من بالاخره كلاينت جديده رو نصب كردم . BIA و asphalt ارور دادنش كم شده و معمولا راحت بالا مياد ولي اين reset G همچنان ارور سابق رو ميده.فكر كنم بايد منتظر اكسپرس ميوزيك بعدي باشم كه انگيج رو بتونه اجرا كنه
من بالاخره كلاينت جديده رو نصب كردم . BIA و asphalt ارور دادنش كم شده و معمولا راحت بالا مياد ولي اين reset G همچنان ارور سابق رو ميده.فكر كنم بايد منتظر اكسپرس ميوزيك بعدي باشم كه انگيج رو بتونه اجرا كنه
سلام
میدونم که سوالم به اینجا ارتباط نداره ولی لطفا کمک کنید
سلام
من برنامه Killer Mobile SecureMe v1.00 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cr@cked ReadNFO-را
رو گوشیم نصب کردم بعد خواستم امتحان کنم یک سیم کارت دیگه تو گوشیم گذاشتم بعد از چند دقیقه گوشیم قفل شد
حالا هر کاری می کنم قفلش باز نمی شه حتی سیم کارت خودم را هم تو گوشیم میزارم بازم قفله اینم را بگم که من تو نرم افزار تمام قسمتهاش رو eneble کردم کمک کنید لطفا:1 9:
مهندس جان الان 5320 اومده كه اكسپرس هم هست...
ضمنا" به اون دوستمون هم بگم بايد تو برنامه كاربردي پست ميدادي نه اينجا...
یونس جان
می دونم اینجا جاش نیست ولی مگه هست تو بازار 5320 ؟
یونس جان بازی Reset Generation رو نصب کردم خطا میده چیکار کنم؟
اینم پیغتم خطاش
Reset generation extited with an error
ريليز كه شده گوشي...كلاينت n-gage هم كه براش زدن...پس هست...
واسه من اصلا" نصفه مياد...![]()
ضربه آزاد فکر کنم نداشته باشه . چون یکی از چالنج با ضربه آزاد شروع میشه ولی هیچ چیزی نمینویسه؟!!
شما گوشی رو Restart کن. بعدشم سعی کن همه نرم افزار ها بسته باشن. برای این کار بهترین نرم افزار Jbak TaskMan هستش که تو نت راحت پیدا می کنی!Reset generation extited with an error
متاسفانه 5320 رو نميشه آپديت خوبي براي 5700 در نظر گرفت.حداقل بخاطر صفحه ي كوچيكش
![]()
جناب legend دیگه بازی n-gage سراغ نداری ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی باحالی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)