عجب کاری بود رفتیم فنی حرفه ای خوندیما
کسی هست که تو دانشگاهشون این ببخش نامه اجرا شده باشه؟؟
عجب کاری بود رفتیم فنی حرفه ای خوندیما
کسی هست که تو دانشگاهشون این ببخش نامه اجرا شده باشه؟؟
جواب سه شنبه هفته بعد (4 آبان) روی سایت سنجش قرار می گیره
منبع : رادیو مازندران
تا حالا هر چی هم گفته درست در اومده مطمئن باشید درست هست
کاش امسال کنکور فنی حرفه ای شرکت میکردم. گفته همه امسال قبول میشنسرورالدين: داوطلبان كنكور فني ـ حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند
تمام داوطلبان آزمون سراسري 89 كه حتي اساميشان جزو پذيرفتهشدگان نبوده، ميتوانند در مقطع كارداني در مؤسسات غيرانتفاعي تحصيل كنند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي از هم اكنون قبولند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند. محمدحسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تمام داوطلبان كنكور89 نيز در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند، گفت: داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج كنكور 89 اسامي آنها جزو پذيرفتهشدگان نبوده نيز ميتوانند به مؤسسات غيرانتفاعي براي ثبتنام مراجعه كنند. وي افزود: داوطلباني كه اسامي آنها در ليست قبوليهاي كنكور89 نبوده است، ميتوانند با مراجعه به دانشگاههاي غيرانتفاعي در مقطع كارداني ادامه تحصيل دهند.
مؤسسات غيرانتفاعي این منظورش همون موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي هست که با دانشگاه های دولتی آزمون سراسری داره؟
هزینه شهریه اش چطوره؟
اسمم واسه کاردانی پودمانی آی تی در اومده. پودمانی بهتره یا این؟
Last edited by tiyam 01; 23-10-2010 at 12:50.
منظورش همون موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي هست . هزینه هم ترمی حدود 400 تومن ممکنه بشه...
مسلما پودمانی بهتر از این نیست...
موفق باشید
ممنون.
400 تومان واسم زیاده. تازه با پودمانی خودم میتونم هزینه شهریه رو در بیارم اما غیر انتفاعی نمیشه. غر انتفاعی هر روز باید دانشگاه بود درسته؟
الزاما هر روز نه.
بستگی به برنامه ریزی داره.
البته برای رشته ی ما(کامپیوتر) که بنده خودم در دانشگاه غیرانتفاعی در حال تحصیل هستم به طور متوسط ترمی 500 درمیافته!
طبق انتخاب واحدت میتونی هر روز هم نباشی
.
اوه . دیگه بدتر.
همون پودمانی به نظرم بهتر باشه واسم
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح میدید یعنی من اگر کنکور هیچ جا قبول نشم بازم میتونم برم غیرانتفاعی![]()
Last edited by SNOW PATROL; 24-10-2010 at 14:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)