اینم یکی دیگه واسه امشب :p
[URL="http://www.ufile.info/upload/1201335231.jpg"]
اینم یکی دیگه واسه امشب :p
[URL="http://www.ufile.info/upload/1201335231.jpg"]
خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلی کوچیک بود
چی بگم؟؟؟!!!!!!!!![]()
کیفیت عکس که تعریفی نداره ولی خداییش ایول به ماشین
![]()
یه عکس از حسینه علی بن ابی طالب
موبایل کا800
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
loveland جون اینم لینک درستش . ظمنا یکی دیگه هم بهش اضافه کردم امیدوارم لذت ببرید
زمستان در شهرستان بروجرد - پارک زیبای یاد بود
ٌW810i
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by grobez64; 26-01-2008 at 04:11.
این عکس رو با p990 خودم گرفتم یکی از بچه ها دید توصیه کرد حتما این جا بذارم از لحاظ کیفیت که فکر کنم تو 2 مگاپیکسلی ها سره شما بگید هست یا نه برای دیدن عکس با اندازه واقعی و کیفیت واقعی اون رو دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره . پیشنهاد میکنم حتما ببینینش. خداییش عجب عکسی گرفته با P990![]()
حرفت قبوله ... من عکس های p990 رو دیدم خیلی خوب عکس میگیره مثل عکس شما ... اما تو فروم ها بهش پرداخته نمیشه ... چیزی که با تجربه و چشمات می بینی درستره تا چیزی که تو این سایت ها می نویسند ... گاهی اوقات p990 تو شب عکس هایی می گیره که n73 نمی تونه به اون خوبی بگیره
من قبل از این که p990 داشته باشم n73 داشتم به نظر من دوربین 990 سرتره ولی تو فیلم برداری واقعا کمترهحرفت قبوله ... من عکس های p990 رو دیدم خیلی خوب عکس میگیره مثل عکس شما ... اما تو فروم ها بهش پرداخته نمیشه ... چیزی که با تجربه و چشمات می بینی درستره تا چیزی که تو این سایت ها می نویسند ... گاهی اوقات p990 تو شب عکس هایی می گیره که n73 نمی تونه به اون خوبی بگیره
خوب چون حرف از عکس در شب شد این 2 عکس که با p990 در شب در تاریکی مطلق گرفتم رو ببیند ببینی فکر میکنی صبحه حتما برای با کیفیت واقعی دیدن و سایز کامل دیدن اینارو دان کنید بعد ببینید:
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر نظرات هستیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_saeedi; 28-01-2008 at 15:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)