چييييي مييييييگي؟!!!
![]()
![]()
چييييي مييييييگي؟!!!
![]()
![]()
اين هم يك برنامه براي دسترسي اسان به contact ها:
فقط يك مشكل داره اون هم اينه كه جاوا هست و اخطار permission ميده.براي اونهايي ك گوشي رو هك كردن ديگه اين اجازه رو هر دفعه نميگيره.ولي باز خيلي خوب كار ميكنه.ارزش امتحان كردن رو داره.يه جورايي مثل ايفون ميشه:
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من آپديت كردم درست شد و الان زمان درست تماس واس ام اس رو نشون ميده نميدونم مال شما چرا درست نشد ميشه بگين دقيقا كي آپديت كردين ؟
مراحل هک رو یکی یکی انجام دادم.. مشکل اینجاست که من application port com 5 مطابق عکس لذا خود فایل 1.py serial 4 , com 5 نیازی به تغییر نداره... هنگام اجری cmd باید چی کار کنم؟ چون تغییری ندارم که بخوام به اسم name.py سیو کنم .... ممنون میشم راهنمایی کنید
برنامه app trk رو از روي گوشيت اجرا كن و بعد كابل رو به گوشي بزن اگه نوشتconnected كه حله اگه ننوشته شماره پورت رو به ۲ تغيير بده حالا از كامپيوتر cmd رو باز كن و فايل pyي رو كه ميگي شماره comش درسته بگير و بكش و توي پنجره cmd ولش كن بعد اينتر كن بعد از چند ثانيه كار تمومه.
ولي توضيحات حسين جون خيلي واضحه توي پست ۱
تقریبا 2-3 هفته پیش ولی بعد از اینکه شما فرمودین رفتم برای آپدیت مجدد که پیغام داد آپدیت جدیدی برای گوشی وجود نداره و من هم انصراف دادم. ظاهرا گوشیم آخرین آپدیت روش هست!
در هر صورت باز هم از توجهتون تشکر میکنم
جالب بود.اينو نميدونستم.الان به پست اول اضافه ميكنم.ممنون.بگير و بكش و توي پنجره cmd ولش كن بعد اينتر كن بعد از چند ثانيه كار تمومه.
1 ممنون از پاسخ
2 همه مراحل انجام دادم چون port 5 بود فایل 1.py هیچ نغییری ندادم توی cmd اجرا کردم exit end هم اومد ولی گوشی هک نشد.... با xplore توی c privet نمیبینم.... مشکل از کجاست؟
من دقیقا روز يکشنبه مورخ ۲/۴/۱۳۸۷ ساعت 11 شب شروع به آپدیت کردم که فردا صبحش تموم شد الان هم ساعت رو دقیق دقیق نشون میده من خیلی امتحان کردم و همش ساعت درست را نشون داد نمیدونم چرا مال شما درست نشد .
برنامه ساین نشده است و برای نصب برنامه باید گوشی هک بشه که مشکل ساین با هک راحت شده و در ضمن باید هیچ نوع فونتی در گوشی نباشه نه در درایور c و نه در درایو D اگه فونتی هست باید اونارو پاک و اینو نصب کنید و اگه میخواهید که 99% در صد گوشی فارسی بشه باید هک گوشی را از اول شروع کنید یعنی یه بار گوشی را فرمت کنید تا همه چیز پاک بشه بعد مراحل هک را دوباره انجام بدید و اولین هکی که میکنید این فارسی ساز را نصب کنید.
نکاتی رو هم خودم اضافه میکنم:
1- جای آیکونها عوض میشه : آیکون مدیا از صفحه اصلی به قسمت سرگرمیها منتقل میشه و به جاش آیکون control panelبه صفحه اصلی منتقل میشه.
بر خلاف نسخه های قبلی گزینه سرویس منو حذف نمیشه و میتونید اگه از برنامه راضی نبودید مموری داخلی رو فرمت کنید تا گوشی به حالت اول برگرده.
ولی من به شما این روش رو پیشنهاد نمیکنم و با اینکه تست شده هستش ولی با ریسک همراه است.
بهترین راه برای اینکه به حالت اول برگرده فرمت مموری داخلی از سرویس منو هستش و مزیت این فارسی ساز نسبت به سری پیشین ، در دسترس بودن سرویس منو و حذف نشدن اون هستش، سری اول فارسی ساز که اومد سرویس منو رو حذف میکرد و برای بازگشت به حالت اولیه مجبور به فلش یا آپدیت میشدید.
پش نگران بازگشت به حالت اولیه نباشید و با یک فرمت ساده همه چی به حالت اولیه بر میگرده.
این هم فایلش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)