دقیقا 9 روز و 9 ساعت و 9 دقیقه و 9 ثانیه دیگر دوست عزیز بازی ریلیز میشه که به دلیل سرعت ما فوق نور پخش بازی در ایران ممکن چند روز زودتر به دست مبارک برسد.
دقیقا 9 روز و 9 ساعت و 9 دقیقه و 9 ثانیه دیگر دوست عزیز بازی ریلیز میشه که به دلیل سرعت ما فوق نور پخش بازی در ایران ممکن چند روز زودتر به دست مبارک برسد.
یکی از دوستان بودن که گفتند موقع ضربه ایستگاهی نمیشه بازیکنش رو عوض کرد !!!
که من واقعا تعجب کردم یعنی واقعا دکمه های پدال تو دسته یا Q W E رو امتحان نکردن که همچین حرفی می زنن ! از فیفا 07 فکر کنم میشد هنگام ضربه ایستگاهی بازیکنش رو عوض کرد اونم بدون اینکه به منو بازی برید !
1_ از دوستان اگه کسی رمز دریبل های بازی رو بلده یه اموزشی بده . من هرچی با انالوگ کار میکنم هر دفعه دریبلها با هم فرق داره و قاعدهی خاصی رو پیدا نکردم .
2_ هر چه قدر توی تنظیم دسته نحوه کنترل بازیکن رو digital میکنم باز دوباره analog میشه و باید با انالوگ بازی کنم که البته توی نسخه های قبلی هم من با دسته مشکل داشتم کسی میدونه مشکل از چیه؟ (البته دسته ی من ازهمین معمولی های شوک دار هستش) . krauser جان یکم درباره ی این دسته ی 360 فراسو که گفتی توضیح بده ببینیم چه جوریاس
3 _ چه جوری باید بعد گل زدن خوشحالی رو کنترل کرد ؟
4_ من بازی فوتبال رو با pes3 شروع کردم ولی از نسخه ی جام جهانی fifa دارم هر دو رو بازی میکنم به نظر من این دو بازی مکمل هم هستن .و هر دو رو هم دوست دارم دوستان هم این قدر از یکی از این دو بد نگن هرکدوم رو دوست دارن بازی کنن یا مثل من هر دو رو بازی کنن و لذت ببرن. متشکر
با سلام دوستان می خواستم بدونم Minimum System Requirements بازی به طور دقیق چیه ؟
جواب سوالات شما رو توي كلوپ گيم پد نوشتم تشريف بيار اينجا بخون بي زحمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اشتباه نكنم توي پست اول گذاشتن. مي توني مطالعه كني كلي اطلاعات مفيد داره پست اول
نمی دونم اگه یکی نخواد گیم پد بگیره باید چی کار کنه؟
با ماوس و كيبورد بازي مي كنه
اينم يه عكس توپ از رونالدينيو فول سايزش رو دارم خواستيد آپ كنم حجمش زياده براي نكست هست اين عكس عجيب شبيه درست كردن با تمام جزئيات
![]()
Last edited by Spaniuly; 25-09-2008 at 16:24.
جالبه هنوز خود فيفا نيومده Sound Track اش رو كش رفتن من كه عاشق موزيكهاي فيفا هستم و هميشه با موزيك چنجر استخراج ميكنم مال 08 كه جالب بودن. الان دارم مال 09 رو دانلود مي كنم. شما هم از لينك زير دانلود كنيد. (Orginal Fifa 09 Sound Track)
Chromeo — Bonafied Lovin' (Yuksek Remix)
CSS — Jager Yoga
Curumin — Magrel
Cut Copy — Lights And Music
Damian "Jr. Gong" Marley — Something for You (One Loaf of Bread)
Datarock — True Stories
DJ Bitman — Me Gustan
Duffy — Mercy
Foals — Olympic Airways
Gonzales — Working Together (Boys Noize Remix)
Jakobinarina — I'm a Villain
Junkie XL feat. Electrocute — Mad Pursuit
Jupiter One — Platform Moon
Kasabian — Fast Fuse
Ladytron — Runaway
Lykke Li — I'm Good I'm Gone
Macaco — Movin'
MGMT — Kids
My Federation — What Gods Are These
Najwajean — Drive Me
Plastilina Mosh — Let U Know
Radiopilot — Fahrrad
Reverend And The Makers — Open Your Window
Sam Sparro — Black & Gold
Senor Flavio — Lo Mejor del Mundo
Soprano — Victory
The Bloody Beetroots — Butter
The Fratellis — Tell Me a Lie
The Heavy — That Kind of Man
The Kissaway Trail — 61
The Kooks — Always Where I Need to Be
The Pinker Tones — The Whistling Song
The Script — The End Where I Begin
The Ting Tings — Keep Your Head
The Veronicas — Untouched
The Whip — Muzzle #1
Tom Jones — Feels Like Music (Junkie XL Remix)
Ungdomskulen — Modern Drummer
تاريخ انتشار : 25.09.2008
ناشر : EA TRAX
حجم فايل دانلود : 35.94 مگا بايت
منبع فايل : سايت فيفا ساكر
لينك گذاري : آرمين كراوزر
دانلود فايل
Let's Fifa 09کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهره ي رونالدينيو تا بيني شبيشه ولي از بيني به پايين اصلا شبيش نيست.
نه به نظرم لباش هم دقيقا صحيح ساخته شدن دهن رونالدينيو همين شكليه. لباش كاملا camel Toe هست. كلا مشخصه عكس واقعي رو به حالت كامپيوتر كانورت كردن. نقص نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)