ممنون
بدون ایموبلایزر وترمز ABS هم داره فقط فرمان هیدرولیک باشه ؟ این قیمت نمایندگیه یا بازار ؟
ممنون
بدون ایموبلایزر وترمز ABS هم داره فقط فرمان هیدرولیک باشه ؟ این قیمت نمایندگیه یا بازار ؟
خواهش میکنم!
داره ولی قیمت اون رو الان نمیدونم! این قیمت مال نمایندگیه!
خواهش میکنم!
داره ولی قیمت اون رو الان نمیدونم! این قیمت مال نمایندگیه!
دوستان ، میشه به من قیمت هیوندای اوانته رو بگید ؟ (صفر ) یا ( کارکرده 87-88)
آوانته اتوماتیک : ٢٨٢٠٠٠٠٠ تومان
آوانته دنده ای : ٢٥٠٠٠٠٠٠ تومان
این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟ پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
من یک ماهه دنبال این خودرو میگردم 50 نمایندگی در گیلان و سه نمایندگی تهران که تماس گرفتم ازش خبر نداشتن.
کسی میدونه کدوم نمایندگی داره؟
لطفا با ذکر کد نمایندگی و شماره تماس بهم معرفی کنید.
خب منم تا حالا ندیدماین قیمت ها رو از کجا میارید شما؟ پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
من یک ماهه دنبال این خودرو میگردم 50 نمایندگی در گیلان و سه نمایندگی تهران که تماس گرفتم ازش خبر نداشتن.
ولی میگن قراره ثبت نام بشه!
آقا كسي قيمت دقيق گل سفيد صفر پلاك شده رو ميدونه ؟ من يه دونه دارم ميخوام بفروشمش قيمتاش خيلي پرت و پلاس از 17400 تا 18200 .
ببخشید دوست من! لحن شما یخورده زیادی بده!این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟ پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
از خودم که در نمیارم! حتما از جایی پرس و جو کردم که یه همچین قیمت مضخرفی رو که فقط سایپا اعلام میکنه اینجا گذاشتم! اگه قرار بود از خودم بگم رندش میکردم مینوشتم 8.200!این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟
دلیل نمیشه هر بخشنامه فروشی که به نمایندگی ها ابلاغ شد شما اول ازش خبردار بشید!پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟![]()
قيمت روا و پرايد صبا وپرايد صبا فرما هيدروليك و absوپرايد141؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)