تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 108 اولاول ... 65696102103104105106107108 آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

فایلی که بنچمارک Crysis Warhead رو نشون میده توی کدام فولدر هست ؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما برای نمایش فریم ریت در بازی کلید"~" در گوشه کیبورد فشار دهید و در کنسول بازی تایپ کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا بتونید فریم ریت در حین بازی رو ببنید

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران-بندر

پيش فرض

دوستان من از از یک مغازه Crysis Warhead خریدم ولی وقتی نصب کردم دیدم همون Crysis هستش خیلی بد شد ، از آن موقع فکر می کنم این بازی وجود نداره ، آیا اینطوره ؟ یعنی این بازی همون Crysis هست ؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پلتفرم : Microsoft Windows PC
    وقتی اینو خوندم دنیا بهم رو کرد!

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

دوستان من از از یک مغازه Crysis Warhead خریدم ولی وقتی نصب کردم دیدم همون Crysis هستش خیلی بد شد ، از آن موقع فکر می کنم این بازی وجود نداره ، آیا اینطوره ؟ یعنی این بازی همون Crysis هست ؟
    نه بابا این بای سری بعد از اون بازیه!اون داستان نومد واینجا داستان سایکو هست!

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من این بازیو یه جاش گیر کردم اون آخرا سوار قطار میشیم میریمو میریم تا قطار یه جا وای میسه من میرم پایین یه هواپیمای عجیب غریب یا فضا پیما هم بالاسرمه که از دوستانه خودمونه یه جا فلش سبز رده میرم اونجا هیچی نیست فقط یه برج هست هر چی تیر میزنم آدما رو هم کامل میکشم فایده نداره

چی کار کنم ؟چه جوری میوتونم از نردبان برج بالا برم ؟با چه دکمه ای ؟من هر کار کردم از نردبان بالا نرفت

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این بازیو یه جاش گیر کردم اون آخرا سوار قطار میشیم میریمو میریم تا قطار یه جا وای میسه من میرم پایین یه هواپیمای عجیب غریب یا فضا پیما هم بالاسرمه که از دوستانه خودمونه یه جا فلش سبز رده میرم اونجا هیچی نیست فقط یه برج هست هر چی تیر میزنم آدما رو هم کامل میکشم فایده نداره

چی کار کنم ؟چه جوری میوتونم از نردبان برج بالا برم ؟با چه دکمه ای ؟من هر کار کردم از نردبان بالا نرفت
    بله باید بری بالای برج و چیزی رو Use بزنی از نردبان هم میره بالا اگه زیاد کلید ها رو دستکاری نکرده باشی باید F یا E رو نگه داری بروی بالا و انجام بده بعد سریع برگرد کنار ریل تا سوار قطار بشی

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بله باید بری بالای برج و چیزی رو Use بزنی از نردبان هم میره بالا اگه زیاد کلید ها رو دستکاری نکرده باشی باید F یا E رو نگه داری بروی بالا و انجام بده بعد سریع برگرد کنار ریل تا سوار قطار بشی
    با تشکر حل شد حالا رفتم سوار قطار شدم قطار رفتو رفت تا یه جا به پل رسید اونجا رو هم رد کد حالا قطار وایساده دیگه نمیره و یه موجوداتی بهم حمله کردند --حالا چی کار کنم ؟هر چی موجودات رو میکشم فابده نداره یه علامت سیز هم تو نقشه هست که تقریبا جلوی قطار رو نشون میده ولی هیچ چی نیست و کشتن موجودات هم فایده نداره

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر حل شد حالا رفتم سوار قطار شدم قطار رفتو رفت تا یه جا به پل رسید اونجا رو هم رد کد حالا قطار وایساده دیگه نمیره و یه موجوداتی بهم حمله کردند --حالا چی کار کنم ؟هر چی موجودات رو میکشم فابده نداره یه علامت سیز هم تو نقشه هست که تقریبا جلوی قطار رو نشون میده ولی هیچ چی نیست و کشتن موجودات هم فایده نداره
    همونجا که تو جنگلی؟
    باید بکشی اون موجوداتو، زیادن اما تموم میشه. همه رو بکش قطار دوباره را میافته.

10. این کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

همونجا که تو جنگلی؟
    باید بکشی اون موجوداتو، زیادن اما تموم میشه. همه رو بکش قطار دوباره را میافته.
    آره تو جنگلم

مطمئنی ؟خیلیییییی کشتما

حالا ازم امتحان میکنم

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قسمت ایستادن قطار دو بار اتفاق میفته.یک دفعه یک سری از این موجودات معلق رو زمین رو باید همه اش رو بکشی .یکی دفعه هم سریع از قطار پیاد شی برسی یه نردبون ازش بالا بری دکمه یا دسته رو بزنی.اگر مشکلت دومی هست از سیو قبلتر برو اگر درست نشد حتما از کرک هست

13. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

قسمت ایستادن قطار دو بار اتفاق میفته.یک دفعه یک سری از این موجودات معلق رو زمین رو باید همه اش رو بکشی .یکی دفعه هم سریع از قطار پیاد شی برسی یه نردبون ازش بالا بری دکمه یا دسته رو بزنی.اگر مشکلت دومی هست از سیو قبلتر برو اگر درست نشد حتما از کرک هست
    ممنون حل شد یه 20 دقیقه کشتم تا آخر راه افتاد--حالا یه سوال دیگه رفتمو رفتم تا رسیدم به یه مرحله که تو فرودگاهه و هواپیما و ....

حالا اینجا من رفتم بالا یه برج use رو زدم و فرودگاه بمب باران شد حالا رفتم یه جا که تو نقشه علامت سبز زده اینجا یه موجود چن پای خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بزرگ میاد طرفم و هی برقی میپاشه بهم رفته تو سوله و هی تیرش میزنم فایده نداره --اینجا باید چی کار کنم ؟؟؟با چی باید تیرش بزنم حتی rpg هم چندتا زدم جوابگو نبود

چی دستور میفرمایید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •