تو حرکت کنه...به یه پل که میرسی...یه دفعه همیکوپتره از توی پل رد میشه : دی![]()
من با این سیستم میتونم اجرا کنم؟
cpu:3.2
ram: 1gig
کارت گرافیک 512:
Gforce 7300se/7200 gs
بلي شما مي توانيد ... فقط گرافيكش رو كمي بياريد پايين تر.من با این سیستم میتونم اجرا کنم؟
cpu:3.2
ram: 1gig
کارت گرافیک 512:
Gforce 7300se/7200 gs
سلام
ما که نمیتونیم بازی کنیم (امضا)
حداقل 4 تا عکس جدید بزارید واسمون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)