تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 209 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یک سوال با 600هزار تومان چی میشه خرید؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پیرمرد جان به توضیحی در رابطه با این موتورهای هیوسانگ 250 میدی؟
    فرق GTR با GT چیه و اینکه نسبت به این قیمت 7.5 ارزش خرید داره؟
    کیفیت قطعاتش چطوره؟ساپورت قطعات و تعمیرکار به خوبی داره؟
    افت قیمتش چطوره؟
    افت کیفیت چطور؟
    ارزش داره کارکرده بگیرم؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیروز تو شهرمون یک موتور 1000هزاری زد به یک پراید بردنش بیمارستان گفتتند باید دو تا پاتو قطع کنیم فقط 22سالش بود اینو گفتم که با احتیاط ذانندگی کنید.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیرمرد جان به توضیحی در رابطه با این موتورهای هیوسانگ 250 میدی؟
    فرق GTR با GT چیه و اینکه نسبت به این قیمت 7.5 ارزش خرید داره؟
    کیفیت قطعاتش چطوره؟ساپورت قطعات و تعمیرکار به خوبی داره؟
    افت قیمتش چطوره؟
    افت کیفیت چطور؟
    ارزش داره کارکرده بگیرم؟
    سلام
    یکی مونده بخود من اطلاعات بده
    عرض کنم این چیزا رو من می دونم نمی دونم کمک می کنه یا نه :
    جی تی 250 هیوسانگ

کمتر از 28 اسب قدرت داره ، 5 دنده اس ، تاپ اسپیدش 140 هست - طبق نظر سازنده - انجین V شکل داره . وزنش خشک اش هم اندازه پالس 200 هست . ترمز ها تک دیسکی ، ساسپنشن عقب از تیپ "آونگی" هست ، باقیش یادم نیست

جی تی آر 250 هیوسانگ

30 کیلو گرم از جی.تی سبک تره با وجود فیرینگ ریس که داره ! قدرتش کمی بیش از یک اسب از جی.تی بیشتره . تاپ اسپیدش همون 140 کیلومتر اعلام شده . 5 دنده است و ترمزهاشم جلو دابل و عقب تک دیسک ، رادیات روغن داره ، باکش 4 لیتر کمتر از مدل جی.تی جا می شه . انجین V

فرق جی.تی و جی.تی آر در ریس بودن هست . موتور اولی شهری هست و دومی ریس . کیفیت قطعاتش خیلی خوبه . هر چند من از ریس ها خوشم نمی آد و سوارم نشدم . ولی هیوسانگ کیفیت قطعاتش بنسبت قیمت و سطح فناوری موتورهاش اینقدر خوب هست که الان در امریکا بهمراه نینجا و یک موتور دیگه که اسمش یادم رفته در ردیف ارزونترین و بهترین موتورهای ریس شناخته می شن .
    اما خدمات شرکت کویر رو من هیچی در موردش نمی دونم . تعمیرکار مجربم این موتور نداره . قطعاتشم فقط خود وارد کننده داره و چک موتور هم باید با دستگاهای خودشون انجام بشه . ولی با این اوصاف نسبت به اینکه این بدبختی ها در مورد سایر اسپورت بایک ها هست پس بنظرم می صرفه . تازه قیمت نینجا غیر معقوله .

دست دومش پیدا نمی شه . این سری ها هنوز پلاک و کارتشون داده نشده یا در مرحله هستن . اگرم دست دوم پیدا کنید مدل 2005 برای جی.تی هست و 2007 برای جی.تی آر . جلوتر از این مدلها فکر نکنم پیدا کنید

5. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام- میشه دوستان یه لطفی کنن و تمام موتورهایی روکه تا 2 میلیون میشه نو و کارکرده اونا رو خرید یه لیست کنن(البته تو تیپ اسپرت باشه و تریل هم نیاشه) ؟ چون ما تو شهرستان هستیم و خیلی کم موتور به غیر از 125 سی سی و تریل تو موتور فروشی ها دیده میشه و اونا میگن مدل موتورت رو بده واست سفارش میدیم (آخه وقتی یه کاتالوگ هم دست آدم نمیدن چجوری مدل بت بدم) واسه همین این زحمتو به شما ها دادم !!!!!!

حالا بعد از اینکه این موتور ها رو لیست کردین میشه بگین حداکثر سرعت هر کدومشون چه قدره؟ و از 10 بشون تو این موارد امتیاز بدین

1- شتاب

2-نرمی و میزان کم بودن لرزش

3- قدرت

4- ظاهر

5- ترمزها

6-امنیت

7- خدمات پس از فروش

8-ارزش خرید با قیمت فعلی رو داره

9- بهترین موتور از نظر شما با معیار های بالا

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام- میشه دوستان یه لطفی کنن و تمام موتورهایی روکه تا 2 میلیون میشه نو و کارکرده اونا رو خرید یه لیست کنن(البته تو تیپ اسپرت باشه و تریل هم نیاشه) ؟ چون ما تو شهرستان هستیم و خیلی کم موتور به غیر از 125 سی سی و تریل تو موتور فروشی ها دیده میشه و اونا میگن مدل موتورت رو بده واست سفارش میدیم (آخه وقتی یه کاتالوگ هم دست آدم نمیدن چجوری مدل بت بدم) واسه همین این زحمتو به شما ها دادم !!!!!!

حالا بعد از اینکه این موتور ها رو لیست کردین میشه بگین حداکثر سرعت هر کدومشون چه قدره؟ و از 10 بشون تو این موارد امتیاز بدین

1- شتاب

2-نرمی و میزان کم بودن لرزش

3- قدرت

4- ظاهر

5- ترمزها

6-امنیت

7- خدمات پس از فروش

8-ارزش خرید با قیمت فعلی رو داره

9- بهترین موتور از نظر شما با معیار های بالا
    من پیشنهاد می کنم یا پالس 200 بگیر و یا آپاچی 180.

پالس 200
    1- 8
    2- نرمی 8 کم بودن لرزش 9
    3- 10
    4- 10
    5- 7
    6- 9
    7- 9
    8- ارزش داره

آپاچی 180
    1- 9
    2- 9
    3- 8
    4- 8
    5- 9
    6- 8
    7- 8
    8- ارزش داره

به نظر من تو این قیمت این دوتا موتور مناسب تره. و من نمره هایی که به این دوتا دادم با توجه به موتورهای موجود توی ایران دادم و اصلا کاری به بازار جهانی ندارم.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زنگ زدم به شرکتی برای خرید موتور . می گه پلاک 89 رو اردیبهشت سال بعد می دیم با حداقل 100 تومان تفاوت قیمت . من چه کنم . الان بخرم یا 3 ماه دیگه !
    می خواستم یکم اینور اونور برم . تازه پولم تو این مدت راکد می مونه . مثل پیش فروش می مونه . نکته اش اینکه مدل موتور همون 2008 ای هست که هست و اینا فقط پلاکش رو عوض می کنند .
    از طرفیم زور داره یه هفته مونده به سال بعد من موتور پارسال رو سوار شم . اینا هم که می گن سال بعد تا آخر فروردین نمی آن سر کار . ملت کلا عاشق تعطیلین
    چه کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

زنگ زدم به شرکتی برای خرید موتور . می گه پلاک 89 رو اردیبهشت سال بعد می دیم با حداقل 100 تومان تفاوت قیمت . من چه کنم . الان بخرم یا 3 ماه دیگه !
    می خواستم یکم اینور اونور برم . تازه پولم تو این مدت راکد می مونه . مثل پیش فروش می مونه . نکته اش اینکه مدل موتور همون 2008 ای هست که هست و اینا فقط پلاکش رو عوض می کنند .
    از طرفیم زور داره یه هفته مونده به سال بعد من موتور پارسال رو سوار شم . اینا هم که می گن سال بعد تا آخر فروردین نمی آن سر کار . ملت کلا عاشق تعطیلین
    چه کنم ؟

اقا بیخیال مدل .. بنظر من بگیر حالشو ببر ..تعطیلات نوروزی بدون وسیله نمیشه..

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از جوابت- اما این چه وضعیه من با 125 خودم از شرکت باسل نزدیکای 130 رفتم اما در مورد این آپاچی و پالس میگن که 130 تا هم نمیره ؟میشه روشنم کنین که حداکثر سرعت آپاچی 180 و پالس 200 چنده و چرا با وجود حداقل 60 سی سی بیشتر سرعت چندانی ندارن؟باک بنزین شون چنتا جا میگیره؟ این هیوسانگ طرح ریس زیر 2 میلیون نداره؟ و در آخر پایین ترین قیمتی که میشه آپاچی 180 و پالس 200 گیر آورد رو بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون از جوابت- اما این چه وضعیه من با 125 خودم از شرکت باسل نزدیکای 130 رفتم اما در مورد این آپاچی و پالس میگن که 130 تا هم نمیره ؟میشه روشنم کنین که حداکثر سرعت آپاچی 180 و پالس 200 چنده و چرا با وجود حداقل 60 سی سی بیشتر سرعت چندانی ندارن؟باک بنزین شون چنتا جا میگیره؟ این هیوسانگ طرح ریس زیر 2 میلیون نداره؟ و در آخر پایین ترین قیمتی که میشه آپاچی 180 و پالس 200 گیر آورد رو بدین؟
    اپاچی 180 بیشتر میره ولی پالس حدود 130 میره ولی پولسار 220 که بعد از عید میاد حداکثر سرعتش 145 سایت باجاج زده..دلیل سرعت کمشون مهندسیه ساختشه ..
    هیوسانگ طرح ریس زیر 4 تومن نیست
    اپاچی 180 طحویل 3 ماهه 1.950 فوری 2100:20
    پالس 200 ...... 2.350

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •