خوب! حالا کو تصویر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب! حالا کو تصویر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
من من جدیداً ویندوزمو عوض کردم، از وقتی ویندوز جدید نصب شده استندبای غیرفعاله و موقع خاموش کردن هم این پیامو میده It's Safe To Turn Off Your Computer (یه چیزی تو این مایه ها) ولی خاموش نمیکنه.
قبلاً هم این مشکلو داشتم ولی با نصب کارت گرافیکم مشکل حل میشد، اما این دفعه دیگه پیغامی در مورد کارت گرافیگم نداشتم، نمی دونم مشکل چیه؟!
اگه کسی بلده ممنون میشم کمک کنه![]()
سلام دوست عزیز
منظورتون از سوال اول این چیزی هست که توی پست زیر هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکونهای ویندوز فقط دارای پسوند ico هستند .
در مورد قسمت دوم هم اکثر برنامه هایی که توی استارت اپ قرار می گیرند برای ویندوز ضروری نیستند .
برای اطمینان می تونید یکی یکی تیک اونا را برداشته و امتحان کنید .
در مورد تم هم اگه توی انجمن سرچ بزنید تاپیک اونا پیدا می کنید .
موفق باشید .
سلام
باز هم مشکل شما مربوط می شه به کارت گرافیکتون .
دلیل غیر فعال بودن استندبای مربوط به گرافیک شما هستش . دوباره باید نصبش کنید .
موفق باشید .
یه مطلب اشتباه
Last edited by Sufia; 12-08-2008 at 20:58.
سلام
من از طریق MSCONFIG وقتی تیک برنامه ها رو برمیدارم و ریستارت میکنم دوباره موقع بالا اومدن ویندوز تیک تمام برنامه ها به حالت اول برمیگرده و نمیتونم برنامه ها رو حذف بکنم .آیا از طریق رجیستری باید این برنامه ها حذف بشن ؟
ببخشید درمورد تغییر آیمنهای ویندوز درست منظورتون رو متوجه نشدم ؟!
ولی من اگه بخوام آیکنهای اصلی ویندوز مثل MY COMPUTER و .... رو عوض بکنم و از آیکنهایی غیر از آیکنهای موجود درویندوز استفاده بکنم ایکنهای با پسوند ico رو در کجا باید ذخیره بکنم تا بتونم ازشون استفاده بکنم ؟ آیا نیاز به برنامه داره یا مثل والپیپیر با کپی- پیست هست؟ خلاصه چطوریه؟
به عنوان مثال اگه من بهخوام از آیکنهای لینک زیر استفاده بکنم چکار باید بکنم؟
متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahsa_kaf; 13-08-2008 at 10:33.
سلام
دوستان ظاهرا کسی نمی تونه منو راهنمایی بکنه . من یک سوالی کردم ولی جوابی نگرفتم دوباره سوال می کنم آیاکسی هست این مورد رو جواب بده :
من ميخواستم بپرسم آيا راهي هست تا براي ايجاد New Folder يک کليد ميانبر براي کيبرد تعريف کرد ؟ منهاي خود ويندوز که در Folder Options در قسمت show common tasks in folders اين امکان رو به ما ميده که با يک کليک فلدر جديد بسازيم .
با تشکر
سلام
در مورد تغییر ایکونهای my computer و My Documents از روش زیر استفاده کنید .
توی دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه propertise را بزنید
از پنجره باز شده به تب Desktop برید و سپس دکمه customize desktop را بزنید
از پنجره باز شده ایکون My Documents را انتخاب کنید و بعد هم روی گزینه chnge icon کلیک کنید و از پنجره باز شده گزینه Browse را بزنید و ایکون خودتون را از داخل درایوهاتون انتخاب کنید و همه پنجره ها را ok کنید .
با این کار ایکون انتخابی شما جایگزین ایکون های اصلی ویندوز خواهد شد .
موفق باشید .
من الان با کامپیوترم به این مشکل برخوردم فکر میکنم اگه خاموشش کنم ویندوز دیگه بالا نیاد لطفا راهنماییم کنید هر چه سریع تر بهتر.
![]()
سلام دوستان،
امروز یکی از دوستان برام روی فلش یک دیکشنری ریخت « فایل Image بود »
برای باز کردن و نصب دیکشنری برنامه Deamon Tools رو نصب کردم،
خواستم این برنامه رو از Start up ویندوز بردارم.
به بخش msconfig در run رفتم ، به محض کلیک روی تب Start up ، سیستم ریاستارت میشه،
________
خواستم با Safe mode مشکلم رو حل کنم ، اونجا هم با همین مشکل مواجه شدم.
در Safe mode هم به محض کلیک روی تب Start up سیستم ریاستارت میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)