تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 126 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1260

نام تاپيک: کلوپ پچ برای گوشیای سونی اریکسون Db2020.{به همراه فیلم اموزشی}

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من شنیدم اومده هالا اگر هر کس اطلاع داره به من بگه چون من خیلی جو گیر شدم (بیشتر به خاطر منوی فلش است) , ممنون.
    نیومده ... مطمئن باش اگه اومده بود من تا حالا 100 بار تبدیل میکردم
    آخه اون هم كار نكرد. حتي پچش رو پاك كردم و دوباره نصب كردم بعد اونو ريختم بازم بي فايده بود. ضمنا ليب هم آپديته.

يه سوال ديگه. قبلا به عنوان آيكون الف يه عكس خروس يا مرغ بود فكر كنم، براي هر الف ميومد . الان يا نقطه چينه يا يه مربع نقطه نقطه س. نمي دونم چي شده كه رفته. دليلشو ميدونين؟

و يه سوال ديگه. ميخوام ساعت كنار باطري كه وقتي ميري توي منو مياد، ديگه نياد . چيكار كنم.؟
    بازم ممنون.
    1-مشکل مال پچه ... تو other نگاه کنید ببینید پوشه درست شده یا نه ... اگه درست نشده بود مشکل مال الف هستش ...
    2-مهم نیست ...مهم کار کردن الف هاست ... اونا رو با ریختن یه پچ گرافیکی میتونی درست کنی
    3-اگه این کار رو انجام بدی هم ساعت میره و هم باطری و آنتن
    دوستان یک مشکل در مورد پچ قفل صفحه کلید است اون هم 112 و 911 است البته در یکی از سایتها دیدم برای شماره های اضطراری هم پسورد گذاشته بودن(برای گوشی w580) اگه این رو برای k800 پیدا کردید حتما آپ کنید
    ممنون
    نیازی به این پچ نیست ...چون قفل k800 امنیت لازم رو داره و با این دو شماره باز نمیشه
    من فكر ميكردم CID 53 داران مرحوم شده اند
    يعني همه اينكارا را ميشه رو CID 53 كرد ؟
    مطمئني
    تست كردي ؟
    آره ... گوشی هایی که جدیدا تولید میشه همه cid 53 هستش ... من خیلی گوشی رو هک کردم که با این cid بودن... بیشتر k770 k800 k810 ...از این سه مدل فک کنم 50 تا cid 53 برام آوردن که بزنم ... ولی کار سختیه .... نمیشه بکاپ بگیری... بنابراین ریسکش زیاده

2. این کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

دوستان از شما خواهش می کنم برنامه ImgToolDB2020 من از یک سایت دیگری دانلود کردم و کامل نیستش و فقط فایل اجرایش می باشد خواهشا کامل رو برام یکی اپ کنه یا لینک بدید

4. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از شما خواهش می کنم برنامه ImgToolDB2020 من از یک سایت دیگری دانلود کردم و کامل نیستش و فقط فایل اجرایش می باشد خواهشا کامل رو برام یکی اپ کنه یا لینک بدید
    برای شما دوست عزیز...
    لینک مستقیم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از qo0oick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نیازی به این پچ نیست ...چون قفل k800 امنیت لازم رو داره و با این دو شماره باز نمیشه
    تا به حال از چندين سايت قفل صفحه كليد و گرفتم هم ور‍ن 2.5 و هم 3 اين مشكل رو دارند(112و911)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    دوستان این مطلب رو که متاسفانه نمیشه روی گوشی های Cid53 پچی نصب کرد رو میدونم ... اما در یکی از فروم های خارجی یکی از کاربران گفته بود امکان نصب پچ روی این گوشی ها وجود داره، اما باید هزینه کرد. میخوام ببینم آیا واقعا میشه؟ اگر نمیشه حداقل به فکر عوض کردن گوشی باشم ... .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

می تونی cid ات و بکنی 52 ولی هم هزینه اش زیاده و هم خطرناک (تو تاپیک های دیگه در موردش خوندم و این و نوشتن)

10. این کاربر از reza1078 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا به حال از چندين سايت قفل صفحه كليد و گرفتم هم ور‍ن 2.5 و هم 3 اين مشكل رو دارند(112و911)
    من که رو گوشیم نصب دارم و این پچی هم که تو میخوای رو نصب نکردم و به هیچ عنوان نمیشه باز کرد اما مال تو؟؟؟؟؟؟!!!!
    سلام
    دوستان این مطلب رو که متاسفانه نمیشه روی گوشی های Cid53 پچی نصب کرد رو میدونم ... اما در یکی از فروم های خارجی یکی از کاربران گفته بود امکان نصب پچ روی این گوشی ها وجود داره، اما باید هزینه کرد. میخوام ببینم آیا واقعا میشه؟ اگر نمیشه حداقل به فکر عوض کردن گوشی باشم ... .
    ممنون
    می تونی cid ات و بکنی 52 ولی هم هزینه اش زیاده و هم خطرناک (تو تاپیک های دیگه در موردش خوندم و این و نوشتن)
    با باکس و جی دی فلشر میشه نصب کرد ... اولی هزینه بر و دومی رایگان !!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آره ... گوشی هایی که جدیدا تولید میشه همه cid 53 هستش ... من خیلی گوشی رو هک کردم که با این cid بودن... بیشتر k770 k800 k810 ...از این سه مدل فک کنم 50 تا cid 53 برام آوردن که بزنم ... ولی کار سختیه .... نمیشه بکاپ بگیری... بنابراین ریسکش زیاده
    خوب باشه
    فايلهاي لازم را بزار
    اموزشش هم اگه داري رد كن بياد
    تنك يو

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون
    با باكس ميشـــه ولي هر بار كه ميخواي هك كني به مشكل برخوردي بايد ببري دوباره پول بپردازي درستش كني كه كاملا هزيـــنه رو دستت ميفته
    با جی دی فلشر هم ميشـــه ولي به ريسكش نمي ارزه يه جاي كار درست از آب در نمياد زدي خراب كردي كل گوشـــي

14. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب باشه
    فايلهاي لازم را بزار
    اموزشش هم اگه داري رد كن بياد
    تنك يو
    بابا با این اینترنت نفتی خواهش میکنم از من نخواین 20 مگابایت رو آپلود کنم ... فیلمشم دارم avi e اونم حجمش زیاده ... براتون تبدیل به pdf میکنم میزارم ...
    با باكس ميشـــه ولي هر بار كه ميخواي هك كني به مشكل برخوردي بايد ببري دوباره پول بپردازي درستش كني كه كاملا هزيـــنه رو دستت ميفته
    با جی دی فلشر هم ميشـــه ولي به ريسكش نمي ارزه يه جاي كار درست از آب در نمياد زدي خراب كردي كل گوشـــي
    کسی که میخواد گوشیش تغییر کنه باید ریسکشو بخره ... تمام ریسکش یه 10 15 تومنه که در صورت خراب شدن gdfs باید بده که با باکس درستش کنن ... که این ریسک 1% ... بهتره کسایی که قبلا از این کارا اصلا نکردن دنبالش نرن ... cid 53 رو فقط همزمان با فلش زدن مین میتونین پچ روش نصب کنین ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •