192.168.1.1 رو در مرورگر بزنید معمولا اولین صفحه شامل اطلاعات خط هست و یا دنبال یه چیزی مثل Statistics > ADSL بگردید
192.168.1.1 رو در مرورگر بزنید معمولا اولین صفحه شامل اطلاعات خط هست و یا دنبال یه چیزی مثل Statistics > ADSL بگردید
خوب حالا از تو این چی چی ها متوجه می شین؟ بگین لااقل ندونسته از دنیا نریم
![]()
دانلودتون رو روی 2 مگ بستن ولی گویا شیر هست . نویز خطتونم خوبه فقط فاصلتون از مرکز مخابراتی خیلی زیاده
دوستان چی روی Line Attenuation تاثیر + یا - میزاره؟
مال من حدود 34 هست!
همین سوال رو در مورد SNR Margin هم دارم!
مال من حدود 39 تا 42 نوسان داره!
من وارد نیستم ولی SNR باید حد اقل 30 باشه ! خوبه
Line Attenuation فاصله از مرکز مخابراتی هست که زیر 15 باشه خوبه
فقط سیم کشی جدید به مودتون! دیگه کاری از دست شما برنمیاد و برمیگرده به کیفیت مرکز مخابراتی و فاصله تون تا مرکز
وضعیت منم تقریبا مثل شماست
واسه دانلود نویز زیاد مهم نیست ولی فاصله از مرکز مخابراتی و کیفیت مرکز مخابراتی خیلی مهم هستن. اگه کسی نویزش در حد صفر باشه ولی فاصله ش زیاد باشه یا از مرکز مخابراتی فوق پیشرفته ای مثل ایثار سیگنال دریافت کنه، در سرعت دانلودش تاثیر میذاره
اما در مورد پینگ نویز خیلی موثره و هرچقدر نویز بیشتر بشه به همون میزان پینگ هم میره بالا
افت سیگنال مودم من از مرکز مخابراتی برابر 34db هستش که باعث شده بجای 64 با 55 کیلوبایت دانلود کنم
اما چون نویز روی خط تلفنم خیلی کمه واسه همین پینگم برای سایتهای ایرانی در حدود 200 و کمتر و برای سایتهای خارجی با سرور قدرتمند مثل گوگل و یاهو حدود 300 میلی ثانیه س.
ارومچی عزیز در اصل پینگ برای سایت های داخل ایران باید زیر 50 باشه ! مکس نت هم اولاش اینطوری بود . ولی الان 500-600 !
بله وقتی با cmd پینگ میگیری میزنه 50 یا 60 ولی با مرورگر در بهترین شرایط واسه همون سایتی که 50 زده بود، 180 میزنه و ظرف همون مدت لود میکنه مثل سایت تابناک
شما به اون قسمتش توجه کن من از مرکز مخابراتی ایثار اورمیه سیگنال میگیرم که الان 32 سال درگیری ایران و آمریکا بر سر همین مرکز فوق پیشرفته س و کلا تمام کشورهای جهان تو کف این مرکز دارن خودشون رو میکشن!![]()
![]()
![]()
بنظر دوستان سیمکشی داخل ساختمان چقدر در Line Attenuation تاثیر داره؟ مثلا حالا که مال من 34 هست، چقدرش ممکنه به سیم کشی داخل ساختمال مربوط باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)