ویندوزی که من میسازم وقتی بهش پسورد میدم موقع ورود پسورد نمی پرسه و همینطوری وارد ویندوز میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
ویندوزی که من میسازم وقتی بهش پسورد میدم موقع ورود پسورد نمی پرسه و همینطوری وارد ویندوز میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
دوست عزیز از این نرم افزار استفاده کن
Power Tweak Ui
قسمت Login تیک پسورد رو بردار تا موقع ورود ازت پسورد بخواد
سلام
دوستان
اين فايلها با پسوند cat چه جوري ساخته ميشن و چه جوري ويرايش ميشن
سلام
یک فایل زیپ شده از سایت زیر گرفتم که با Nlite روی ویندوز قرار بدم . من چطور میتونم اونو با Nlite به ویندوز بچسبونم ؟
از طریق هات فیکس نتونستم ، فایل زیپ رو اکستراکت کردم حدود 179 فایل داره ولی زمانی که میخوام از پنجره هات فیکس
اونها رو Insert کنم تعداد خیلی کمی رو نمایش میده . دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم .
XUpdatePack-SP3-v2.0.14.7z
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت پک رو از اینجا دانلود کنید ببینید فرقی می کنه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنماييتون
سايت خوبي معرفي كرديد و گزينه هاي زيادي واسه دانلود داره فعلا" دانلود از اين سايت رو گذاشتم واسه بعد .
و اما در مورد XUpdatePack-SP3-v2.0.14.7z داخل اين بسته فايلهاي آپديت ويندوز وجود نداره بلكه بيشتر
فايلهاي سيستمي ويندوز قرار داره . سايتي كه معرفي كردم ( xable ) چرا اين فايلها رو به عنوان آپديت معرفي كرده ؟
تازه Nlite رو هم معرفي كرده واسه تزريق اون آپديتها . عكس زير محتواي داخل اين پوشه رو نشون ميده :
يك سوال ديگه :
من فايلهاي آپديت زيادي دارم كه همه رو داخل يك پوشه ذخيره كردم و اجراي تك تك اونها بسيار وقت گيره ، امكانش هست همه
رو يكجا اجرا كرد ؟ يا اينكه نرم افزاري هست تا اونا رو باهم و يكجا روي ويندوز نصب كنه ؟ ( البته منظورم همين ويندوزي هست كه
نصبه و باهاش دارم كار ميكنم و آپديتهاي جديد بعد از SP3 رو نداره )
ممنون
Last edited by FAR_FA; 25-09-2011 at 15:18.
من با nlite كار نكردم ولي تو rvm نيازي به اكستراكت فايل 7z نيست و اون رو به همون صورت وارد برنامه مي كنم
براي نصب آپديتها هم مي شه اونها رو به صورت سايلنت نصب كرد
در مورد طول كشيدن هم مشكلي نيست چون فقط يه باره
دارم دانلود ميكنم : XPSP3_QFE_UpdatePack_20110913.7z
گفتيد با nlite كار نكرديد ، چه برنامه اي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ ممنون
Last edited by FAR_FA; 25-09-2011 at 21:44.
همون rvm كه لينك فرومش رو اول گذاشتم
سلام
از دوستان کسی نیست جواب مارو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)