@ perjixin
نه اينا كه قديمين
اون اطلاعات سي پي يو و رم و همينطور خبر توزيعش تو بقيه كشورها رو اگه ميتوني لينك بده
@ perjixin
نه اينا كه قديمين
اون اطلاعات سي پي يو و رم و همينطور خبر توزيعش تو بقيه كشورها رو اگه ميتوني لينك بده
سلام - قیمت این امنیای جدیدکه قرار هست از المان شروع بکنه چند euro هست .
مخصوص اپراتور ها که نیست ؟ !!!
چون تا t * omnia رو دیدم گفتم حتما فقط واسه پراتور t - mobile هست .
ولی با ساپورت t - mobile چت کردم گفت هنوز ما چیزی نمی دونیم ( نه ) و اگه اختصاصی بود میدونست چون گوشی به زودی داره وارد المان میشه .
سلام
راستی این ال سی دی که بهتر شده در حد چه گوشی موجود یا معرفی شده هست ؟؟؟؟
مرسی .
برای تمام اپراتور ها هست و مشکلی نداره........اولش برای t mobile بود که الان همه گیر شد.........دِي
سوال دومت که از ال سی دیش بود نفهمیدم منظورت چیه؟؟؟
اگه از لحاظ رزولوشن می خوای خب در حد x1 و hd هست اما کیفیتش رو می خوای که خودمم نمی دونم ولی نباید کیفیتش کم باشه
خو پس وایسید تا امیر وارد بشود.....اون اطلاعات سي پي يو و رم و همينطور خبر توزيعش تو بقيه كشورها رو اگه ميتوني لينك بده...!!
سلام به همگی .
سایت AreaMobile این خبر رو منتشر کرده و ننوشته که به صورت Contract عرضه میشه یا آزاد .
به نظر من و عاقلانه تر به صورت Contract هستش و ننوشته شده کشور بعدی چه کشوری هستش .
ممکن هستش اصلا در جای دیگه عرضه نشه .
فکر نمیکنم RAM این مدل با مدل قبلی فرقی کرده باشه .
منبع :
Translate:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتریش فرقی کرده؟
ولی کاشکی با ویندوز موبایل 7 وارد بازارش می کردن چون ویندوز موبایل 7 multi تاچ هست ونیاز به صفحه نمایش هوشمند داره
"ويندوز 7 كه رفت واسه 2010" استيو بالمر فرموده بود
همين الانم ويندوز 6 با ال سي دي ارزونتر رو قيمتاش و ميبينين ديگه واي به حال وقتي كه مولتي تاچش كنه(همونطور كه ميدونيد ال سي دي مولتي تاچ تكنولوژي گرونتريه)
این همه cpu رم 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
این که باز همان میشه.........عجب .....هستنا.........من خودم رم 512 کینگستون میزارم روش...........دی
بیزحمت یکی به من بگه جریان این امنیای جدید(T*omnia) که میگن اومده چیه؟
چون من قصد خرید امنیا رو داشتم که اگه این خبر درست باشه بمونم تا امنیای جدید رو بخرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)