با سلام
دوستان زودتر دست به کار شوید
مردیم از دسته این Adsl زغالی
سرعت دانلود من : 7 کیلوبایت
دو ، سه روز اول : 60 - 50 کیلوبایت
نوع اتصال : 64 صبانت
با سلام
دوستان زودتر دست به کار شوید
مردیم از دسته این Adsl زغالی
سرعت دانلود من : 7 کیلوبایت
دو ، سه روز اول : 60 - 50 کیلوبایت
نوع اتصال : 64 صبانت
درود، من دیروز صبح زنگ زدم شرکتشون گفتم سرعتم اومده پایین، گفت چند؟ گفتم 8 کیلوبات ، گفت از این به بعد این طوریه ! گفتم حجمش چی؟ گفت همون! گفت سرعت 128 بگیر تا اذیت نشی گفتم سرعت اون چنده؟ گفتم تا 20 کیلوبات!!! واقعا این طوری مشتریهاشو دست انداخت، حالا من به درک قراردادم 3 ماهه بود، یه بنده خدایی که قرارداد یه ساله بسته چی کار کنه؟ خوب خوبی صبانت همین بود که در تمام سرویس ها سرعتش بالای 50 بود. حالا این ها سرعت رو کم کردند محدودیت حجمی رو هم گذاشتن!!!!
دوستان تعرفه فن آوا هم خوبه فقط شبانه رایگان نداره.
من این دفعه از فن اوا میگیرم . شبانه صبانت خیلی افت کرده پارسال مهر که من یک دوره 3 ماه گرفتم شبانه خیلی عالی بود تا65 رو میداد .
حالا که ضد حاله .فقط از این خوشحالم که 3 هفه دیگه دوره 3 ماه تموم میشه . پیش به سوی فن اوا
Last edited by mani6606; 12-05-2008 at 17:45.
حالا شبانه هیچی روزانش هم خراب شده و به گفته ی خودشون همین طور خواهد ماند.
من واقعا نمیدونم با چه رویی این حرفو زدن !
من دیروز رفتم شارژ کردم میگم چرا سرعت دانلود اومده پایین ؟
میگه کدوم اشتراک رو گرفتی ؟
گفتم 64 .
گفت سرعت واقعی دانلود شما همینه .
گفتم پس چرا روز اولی که اومدم بگیرم بیشتر بود ؟
طرف بهش برخورد گفت اگه ناراحتی میتونی از یه شرکت دیگه بگیری .
سرعت واقعی دانلود 64 بین 7 تا 10 هست .
منم گفتم حیف که این ماه نمیتونم وگرنه دیگه از صبانت نمیگرفتم .
واقعا هم عجله داشتم ولی این دیگه آخرین باری بود که از صبا میگیرم .
اوراکل عزیز شما هم کرمانشاه هستی؟ من هم زنگ زدم خیلی بهشون بر خورد. ولی این کارشون دزدی هست، چون مگه اگه می دونستم اینطوریه اصلا مودم رو هم از اینا نمی خریدم.
دوستان آخه اینطوری که نمیشه من اول که رفتم خط بگیریم نماینده شون کلی به من گفت که خط ما سرعتش بالاست از این حرف ها تا مدتها هم خوب بود ولی الان آورده پایین بدون اینکه قیمت کاهش بده و محدودیت حجمی را برداره
من فکر می کنم این به خاطر اینه که مشتریشان زیاد شده است و به نظر من اگر یه جمع زیاد و هماهنگی به شرکت می گفتند که اگه این برنامه ادامه داشته باشه حاضر نیستند از صبا استفاده کنند شاید بهتر بود
هر کی نظری برای این کار به داره لطفا بگه تا انجامش بدیم من خودم حاضرم
بله عزیزم کرمانشاه هستم ولی کرمانشاهی نیستم !اوراکل عزیز شما هم کرمانشاه هستی؟ من هم زنگ زدم خیلی بهشون بر خورد. ولی این کارشون دزدی هست، چون مگه اگه می دونستم اینطوریه اصلا مودم رو هم از اینا نمی خریدم.
خداییش نمیدونم چطوری این پولا از گلوشون پایین میره ...
حالا جالبیش اینه اون روز که من رفتم میگم خوب دلیلش چیه که سرعت رو آوردین پایین ؟
گفت مخابرات گیر داده که چرا اینترنت 64 باید دانلود 50 ، 60 داشته باشه !!!!!!!
خیلی این حرفش واسم جالب بود ...
این هم آدرس نمایندگی فن آوا مشهد:
3 ماه 128k با حجم 12G سی و پنج هزار تومان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم شبانه رایگان داره اگر داشته باشه خیللی عالیه.
Last edited by mani6606; 13-05-2008 at 05:05.
سرعت اینترنت من که خوبه.
تازه شبانش هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)