این قصه گو...............................
چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟
این قصه گو...............................
چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟
سلام من میخواستم بدونم کمترین فیمتی که مربوط به n82 هست چنده؟
با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی نداره
Hrh nsjjو قسمت موزیک وقتی آهنگی مشغول
پخش شدنه آپشن رو بزن گزینه اکولایزر رو انتخاب کن
آقا دستت درد نكنه
خودم آخرش پيدا كردم به گزينه edit توجه نداشتم
بازم بابت پاسخت ممنون
خيلي كمكم كرد![]()
Last edited by dimah2005; 17-07-2008 at 16:50.
یه نفر نیست جواب دندون شکن به پست(966 )ما بده؟ یه دانشمند
مونتاژ چین؟برچسب فنلاند؟ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــا اصلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییس؟
حتما نوکیا به برچسب ها جدید زیاد بها نمیده!!! ؟ گوشیم که مث ساعت کار میکنه . دوربین . gps, symbian
............
فقط منو از این حسی که فروشنده خواسته باشه گوشی ارزونترو به قیمت فنلاند..................داربیارین کافیه !!! اگه زحمتی
نیست با گوشی خودتون مقایسه کنید !!!![-o<
بلاخره اصل یا نه؟؟؟؟ پس چرا پروداکت کد که تو سایت نوکیا میزنم میگه N70؟؟؟
Code:0524120
------------
با این پروداکت کدی که شما دادی معلومه که گوشی شما نه تنها اصل نیست بلکه یک گوشی چنج شده هستش.
شما سریال گوشیت را هم چک کن
با زدن کد #06#* سریال 15 رقمی را یاد داشت کن و در لینک زیر چک کن تا اطلاعات کاملتری را راجع به گوشیت ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قدرام چولمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن
نیستیم برادر aydin_eb7777 !!!!!!!!!!!!!!!! خودم همه این کارارو کردم ! مشکل من همون چیز ایی که گفتم بود! اصلآ ما که
مشکلی نداریم با خود گوشی پس پخ پخ!!!!
سریالو همون ثانیه اول تو سایت mci و numberingplans چک کردم .. در ضمن سریال نوکیا با تعویض ic فقط امکان چنج شدن
داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام یه سوال از دوستان!!!
شارژری که روی گوشی بود خیلی کوچک و جدید است!!! در پشت شارژر ولتاژ خروجی رو 5 ولت زده، در حالی که شارژر های قدیمی 3.7 ولت خروجی داشتند!!! حالا سوال اینجاست که آیا می شود با تبدیل های موجود در بازار از شارژرهای قدیمی هم استفاده کرد؟؟
با تشکر!!
نه دوست من اشتباه نمی کنم!!! فاکتورش هم هست!!! اگر می خواهید می تونم آدرس هم بدم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)