نقشه رو ريختم توي پوشه گارمين ولي مينويسه No map چي كنم ؟!
نقشه رو ريختم توي پوشه گارمين ولي مينويسه No map چي كنم ؟!
باید تو فضای باز بایستید تا موقعیتتون رو پیدا کنه بعد نقشه رو نشون میده.
نه خير مشكل اين نبود
مشكل اين بود كه من نقشه ي رفرنس رو نداشتم
اوند كه دان كردم درست شد
در كل ممنونم
اين كار كه فرموديد رو انجام دادم ولي بازهم موقع كار با گارمين پيغام مي ده كه جي پي اس رو پيدا نمي كنه
بايد چكار كنم
فایلی که Rename کردی باید به این صورت باشه SW.unl اگه اینطوری SW.TXT.unl باشه جواب نمیده.
بعد از این کار باید از قسمت ستینگ >سیستم>ریموت جی پی اس >Use Attached GPS رو انتخاب کنی.
سلام.گوشیم N73 .میگن N73 جی پی اس نداره نمیشه استفاده کرد(من SMART GPS نصب کردم کار نکرد) این گارمین به دردم میخوره ؟ تشکر... راستی یه نقشه توپ از ایران واسه SMART تو سایت KAMYABONLINE وجود داره استفاده کنید
سلامو به درد د73 مخوره؟ گوشیم وصل نمیشه به اینترنت!!!
دوست عزيز با تشكر فراوان
خدمتتون عرض كنم در مسيري كه فرموديد : قسمت ستینگ >سیستم>ریموت جی پی اس >Use Attached GPS اصلا اين گزينه رو Use Attached GPS ندارم و بجاي اون Pair new GPS هستش كه وقتي مي خوام Enable كنم پيغام مي ده بلوتوث خاموش است ، بلوتوث را روشن كنيد . ضمنا روي علامت GPS يك علامت ورود ممنوع گذاشته
در ضمن هنگام اجراي اين نرم افزار من با پيغام warning - use GPS Safely مواجه مي شم و سوال بعدي اينكه هنگام ورود بايد از گزينه connrct to a Garmin GPS استفاده كرد؟
شرمنده دوست خوبم اين همه مشكلي كه من دارم حسابي باعث اذيت شما مي شه ولي پيشاپيش معذرت
مشکل شما سر ساختن فایلهای unl هست اگه این دو فایل رو درست بسازید و تو پوشه گارمین بریزید گزینه Use attached gps هم میاد...اون دو فایل رو درست ساختید؟؟؟
دوست من بهترین راه اینه که از طریق برنامه فایل منیجر اون 2تا فایل رو Rename کنید و به UNL تغییر بدید ....
.
چون شاید از طریق کامپیتر شاید ایراد بگیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)