تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدامیک از شخصیت های این نسخه بیشتر خوشتون اومد؟

راي دهنده
243. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1- نرو Nero

55 22.63%
  • 2- دانته Dante

127 52.26%
  • 3- هر دو

61 25.10%
صفحه 106 از 187 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1866

نام تاپيک: Devil May Cry 4

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا من كلا قيد اين بازيو زدم ، دليلم هم نحوه ي سيوش هست !! من كلا بدم مياد يه مرحله رو چند بار برم ولي تو اين بازي بايد اين كارو بكنم ،‌ كلا به نظر من بازيه كسل كننده اي هست . البته اين نظر منه و نظر من هيچ ارزشي نداره !!! نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكرده بودم دليل ديگش هم ميتونه اين باشه . حالا ميشه كسي لينك سيو كاملش رو بذاره تا فقط فيلم هاش رو ببينم ؟!! بازم تشكر
    نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.

بفرما اینم سیوش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکثر قدرتهاشو خریدم با 6 تا Holy Water و و خط جان 14 تایی و خط طلسم 8 تایی
    برو حالشو ببر.پیشنهاد میکنم بری با درجه Human یکم Demon بکشی حالتو سر جا بیاره

2. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بگو ما هم بدونیم
    من فقط یه جا رو بلدم
    یکیش توی اون جنگل که باید بپری پایی هست.همونجا که 3 راه وجود داره که 2 راهش رو باید با اون یاروهایی چرخشی بشکنیشون و یه راه پلکلانی داره.قبل از اینکه بپری پایین باید بری سمت چپ کی هست

بعدیش اینجاست:

باید بری بالا همون جایی که رو دیوارش یک ORB قرمز هست و باید بپری و اون ORB بالاییش هم بگیری.دیورا اینوریش اگه بپری Holy Water دیده میشه که باید دست نرو رو بفرستی تا بگیره

سومیش توی همون جایی هست که زمین میشکنه و میفتی پایین.همونجا که یه ORB سبز هم هست.باید با اون پرشها بیای بالا به وسط کمه رسیدی لبه یکی از طبقه ها یدونه دیگه Holy Water هست

امیدوارم متوجه شده باشی

4. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه این بازی یه مقدار که افت فریم داشته باشه ( زیر 50 فریم) تصویر پرش پیدا میکنه یا اهسته میشه (مخصوصا مرحله جنگل)
    variable = پرش تصویر
    60 fbs = اهسته شدن تصویر

به نظر من پرش تصویر بهتر از اهسته شدن تصویر هست جون حداقل میشه بازی کرد ..... D:

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    اول بازی که میپرسه human یا (اون یکی یادم نیست) چی همون درجه سخت و اسون بودن بازی ؟
    من همین جوری زدم human الانم مرحله 13 هستم

و همون مرحله 13 گیر کردم همون جایی که 3 تا راهه یه مجسمه هم هست از هرطرف میرم نمیشه
    با نرو یه بار بالا رفتم یه بار راست یه بارم چپ رد دشد اما با دانته نمیشه؟ چه کار کنم اصلا راهو درست امدم اخه این مرحله یکم
    گیج کنندس راهاش/.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام
    اول بازی که میپرسه human یا (اون یکی یادم نیست) چی همون درجه سخت و اسون بودن بازی ؟
    من همین جوری زدم human الانم مرحله 13 هستم

و همون مرحله 13 گیر کردم همون جایی که 3 تا راهه یه مجسمه هم هست از هرطرف میرم نمیشه
    با نرو یه بار بالا رفتم یه بار راست یه بارم چپ رد دشد اما با دانته نمیشه؟ چه کار کنم اصلا راهو درست امدم اخه این مرحله یکم
    گیج کنندس راهاش/.
    ببینید اون مجسمه یه راه حل ساده داره که هیچ وقت یادتون نمیره:
    همیشه خلاف جهتی برید که سایه مجسمه افتاده.مثلا اگه سایه مجسمه سمت راست افتاده شما برید سمت چپ.همین!

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

متاسفانه این بازی یه مقدار که افت فریم داشته باشه ( زیر 50 فریم) تصویر پرش پیدا میکنه یا اهسته میشه (مخصوصا مرحله جنگل)
    variable = پرش تصویر
    60 fbs = اهسته شدن تصویر

به نظر من پرش تصویر بهتر از اهسته شدن تصویر هست جون حداقل میشه بازی کرد ..... D:
    سلام خدمت دوستان عزیز
    منظورتون از پرش تصویر چیه؟
    در مودر من که بازی آهسته شد مخصوصاٌ جا هایی که نماهای بزرگی از جنگل رو می خواست به نمایش بزاره حسابی دچار مشکل میشد ولی به هر حال از جنگل خارج شدم.

وای که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
    راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای
    که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
    راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟
    نرو قدرتمندتر از دانته هست شوخي مي كني ؟ احتمالا چون شماره هاي قبلي رو بازي نكردي اين حرفو مي زني. دانته پسر اسپارداست و نا سلامتي 3 شماره قهرمان بازي بوده اونوقت نرو هنوز نيومده شد قوي تر ؟

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.
    خودت بهتر از من ميدوني ، وقتي از بازي بياي بيرون از اول مرحله مياره ،‌ با اين وضعيت كه هر روز 2 يا 3 بار برق ميره ممكنه آخراي مرحله بره و مجبور بشي از اول مرحله بازي كني . بعضي مراحل تو 10 دقيقه تموم ميشن اينا هيچ ولي بعضي ها هم بالاي 40 دقيقه طول ميكشن ، اينارو چيكار كنم ؟!! البته تا الان اين اينطوري نشده ، خدا كنه نشه تا بتونم بازيش كنم . راستي ممنون به خاطر سيو ...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکیش توی اون جنگل که باید بپری پایی هست.همونجا که 3 راه وجود داره که 2 راهش رو باید با اون یاروهایی چرخشی بشکنیشون و یه راه پلکلانی داره.قبل از اینکه بپری پایین باید بری سمت چپ کی هست

بعدیش اینجاست:

باید بری بالا همون جایی که رو دیوارش یک ORB قرمز هست و باید بپری و اون ORB بالاییش هم بگیری.دیورا اینوریش اگه بپری Holy Water دیده میشه که باید دست نرو رو بفرستی تا بگیره

سومیش توی همون جایی هست که زمین میشکنه و میفتی پایین.همونجا که یه ORB سبز هم هست.باید با اون پرشها بیای بالا به وسط کمه رسیدی لبه یکی از طبقه ها یدونه دیگه Holy Water هست

امیدوارم متوجه شده باشی
    ممنون
    متوجه شدم
    من فقط همون اولی رو می دونستم

خودت بهتر از من ميدوني ، وقتي از بازي بياي بيرون از اول مرحله مياره ،‌ با اين وضعيت كه هر روز 2 يا 3 بار برق ميره ممكنه آخراي مرحله بره و مجبور بشي از اول مرحله بازي كني . بعضي مراحل تو 10 دقيقه تموم ميشن اينا هيچ ولي بعضي ها هم بالاي 40 دقيقه طول ميكشن ، اينارو چيكار كنم ؟!! البته تا الان اين اينطوري نشده ، خدا كنه نشه تا بتونم بازيش كنم . راستي ممنون به خاطر سيو ...
    خوب این بازی دویل می کرای هست
    و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
    ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیه

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خوب این بازی دویل می کرای هست
    و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
    ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیه
    حق با شماست ، من فقط يك چيز ديگه ميخوام و بعدش زحمت رو كم ميكنم ، اونم سيو مرحله ي 12 روي حالت Human هست .
    راستي H M R 0 0 7 جان سيو تو عالي بود حتي بهتر از سيوي كه از Cheathappens گرفتم ولي ديگه تصميم گرفتم خودم ادامه بدم ، تشكر از همه ي دوستان ...

يه راهنماي فارسي هم براي اين بازي پيدا كردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •