بالاخره به تلاش ماهم بستگی داره - الان شانس قبولی فکر کنم 1 به 10 باشه که چون پارسال حدود 85 هزارنفر ظرفیت داشت.سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه![]()
بالاخره به تلاش ماهم بستگی داره - الان شانس قبولی فکر کنم 1 به 10 باشه که چون پارسال حدود 85 هزارنفر ظرفیت داشت.سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه![]()
بله حق با شماست.من نمیدونم رشته شما چیه اما من که هنر میخونم 2 مرحله باید امتحان بدم اول آزمون ای هست که همه میدن
بعد آزمون عملی هست.اگرم دانشگاهی قبول بشم که مصاحبه داشته باشه مصاحبه هم باید بدم و فکرکنید توی مرحله مصاحبه رد بشم.
برای کارشناسی با رتبه 1000 خورده ای من هیچ جا قبول نشدم حتی شهرستان![]()
آزاد با 900 هم هیچ جا قبول نشدم .از این بدشانس تر آدم دیدن شما!!!!؟ ارشدم که ترمی 1700 در میاد تقریبا برای هنر توی آزاد.
![]()
سلام دوستان من ارشد زمین شناسی ریست محیطی مشهد رو میخوام قبول شم.
پارسال شرکت کردم 800 شد رتبه ام .
امسال تا الان حدود 15 درصد منابعو خوندم.به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام اگه کسی لطف کنه برام بزاره.ممنون
سلام
اینها توصیه های منه. شاید نظر دیگران متفاوت باشه.
مظالعه باید مفید باشه. یعنی ششدانگ حواس آدم روی درس باشه؛ چه یک ساعت چه ده ساعت. آدم خسته درحال مطالعه داره وقت خودش را تلف میکنه.به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
از همون روز اول باید شروع میکردی. خوشبختانه این روزها تست به مقدار فراوان در دسترس هست.تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟
تست زدن به آدم میگه که در چه بخشهایی از درس ضعیفتره و چه طور درس بخونه که با نوع تستها سازگارتر باشه.
هدف از درس خواندن نباید یادگرفتن و درک مطلب باشه؛ بلکه هدف درک منظور طراح تست و یافتن پاسخ مورد نظر او ست.
این را جستجو کنید. حتا ممکنه سایتی پیدا کنید که همه داوطلبان زمین شناسی در آن تبادل نظر میکنند.کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام
کارنامه شماره یک :
کارنامه شماره دو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارنامه رتبه 4 نفت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
مرسی از جوابتون ممنونم.اخه من چون پارسال هم کنکور شرکت کردم با محتوایتست ها اشنایی هم دارم.فکر میکردم باید مدت طولانی از مطالعم بگدره تا بتونم خودمو ارزیابی کنم چقدر از مطالبو بلدم.ودر نهایت بازم تشکر
مرسی جوابها
خیلی مفید بود
دوستان موسسه ای هست که برنامه آزموناش مبحثی بره جلو مثل قلمچی؟ یعنی بگه از این مبحث تا این مبحث آمون میگیریم و نیاد بگه یک چهارم مباحث و...
راستی کسی کارنامه نفرات برتر ارشد معماری رو داره؟
سلام
بله دوست من
گاج برنامه بندی خوبی داره و با مباحث هستش
پیروز باشید
دوستان یک سوالی داشتم که راستیتش به من مربوط نیست بلکه برای یکی از اقوام نزدیکم است...
کسی که رشتش کاردرمانی باشه راهی داره که رشته ی فیزیوتراپی رو بخونه؟
جدیدا یکی از فامیلامون رشتش شیمی بوده برای ارشد دارو قبول شده...حالا این فامیلمون هم می تونه؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)